- 19 Ekim 2007
- 771
- 252
- 123
Sizin ki nedir ki yahu benim bir tanıdığım çocuğu vardı , boşandı eşinden yeniden düğünle dernekle evlendi. Tabi ne çocuktan nede önceki evlilikten haberi vardı erkek tarafının .Düğün dernek oldu ama kimse çıtını çıkarmadı.Çocuk annesinin kız kardeşi gibi gösterildi hala da öyle.
Aynı şekil de yine bir tanıdığım evlendi onun da sadece eşi biliyordu evlenip boşandığını.Yahu çocuk olmadıktan sonra kız oğlan kız gibisin değişen ne var anlamadım ki.....
Aynı durumu ben eşimin ailesinde de gördüm.Görümcem dul olduğu halde bunu sakladılar gelin gideceği aileden, birtek eşi biliyordu.Benim kayınvalidem kıznın nikahına akrabalarını bile çağıramadı,olaki birisi görümcemin dul olduğunu ağzından kaçırır diye.Bu bile bana çok ters geldi.
Yalan dolanla yeni bir hayata başlanır mı?Bu kız alnını yere düşürecek bir iş mi yapmış ki gizlesin.Namusuyla evlenmiş boşanmış.Kabul edeceklerse ne ala etmeyenin de yolu açık olsun."Değişen ne var "demişsiniz.Değişen kızın dürüstlüğü,aileden görmesi gereken saygı,insanların ona güveni.Kayınvalide ,kayınpeder 1ay sonra durumu öğrense bu kıza ne söyleseler yeridir.Cevap verecek yüzü olmaz.Neden bu duruma düşsün ki?Sırf eşin bilmesi bile yeterli değil.hiçbir yalan saklı kalmaz.Eşinin ailesi buna tepki verdiğinde hangi erkek ailesine sırtını döner.Ne kadar hoşumuza gitmesede ailenin karşı olduğu çift eninde sonunda boşanıyor.Forum bu konularla dolu.Bence yanlış yol için cesaretlendirmeyin konu sahibini.
kızlar beni önceki konularımdan biliosunuz boşanma davam sorunlarım falan hepsi bitti atlattım çok şükür okuluma devam ediyorum ve hayatımda biri var çok mutluyum çok aşığım çok seviyorum ama tek sorunum onun benim eşimden ayrılmış olduğumu bilmemesi başta onunla tanışırken ölesine bi tanışım dedim nasılsa sürmez dedim ama nerden bilbilrdim ki o benim dünyam olucak ailesi kapalı bi aile ve sanmıyorum böle bişiyi kabul etceklerini en başta ben kendimi ona karşı öle suçlu hissediyorum ki sölemek anlatmak istiyorum ona ama onu kaybetmekten çok korkuyorum çok çok aşığım aklımdan biran bile çıkmıo dünya onun etrafında dönüo hiçbir problemimiz yok herşey çok güzel askerde şuan benimle ilgili evlilik hayalleri var kızlar akıl verin bana yardım edin ben napıcam
Sizin ki nedir ki yahu benim bir tanıdığım çocuğu vardı , boşandı eşinden yeniden düğünle dernekle evlendi. Tabi ne çocuktan nede önceki evlilikten haberi vardı erkek tarafının .Düğün dernek oldu ama kimse çıtını çıkarmadı.Çocuk annesinin kız kardeşi gibi gösterildi hala da öyle.
Aynı şekil de yine bir tanıdığım evlendi onun da sadece eşi biliyordu evlenip boşandığını.Yahu çocuk olmadıktan sonra kız oğlan kız gibisin değişen ne var anlamadım ki.....
nasıl yanı
Diğer yorumlarımı okursan daha iyi anlayabilirsin ne demek istediğimi.
herhalde ben yazmalıyım
guzleım ben suanda 25 yasındayım esımle tanıstıgımda benım 13-14 aylık bır bebegım vardı ve benım tum cevrem bana geröçeklerı sakla asık olsun sonra soyle bastan kabul etmez , farklı dusunurler dıye tembıhledıler
Allah varya bu bana mantıklı geldı kararlıydım soylemıcem dıye aklıma yatmıstı yanı
ayrıca cesaretım fılanda yoktu erkek arkadasımdan once kımse olmamıstı ama olabılecek cok kısı vardı ben bı kısmını gecmısımı kullanarak reddettım
ıstemedım neler olabılecegınıb ılmıyordum soylersem
bır aksam dısarı cıktıgımızda kendım olmaadıgımı fark ettım
her aradıgında acamıyordum
kendımle ılgılı samımı olamıyordum oynuyo gıbıydım
7 gunluk beraberken gerçeklerı bır cafede soyledım uzun surdu
bana soylemek agır geldı agladım oda agladı gozler fılan kan canagı gıbı
dedım ıstemıyorsan bısey soylemene gerek yok ben alınmam zaten cıkalım kapının onunde ayrılırız dedım tamam dedı
kapıya cıktık o arada 2 dk fılan gecmıstır sanırım bır olctu bıctı bılmıyorum dedıkı kapıda sen ıstedıgın surece ben yanında olmak ısterım
14.gun oglumla tanıstı 1.ayımızda bana ve ogluma hedıye aldı
7 aylık sevgılıyken cok guzel ve ozel evlenme teklıfı aldım fılmlerde gorebılırdım anca
10 aylıkken nısanlandık 17 aylık ıken evlendık2.5 aydır evlıyız
tabıkı asla kendı ıcınde ne dusundugunu sormadım ama aılesını ılk kez benımle evlenebılmek ıcın karsısına aldı ben bunun bılıncındeyım ve onu huzursuz ve mutsuz edecek seylerı hayatıma dahıl etmıyorum
bıran evvel soylemnı tavsıye edıyorum cunku sen onu kandırıyorsun suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?