Ne yapıcam ben??

sosislimilfoy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
329
958
23
Kızlar deliricem artık. Biraz diyet yapıyorum 2-3 kilo veriyorum sonra bi bırakıyorum 5-6 kilo geri alıyorum. Böyle yapa yapa 100 kilo oldum. İrademe asla sahip çıkamıyorum. Motivasyon zaten sıfır ne yapmam lazım ne olur bi akıl verin

Diyet gruplarına gel .Bende 62 de kalmıştım yeni başladım 2 günde 1 kilo verdim. :) Yapabilirsin sen de.

Her şey beyinde bitiyor. Bir çikolatadan bir şey olmaz diye diye bozuluyor diyet. "O çikolatadan çok yedim" , "bu hamburgerin tadını biliyorum" diyerek ben başardım 94 kilodan 55'e düşmeyi. 1 senede hemde. Ayrıca diyetisyene gittim tabiki, çünkü kendi kendine verilen kilolar 2 katı geri alınıyor. Yürüyüş ve düzenli beslenme programıyla halledilmeyecek hiçbir şey yok. YE-ME! Sonra iyi ki de yemedim dersin eskiden giydiğin bluzu şimdi bol diye gecelik yaptığında. Yeme, kendine yazık etme. 1 aya bünye kendisi alışıyor.

Ayy neler yapıp neler yediniz 2 günde çok güzel yaa ben 7 günde 1 kiloya razıyım
Valla gruba gelin herkes gıdım gıdım yiyor :) Bende anlamıyorum kilo veremiyordum insülin direncimi kırdım 64 kiloda sonra kolayca düşmeye başladı.Yapmanız gereken belli normal ekmek yok hamurişi makarna pirinç pilav yok şeker tatlı yok ..Çikolata yok Böyle olunca direnci kırdım.Dün başladım bugün 61 oldum.Motivasyon çok etkili.

Ciddi mi yav du bi ben de bakim.hangi grup o nedir ne değildir accık ipucu pls

merhaba karatayin kitaplarini öneririm bende 5 ayda 15 kilo verdim...başldigimda 86 kiloydum simdi 71.... hedefim 60....6 dan sonra hicbirsey yememek gerekiyor ve gunde 3 litre su icmek

Karatay benzer bir şekilde besleniyorum ben de. Rafine şekeri hayatımdan çıkarma kararı aldım. Bugün 21 gün oldu :) doğru düzgün kilo vermedim ama inceldim. Şekerle ilgili bir belgesel izledim o çok etkiledi

Solisti milföyü 40 yıl düşünsem yemek aklıma gelmez. Bence sizde hormon bozukluğu var o yüzden kilo aliyorsunuz sürekli. Tabi yiyip yiyip spor yapmıyorsanız o ayrı. Spor salonunda yazılın tatlı yemeyin bakın nasıl kıl veriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…