ne yapıcam ben

benim anlamadığım sizin evladınız var ve 3 aydır tanıdığınız adam herşeyiniz
yani evladınızdan üstün
bence evlenip boşanmanız değil bir çocuğun sorumluluğunu alabilecek mi karşınızdaki kişi

Aynı durumu ben eşimin ailesinde de gördüm.Görümcem dul olduğu halde bunu sakladılar gelin gideceği aileden, birtek eşi biliyordu.Benim kayınvalidem kıznın nikahına akrabalarını bile çağıramadı,olaki birisi görümcemin dul olduğunu ağzından kaçırır diye.Bu bile bana çok ters geldi.
Yalan dolanla yeni bir hayata başlanır mı?Bu kız alnını yere düşürecek bir iş mi yapmış ki gizlesin.Namusuyla evlenmiş boşanmış.Kabul edeceklerse ne ala etmeyenin de yolu açık olsun."Değişen ne var "demişsiniz.Değişen kızın dürüstlüğü,aileden görmesi gereken saygı,insanların ona güveni.Kayınvalide ,kayınpeder 1ay sonra durumu öğrense bu kıza ne söyleseler yeridir.Cevap verecek yüzü olmaz.Neden bu duruma düşsün ki?Sırf eşin bilmesi bile yeterli değil.hiçbir yalan saklı kalmaz.Eşinin ailesi buna tepki verdiğinde hangi erkek ailesine sırtını döner.Ne kadar hoşumuza gitmesede ailenin karşı olduğu çift eninde sonunda boşanıyor.Forum bu konularla dolu.Bence yanlış yol için cesaretlendirmeyin konu sahibini.

Son düzenleme:

Sanırım ben açıklayıcı yazmadığım için yukarıda ki paragrafım yanlış anlaşılıyor .
İnsanlar kendisine açıklandığı zaman anlayışlı olabiliyorlar vay efendim yalan söyledin diye kestirip atmıyorlar .
Yapmasınlar kardeşim dul insan insan değil mi.İnsanı yalan söylemeye mecbur bırakıyorlar ,o beyaz masal kitaplarında ki erkeklerden kaynamıyor etraf.
Ben bu durumu onaylamıyorum ama anlayabiliyorum .Ve evet evlenip boşanmış bir hanımla evlenip çocuğu olan boşanmış bir hanım toplum nazarın da bir değil çocuğu var çünkü o artık bir anne.
Çocuğunuz olmadığın da daha önceden hiç evlenmemiş bir bayandan pek bir farkınız yok (bana göre hiç yok ya neyse), neden yok peki düşündünüz mü?
Çocuğunuz varsa artık kafanıza göre davranamazsınız, çocuğu olmayan bir bayan gidip kızlık zarını diktirse bunun ortaya çıkması bile yılları alır.
Bakın bunlar benim onayladığım şeyler değil ama gerçekler bunlar.

Son düzenleme:

ah canım yaa keşke baştan söleydin ama olan olmuş...bence madem artık iş bu kadar ciddi sakin sakin oturun konuşun karşılıklı..eğer seni gerçekten seviyorsa seni her halinle kabul eder...

nasıl yanı

Bence herşeyi çok çabuk tüketiyorsun.3 aylık bir adam hayatının anlamı olmuş.Merak etme oda bitecek sırada ki diyeceksin.Seni üzmek için söylemiyorum ama aklını başına al.daha yeni boşanmışsın önce bir nefes al yaa kendini toparla

Bu kadar çabuk her şeyi yaşayıp tüketiyorsunuz ondan sonra şöyle oldu böyle oldu. Boşanma sürecinden çıkmışsınız bir kızınız var önceliğiniz şu an o olmalı ama siz sanki hayatınızda bunlar hiç olmamış yaşanamış gibi davranmaya çalışıyorsunuz geçmişinizden ders almanız lazım biraz artık çocuğunuz da var biraz adımlarınızı artık düşünerek atmalısınız.

bence 3 ay anlattiginiz durum icin yeterli degil canim kardesim cok uzgunum ama sen bu kisiyi yara bandi olarak bile kullaniyor olabilirsin ve hatta bunu sen bile farketmiyor olabilirsin bosanmanin ustunden girmen gerekecek bir bunalim bir buhran donemi olmaliydi ki sagliklisi budur bunlar neden yasandi ben nerde hata yaptim hangi davranislarini tolere ettimde bu olde ne yapmaliydim neden basima geldi vs vsbunlar hep yasanmaliydi biliyor musun? icinde bulundugun boslukta ona tutunmus ve simdilik sadece iyi yonlerini gorerek diger taraflarini gormek istemeyerek ona asik olmus olabilirsin hos hepimiz biliriz ki flort evresinde gostermez bunlar evlenince doner fabrika ayarlarina:) iste benim nacizane fikrim buydu ama hayir yanlis dusunuyorsunuz ben cooook seviyorum diyorsaniz tek yapmaniz gereken durust olup tum gercegi anlatmak birakin kuzeni duyacak okul duyacak vs ne onemi var allaha sukur bir namussuzlugunuz yok hatta bence takdire sayan bosanmissiniz bir evladiniz var ve unv okuyarak yeniden hayata tutunmaya calisiyorsunuz buna kim ne diyebilir ki? yada deselerde ne onemi olabilir ki? bu korkularinizi atin hic vakit kaybetmeden konusun olur mu zararin neresinden donerseniz kardir allah yardimciniz olsun

Bence kesinlikle soylemelisin..
Nereye kadar saklayacaksın?
İlişkiniz daha da ilerlediği an soylesen ve seni terketse daha mı iyi?
Şimdiden hayatının merkezi olmuş adam..O zaman korktuğun başına gelse ne yapacaksın?
Zaten boşanmışsın..İkinci bir darbeyi nasıl kaldıracaksın?
Mantıklı ol..Bence ciddi düşünülen bir ilişkide her iki tarafın da bunu bilmeye hakkı vardır..
Aynı şeyi o sana yapsa ne hissederdin?
Ayrıca kusura bakma arkadaşım sendeki de deli cesareti..
Onca zorlu yolda yürüyüp 3 ayda tekrar aşık olmak..
Boşlukta mısın anlayamadım ki..

bence adamakılı otur konuş..
bilmeye hakkı var..

Diğer yorumlarımı okursan daha iyi anlayabilirsin ne demek istediğimi.

Okudum bırını ,
cocuk annesıne anne fılan demıyomu nasıl ınandırmıslar
ya konu dısına da cıkmak ıstemıyorum ama cok sasırdım bn ,

Bunlar güzel şeyler değil ama insanlar göze alıyor ne kadar sancılı bir hayat.
Peki neden bu böyle oluyor , insanları olduğu gibi kabul etmememizden .Ancak bir annenin çocuğu yokmuş gibi davranmasını kabul edemem .

herhalde ben yazmalıyım
guzleım ben suanda 25 yasındayım esımle tanıstıgımda benım 13-14 aylık bır bebegım vardı ve benım tum cevrem bana geröçeklerı sakla asık olsun sonra soyle bastan kabul etmez , farklı dusunurler dıye tembıhledıler
Allah varya bu bana mantıklı geldı kararlıydım soylemıcem dıye aklıma yatmıstı yanı
ayrıca cesaretım fılanda yoktu erkek arkadasımdan once kımse olmamıstı ama olabılecek cok kısı vardı ben bı kısmını gecmısımı kullanarak reddettım
ıstemedım neler olabılecegınıb ılmıyordum soylersem
bır aksam dısarı cıktıgımızda kendım olmaadıgımı fark ettım
her aradıgında acamıyordum
kendımle ılgılı samımı olamıyordum oynuyo gıbıydım
7 gunluk beraberken gerçeklerı bır cafede soyledım uzun surdu
bana soylemek agır geldı agladım oda agladı gozler fılan kan canagı gıbı
dedım ıstemıyorsan bısey soylemene gerek yok ben alınmam zaten cıkalım kapının onunde ayrılırız dedım tamam dedı
kapıya cıktık o arada 2 dk fılan gecmıstır sanırım bır olctu bıctı bılmıyorum dedıkı kapıda sen ıstedıgın surece ben yanında olmak ısterım
14.gun oglumla tanıstı 1.ayımızda bana ve ogluma hedıye aldı
7 aylık sevgılıyken cok guzel ve ozel evlenme teklıfı aldım fılmlerde gorebılırdım anca
10 aylıkken nısanlandık 17 aylık ıken evlendık 2.5 aydır evlıyız

tabıkı asla kendı ıcınde ne dusundugunu sormadım ama aılesını ılk kez benımle evlenebılmek ıcın karsısına aldı ben bunun bılıncındeyım ve onu huzursuz ve mutsuz edecek seylerı hayatıma dahıl etmıyorum

bıran evvel soylemnı tavsıye edıyorum cunku sen onu kandırıyorsun suanda

Son düzenleyen: Moderatör:
çocuk seninle evlilik hayalleri kuracak seviyeye gelmiş ilişkiniz ve sen bunu hala sır olarak saklıyorsun. çünkü geç kalmışsın.hem de çok. bu noktadan sonra 2 seçenek var ya kabul edecek ya da etmeyecek. ama onun için zor bir durum bence. sana nasıl güvenir bundan sonra? çünkü bir insanın hayatında evlilik dönüm noktasıdır. saklamakla çok hata etmişsin.

maşallah şekerim Allah nazardan saklasın...mutluluğun daim olsun.

en başta öylesine tanıstınız suan ölesiye asıksınız.

aradan da zaman gecmiş epey.. sizinle evlilik düsünen bir birey var.

sizi yargılamak yadırgamak değil ama onunlayken konusurken hic demediniz mi kendinize ben rol yapıyorum,bu ben değilim diye?

ayrıca bir evladınız var.

suan mı? acilen söylemeniz gerekiyor zaten yeterince gec kalmıssınız. zor bir durum. empati yapıyorum. burda bir cok konu okuyoruz. erkek bosanmıs cocuklu saklıyor kendini..biz bayanlar demiyor muyuz ?
- güvenme.. simdiye kadar saklamıs.

bilmiyorum cok celiskide bir durum. Karsı taraf icin de cok cok zor..

Allah hakkınızda hayırlısını versin.

keşke en başta söyleseydin bu çok ciddi bir konu nereye kadar saklanabilir ki resmi yerlerden evraklardan yada başkasından öğreneceğine ilk senden duyması daha iyi elbet kızacak ama sabredip alttan alıp onu ikna etmelisin ne kadar uzatırsan tamiri okadar zor ve geç olur..

1 gün bile kaybetmeden hemen söyle ne kadar beklersen zarardır buraya yazmakla birşey kazanamazsın. daha genceciksin seni kabul etmezse de ilerde başka biri olur ama çocugundan dolayı kabul etmeyecek biri zaten gitsin senin 1. önceliğin çocugun değil mi?

türk filmlerinde olur ya ana karakter birşeyi gizliyordur söylemeye korkuyordur her şey ortaya kendiliginden çıkınca berbat olur, bi şekilde ortaya çıkmadan sen söyle

Arkadaş çok haklı ne varki bunda??? Bence söyleme, yalan söyle, kandırmaya devam et ve evlen, Belki o da sana yalan söylemiştir onunda çocuğu felan vardır demi oluyor böyle şeyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…