Benim arkadaşlarım son günlerinde giriyorlar ama ben hiç girmedim. Niye insanlara açıklama yapasın ki girmek istemiyorum deyip kestirip at.
Denize girdiğinizde zaten otomatikman regliniz kesilir (çoğu bayanda bu böyledir). Ama regl iken denize,havuza girmek ne derece sağlıklı olabilir ki ?
Kimseye açıklama yapmak mecburiyetinde değilsiniz,şortunuzu ve bikininizin üstünü giyip güneşlenirsiniz siz de. Soranlara da "ben bugün bronzlaşmak istiyorum" dersiniz olur biter
Ama bizimkiler çok meraklılar sorarlar illa ve bende çok severim denizi bunuda biliyorlar yani arkadaşların son günlerinde giriyosa bi sorun olmaz o zaman dimi?
Gece gece böyle konu mu açılır demeyin biliyorum daha önemli şeyler var bundan ama yardıma ihtiyacım var sorun şu bugün akrabalarla beraber yarın denize gitmeye karar verdiler ama benim reglimin 4.günü yarına gecedebilir ama belli olmuyo düzensiz yani şimdi napicam ben hem çok girmek istiyorum girmesem öyle otursam herkese açıklama yapmak zorunda kalicam abime filan ne dicem öneriniz var mi? Bide mikrop filan kapar miyim ondan korkuyorum.
Koyu renk bir bikiniyle denize girebilirsin sorun olmaz 4. günde. Denizden mikrop kapmazsın ama neresi olduğuna bağlı. Marmara denizi değilse mesele yok. Havuza girme ama. Aklında bulunsun reglin tamamen bitmeden asla havuza girme.
Yo akdenizdeyiz biz havuza girmek pek sağlıklı değil zaten.Ben mayo giycem ama o da grili pembeli bisi ya dua ediyorum geçsin diye artık
Ağrım filan yok ama eğer keserse içerim peki gusul almak gerekir mi denize girmek için biliyorum çok soru soruyorum ama kaldım böyle ne yaparım bilmiyorum mazur görün lütfen hepinizede teşekkür ederim bu saatte ilgi gösterdiğiniz için
Ağrın olduğu için değil kestiği için önerdim zaten. Reglin bitmeden gusul abdesti almanın bi mantığı yok sanırım. Pek yetkin değilim bu konularda bilen arkadaşlar daha net bişey söyler.
Ben yıllardır regl olsam bile girerim denize, ilk gün girdiğim çok oldu. Mikrop kapacağını sanmıyorum, deniz suyu mikrop barındırmaz kolay kolay. Hele ki açık denizde hiç ihtimal vermiyorum. Rahat ol.
Icimi rahatlattıniz gerçektenzaten pek durmam ama leke filan çıkar diye çok korkuyorum pedin kanatlarını filan kesip taksam olmaz mi
Yok deneme bile onu. Sudan yapışkanı gider aradan sarkar daha çok rezil olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?