Ne Yapıcam Benn?

Olur da girmemeye karar verirsen, tek söyleyeceğin şu "Bağırsaklarımı üşütmüşüm, karnım ağrıyor" (kısacası motoru bozdum ). Ondan sonra kimse seninle denize girmeye cesaret edemez zaten, tecrübeyle sabittir.

Leke olmaz kuzu, tecrübe konuşuyor burda. Suda zaten gelmez merak etme. Suda olmadığın zamanlarda dikkat et sadece.

Ah çok saol ama ben yinede takarim çok evhamliyimdir malesef ve bana şu an en mantiklsii ped takip gitmek geliyor yarınki duruma bakicam eğer az gelirse girerim zaten

Adetinizin son günleriyse (yani kahvemsi bir tondaysa artık regliniz ve çok az ise ) bence o kadar taşma falan olmaz. En olmadı belinize havlu bağlar oturursunuz leke olursa.

Ama dediğim gibi ben pek sağlıklı bulmuyorum regl iken deniz ya da havuza girmeyi.

Geçtiğimiz yaz gittiğimiz havuzda tanıştığım bir kız vardı "yarın görüşürüz" dediğinde ertesi gün regl olacağımı söylediğimde "canım ben şimdi reglim,bak hiç fark ettin mi ?" demişti. Hakikaten anlamamıştım,çünkü suya girince kesilmiş adeti ama ben de bir daha havuza gitmedim,tiksindim resmen.

Hadi denizin yine kendine has doğal bir döngüsü var ama havuzun suyu belli,temizlemesi belli yani. Daha havuz mu ,tövbeler olsun:18:

Son az geldigi gunlerde cok girdim ama gunluk ped takarak cikarkende durumu soyledigin bir bayan kisi havlu tutar hemen degismeye gidersin,kuru bikini mayo ped ve sort..sora oyle oturursun yada pareo baglarsin kimse anlamaz bir diger doktor tavsiyesi de kadin olanlar icin gecerli,tamponla girin mikrop kapmazsiniz diyorlar hatta adet degilseniz bile enfeksiyon onlemede faydaliymis,ama dert etme mayo kumasi oyle hemen disari leke vermez pamuklu ,kumas degil bu kalin gecirmez kumas en kotu agina bulasir yikarsin cikar

Girlir mi o şekilde ya iğrençç.. Denize başka insanlar çocuklar da giriyor onların da sağılıgıyla oynanmayın

Tampon kullanın. Temizliğinize dikkat ettiğiniz, tamponu denizden çıkınca değiştirdiğiniz takdirde sağlığınız için zararı olmaz. Aksine yüzmek regl ağrılarına iyi gelir, doktorlar da tavsiye ederler. Denizi de kirletmiş olmazsınız merak etmeyin. Zaten neler neler var o deniz suyunun içinde. Siz sadece kendinizi koruyun.

Girlir mi o şekilde ya iğrençç.. Denize başka insanlar çocuklar da giriyor onların da sağılıgıyla oynanmayın

Hanımefendi o deniz suyunu siz temiz mi zannediyosunuz gerçekten. Hangi Türkiye'de yaşıyorsunuz? Bana denize girip de küçük tuvaletini yapmayan bir kişi gösteremezsiniz:) O yüzden bu konuyu hiç sıkıntı yapmayın. Siz de regl olurken denize girmek istiyorsanız tampon kullanıp girebilirsiniz. Regl iken yüzmek çok yararlıdır bilginize.

Zaten ben akıntı az geldiği için ve denize girince gelmediği için girmeyi düşünmüştüm yoksa o kadar bencil bir insan değilim elbette hem illa gircem diye bisi de demedim zaten benden başkaları kim bilir neler yapıyor denizde bu arada tampon kullanmami soylemissiniz ama ben kullanamam onu malesef

Tampon kullanamam malesef. ben tampon filan kullanmadan denize girince hastalığın kesildiğini duyduğum için girebilir miyim diye düşünüyorum olur mu sizce?

Yararlı olabilir ama bu kan küçük tuvaletten daha kötü ve pis tabiki . Ayrıca herkes bunu yapıyor diye biz de mi yapalım yani biz de mi denizi kirletelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…