- 13 Mayıs 2016
- 329
- 958
- 23
- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
Diyet gruplarına gel .Bende 62 de kalmıştım yeni başladım 2 günde 1 kilo verdim. :) Yapabilirsin sen de.Kızlar deliricem artık. Biraz diyet yapıyorum 2-3 kilo veriyorum sonra bi bırakıyorum 5-6 kilo geri alıyorum. Böyle yapa yapa 100 kilo oldum. İrademe asla sahip çıkamıyorum. Motivasyon zaten sıfırne yapmam lazım ne olur bi akıl verin
Zayıflamaya çalışma! Sağlıklı yaşam tarzı edinmeye çalış
Yanlız profil foton yenir ki:)))Zayıflamaya çalışma! Sağlıklı yaşam tarzı edinmeye çalış
Ayy neler yapıp neler yediniz 2 günde çok güzel yaa ben 7 günde 1 kiloya razıyımDiyet gruplarına gel .Bende 62 de kalmıştım yeni başladım 2 günde 1 kilo verdim. :) Yapabilirsin sen de.
Onu yiyorum zatenYanlız profil foton yenir ki:)))
Valla gruba gelin herkes gıdım gıdım yiyor :) Bende anlamıyorum kilo veremiyordum insülin direncimi kırdım 64 kiloda sonra kolayca düşmeye başladı.Yapmanız gereken belli normal ekmek yok hamurişi makarna pirinç pilav yok şeker tatlı yok ..Çikolata yokAyy neler yapıp neler yediniz 2 günde çok güzel yaa ben 7 günde 1 kiloya razıyım
Ciddi mi yav du bi ben de bakim.hangi grup o nedir ne değildir accık ipucu plsValla gruba gelin herkes gıdım gıdım yiyor :) Bende anlamıyorum kilo veremiyordum insülin direncimi kırdım 64 kiloda sonra kolayca düşmeye başladı.Yapmanız gereken belli normal ekmek yok hamurişi makarna pirinç pilav yok şeker tatlı yok ..Çikolata yokBöyle olunca direnci kırdım.Dün başladım bugün 61 oldum.Motivasyon çok etkili.
Diyet grupları varya takım takım.Fena gaza gelip kestim ıvır zıvırı:) 68 den 61 E düştüm şükürCiddi mi yav du bi ben de bakim.hangi grup o nedir ne değildir accık ipucu pls
Diyet grupları varya takım takım.Fena gaza gelip kestim ıvır zıvırı:) 68 den 61 E düştüm şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?