Yaklasik uc yildir devam eden bi sorunum var gece uyku'dan bagirarak uyaniyorum bazen uc ayda bir bazen alti aydi bir oluyor anlayacaginiz belli olmuyor. ama keske anlattigim kadar kolay olsa oyle bir firliyorum ki yataktan butun ev halkini korkudan olduruyorum desem yeridir. hatta babam kalpten gidicem bi gun diyor
insanlari korkuttuguma mi yanayim kendi icimde ki firtanalarami hatta bazen uyumaya korkuyorum. bide simdi su var ne gordugumu net olarakta hatirlamiyorum ama ailem uzerimde baski kuruyor surekli soruyor ne gordun ne gordun diye bende bisey diyemiyorum bu sefer kavga cikiyor ama gercekten hatirlamiyorum sadece hissettigim asiri korku ve panik.. simdi ben doktora da gittim ama doktorda bisey bulamadi. sonra ilac falan dedi ama ben cekimser yaklastim ne bilim bir sure sonra o ilaclara bagimli olmak hatta dahada kotuye gitme ihtimali korkuttu beni doktorda kesin.komusmuyor. Anlayacaginiz kaldim oyle tek basima. ailemin artik tahammulu kalmadi hissediyorum annemle babam surekli fisir fisir konusuyorlar gerci ben artik anlayista beklemiyorum sonucta haklilar. onlarda benim yuzumden uykusuz kaliyorlar. hatta annem elin evi bu kadar tahammul gostermez falan diyor.. o kadar biktim ki herseyden evlenmek bile istemiyorum o insanin hayatini karartmak istemiyorum iyice umudum tukendi ne yapsam.olmuyor