- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 123
- 33
- Konu Sahibi birumutturyasamak
benimde okulum var hatta bitmeyen okul, ama bende bi kaç ay sonra şaapcamValla plansız ınanamiyorum hala.
Okulum ne olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde okulum var hatta bitmeyen okul, ama bende bi kaç ay sonra şaapcamValla plansız ınanamiyorum hala.
Okulum ne olacak
Siz nasıl insansınız ya kadına nasıl beddua edersiniz. Belli ki aklı karışık destek vermek ozendirmek yerine düşsün diye dua ediyorsunuz mübarek aylarda. Allah ıslah etsin.
Beddua farklı bir şeydir.herşeyin hayırlısı.Siz nasıl insansınız ya kadına nasıl beddua edersiniz. Belli ki aklı karışık destek vermek ozendirmek yerine düşsün diye dua ediyorsunuz mübarek aylarda. Allah ıslah etsin.
Annem ablalarımın tüm eşyalarını dağıtmış bir daha çocuğum olmayacak diye. Doğum kontrol hapını 1-2 gün aksatmış ve 8 yıl sonra bana hamile kalmış. Yani hiç ama hiç hesapta yokken :) hamileliği de çok zor geçmiş annemin Ölüm tehlikesi olduğu için beni almak istemiş doktorlar, annem kabul etmemiş. şimdi ailenin en küçüğü ve çok sevileniyim. Birinin bu dünyada kısmeti varsa, kimse buna engel olamıyor.
O zaman baştan "hakkınızda hayırlısı olsun" deseydin.Dua edelim de hayırlısıyla bebek düşsün demenin hiç bir iyi bir tarafı yok.Beddua farklı bir şeydir.herşeyin hayırlısı.
Evet lisans. Bitecekti 2017 haziran da.Hem dk hapi hem igneye hamile kaliniyorsa ben gerçekten kisirim herhalde. :/
6 ay sonra dusunmekle simdi olmasi arasında pek bir fark yok bence.
Eger 4 sene sonra dusunuyordum simdi oldu desen aldir derdim.
Ama 6 ay once dogmasi cok da problem degil gibi geldi bana. Okul nedir? Lisans mi?
Aynen öyle inan.."O,göklerin ve yerin eşsiz yaratıcısıdır. Bir şeyi dilediğinde ona sadece "Ol!" der, o da hemen oluverir." (Bakara 117)
cok iyi korunsanizda bisey degismez.. Hayirli olsun bebisiniz:)
Bayram hediyesi olarak gelmiş:) Allah size bağışlasınEvet lisans. Bitecekti 2017 haziran da.
İşte bende 2017 ocak gibi hamile kalırım diyordum. Ya bu bebek yaramaz belli. Baksana kafasına göre gelmiş. Annesini taktiği yok :) ilk şok taydim ama şimdi hallolur herhalde okul bi şekilde diyorum.
Değişik duygular içindeyim. Hayatımda ilk defa hamile kalıyorum .
Üstelik 4 haftalik mis. Tam da bayram ağzı. Tüm hastaneler her yer kapalı.
Offf .
İnşallah dediğin gibi olur ya. Hala şok içindeyim. . Ne yaramaz bişey bu baksanaHislerin normal çünkü şok halindesin. Sakin ol yurtdışında bir kadın vardı iki hamileligindede ağırlık ve agır sporlar yapmıştı. Ama iki çocuguda saglıklı bir şekilde doğurdu eger sağlıklı bir gebelikse korkma bişey olmaz. Benim kuzenimin eşide istemiyordu hatta öğrenince anlamıştı. Ama şimdi 3 aylık çok özlüyorum ultrason da görmeyi diyor. Merak etme o bagı hissettiğinde kalp sesini duyunca tüm duyguların değişecek
İnşallah hallolur ya. Allah verir bi kolaylik herhalde. . Eşim çok sevindi o çok istiyordu.. o değilde ben bu ay bi sürü oruç tuttum.. bi sürü inşallah o agri kesici sen filan bebeğe bişey olmamıştır.O zaman baştan "hakkınızda hayırlısı olsun" deseydin.Dua edelim de hayırlısıyla bebek düşsün demenin hiç bir iyi bir tarafı yok.
Konu sahibi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Siz plansız deseniz de onun için doğru zaman buymuş demek ki. Okulu da bir şekilde halledersiniz kafanıza takmayın.
İnşallah dediğin gibi olur ya. Hala şok içindeyim. . Ne yaramaz bişey bu baksana
Kendisi plan filan dinlemedi :)
Inanamiyorum ya. Mart ta doğum görünüyor .
CNİM doğduktan sonra 2 3 ay daha okulum olacak.o 2 3 ay nasıl geçiyor pekiİnşallah hayırlısıyla canım ama annelik hormonu doğuştan var kadınlarda. Merak etme okulun olsada ilk 5 ay çok sıkıntı çekmezsin çok büyümez karnın ki karnı burnunda işe gidenler var korkma dogur kız severiz![]()
CNİM doğduktan sonra 2 3 ay daha okulum olacak.o 2 3 ay nasıl geçiyor peki
cevaplama hakkım varsa yazayım.şunu da söyleyim bana hamile iken annem istememiş ilk üç ay ağır kaldırmış yüksekten atlamış bana anlatırdı.İnşallah hallolur ya. Allah verir bi kolaylik herhalde. . Eşim çok sevindi o çok istiyordu.. o değilde ben bu ay bi sürü oruç tuttum.. bi sürü inşallah o agri kesici sen filan bebeğe bişey olmamıştır.