- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ama ya leke olursa dha fena rezil olmaz mıyım? Denizden çıkar çıkmaz üstüme havluyu alırım
Gece gece böyle konu mu açılır demeyin biliyorum daha önemli şeyler var bundan ama yardıma ihtiyacım var sorun şu bugün akrabalarla beraber yarın denize gitmeye karar verdiler ama benim reglimin 4.günü yarına gecedebilir ama belli olmuyo düzensiz yani şimdi napicam ben hem çok girmek istiyorum girmesem öyle otursam herkese açıklama yapmak zorunda kalicam abime filan ne dicem öneriniz var mi? Bide mikrop filan kapar miyim ondan korkuyorum.
Leke olmaz kuzu, tecrübe konuşuyor burda. Suda zaten gelmez merak etme. Suda olmadığın zamanlarda dikkat et sadece.
Olur da girmemeye karar verirsen, tek söyleyeceğin şu "Bağırsaklarımı üşütmüşüm, karnım ağrıyor" (kısacası motoru bozdum). Ondan sonra kimse seninle denize girmeye cesaret edemez zaten, tecrübeyle sabittir.
Hmm ya benim reglim normalde 5gün veya 1 hafta sürer yarın 5.gün ve bu yaz daha girmdik denize ve ben çok istiyorum aklimdanda girmek geciyo elbette aciklama yapmak zorunda değilim ama ne bilim işte en çok ta yarın girersem leke filan olur rezil olurum diye korkuyorum hiç giren oldu mu acaba? Teşekkürler yardımınız için
Adetinizin son günleriyse (yani kahvemsi bir tondaysa artık regliniz ve çok az ise ) bence o kadar taşma falan olmaz. En olmadı belinize havlu bağlar oturursunuz leke olursa.
Ama dediğim gibi ben pek sağlıklı bulmuyorum regl iken deniz ya da havuza girmeyi.
Geçtiğimiz yaz gittiğimiz havuzda tanıştığım bir kız vardı "yarın görüşürüz" dediğinde ertesi gün regl olacağımı söylediğimde "canım ben şimdi reglim,bak hiç fark ettin mi ?" demişti. Hakikaten anlamamıştım,çünkü suya girince kesilmiş adeti ama ben de bir daha havuza gitmedim,tiksindim resmen.
Hadi denizin yine kendine has doğal bir döngüsü var ama havuzun suyu belli,temizlemesi belli yani. Daha havuz mu ,tövbeler olsun:18:[/COLOR
Artık benimde kafam karıştı yarın bakarım bi ama girmeyebilirim mikrop kapma ihtimali var olmazsa ikna eder haftasonuda götürürüm denize
Gece gece böyle konu mu açılır demeyin biliyorum daha önemli şeyler var bundan ama yardıma ihtiyacım var sorun şu bugün akrabalarla beraber yarın denize gitmeye karar verdiler ama benim reglimin 4.günü yarına gecedebilir ama belli olmuyo düzensiz yani şimdi napicam ben hem çok girmek istiyorum girmesem öyle otursam herkese açıklama yapmak zorunda kalicam abime filan ne dicem öneriniz var mi? Bide mikrop filan kapar miyim ondan korkuyorum.
Girlir mi o şekilde ya iğrençç.. Denize başka insanlar çocuklar da giriyor onların da sağılıgıyla oynanmayın
Girlir mi o şekilde ya iğrençç.. Denize başka insanlar çocuklar da giriyor onların da sağılıgıyla oynanmayın
Tampon kullanın. Temizliğinize dikkat ettiğiniz, tamponu denizden çıkınca değiştirdiğiniz takdirde sağlığınız için zararı olmaz. Aksine yüzmek regl ağrılarına iyi gelir, doktorlar da tavsiye ederler. Denizi de kirletmiş olmazsınız merak etmeyin. Zaten neler neler var o deniz suyunun içinde. Siz sadece kendinizi koruyun.
Hanımefendi o deniz suyunu siz temiz mi zannediyosunuz gerçekten. Hangi Türkiye'de yaşıyorsunuz? Bana denize girip de küçük tuvaletini yapmayan bir kişi gösteremezsiniz:) O yüzden bu konuyu hiç sıkıntı yapmayın. Siz de regl olurken denize girmek istiyorsanız tampon kullanıp girebilirsiniz. Regl iken yüzmek çok yararlıdır bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?