• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam bilmiyorum :((

Dügünümü istese yaparlardı nikahma bile gelmedi babası .s

Suçu kaynanaya kayınpedere atmayın bence. Ayrı eve çıkmayan eşiniz. Onlar mı gitsin yani. Babasının karşısında dimdik durup bu da benim param diyemeyen biriyle evlenip üstüne bir de çocuk yapan biri de bana göre suçlu.

Benim üzüldüğüm siz değilsiniz zaten. Bile bile yıkılmak üzere olan bir evliliğin içinde doğacak bebeğe üzülüyorum. Sonradan olur, bilmezsiniz, anlamazsınız, kader deriz. Resmen bile bile yapmışsınız bu çocuğu.
Esim beni bırakma niyetinde değil eşim ayrılmayı istiyor ama bunları da bana diyince tamam mı diyo hayır mı diyo anlamiyorum

Esiniz artik aile kurmus kendine bak yavrunuzda olacak once size bakmakla yukumlu bence.He para artar destek cikar ailesine o ayri.Keske bastan kabul etmeseydiniz neyse olan olmus.Esinize tatli dille anlatsaniz hamileligimde zor geciyor ucumu, beraber bir hayat kursak daha mutlu oluruzdeseniz acaba ise yarar mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşim kararsız 1 ay daha sabret diyo takma duymamazlıktan gel diyo aksam oluyo yine tartışma .s

Asla olmaz demiyo o zaten herşeyin farkinda o da huzursuz evin tek oğlu babası yüzünden çıkıyo tartışmalar çıkıcaz diyo bi tane 6 yasinda kardeşi var bakıcak kimse yok nasıl iki eve bakim diyo düşünme diyo ama yapamiyorum aksam oluyo yine huzursuzluk.s

Guzel kardesim adam seker hastasi ama evlenecek yasta oglu varken evlat yapmis 6 yasinda ki kardesi esine guvenerek mi yapmis yani kalksin calissin sizde kurun yuvanizi oturun ama sizde huzursuzluk vardi basindan beri nikahinizabile gelmemis ayni evde oturuyorsunuz kor goze parmak gibi neden korunmadiniz 1-2 sene calisip disinizi sksaydiniz birikim yapip oyle cocuk yapsaniz aceleniz neydi ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun, kayınpederinizin biraz tembel sanırım çalışmayı pek sevmiyor aksi halde şeker hastası olması çalışmasına engel değil. Hayatınız boyunca (hasta ve bakıma muhtaç olmadıkları sürece) onlara bakamaz eşiniz sizin de çocuğnuz olacak ve siz eşiniz ve çocuklarınız zaten bir aile oluyorsunuz. Tamam eşinizin geliri iyiyse yine destek olur elinden geldiğince ama kayınpederinizin de çalışıp sorumluluk alması gerekiyor. Eşiniz bunu babasıyla ciddi ciddi oturup konuşmalı.

Eşim resmen ayakçı evin herseyi esimde git yatır bi iş oluyo git konuş eşim rahatszlandi gecen gün adamin bi tanesi cagirio canı yaniyo inemicek diyorum gebersn diyo insan evladna bunu der mi gidelim diyorum tamam diyo eve hic gidicem demiyo .s

Esim beni bırakma niyetinde değil eşim ayrılmayı istiyor ama bunları da bana diyince tamam mı diyo hayır mı diyo anlamiyorum

Kimin kimi bırakacağı pekte önemli görünmüyor doğacak çocuğunuzun geleceğiyle oynamanızda...

Guzel kardesim adam seker hastasi ama evlenecek yasta oglu varken evlat yapmis 6 yasinda ki kardesi esine guvenerek mi yapmis yani kalksin calissin sizde kurun yuvanizi oturun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bencede bizde bi aile oluyoruz bana ve çocuğuna bakmakla yükümlü ailesine de yardım etsn ama en azından 4 duvar arasi bizim huzurumuz olsun

Esinizin ailesiyle yasamayi kabul eden sizsiniz. O zaman zorluklara sasirmayin, katlandim diye lafini etmeyin, cunku zorla degil, siz kendiniz sectiniz bunu. Simdi kayinvalideyi de kayinpederi de suclamaya hakkiniz yok bence.
Madem yettiremeyecektiniz, siz de ise girseydiniz, gerekirse ek is yapsaydiniz, gecseydiniz ayri evinize. Zaten sorunlu bir ortamda bir de hamile kalarak hepten elinizi kolunuzu baglamissiniz. Siz kendi sectiginiz hayati yasiyorsunuz. Ne diyelim ki. Cikis yollari kapali, siz kapatmissiniz. O zaman katlanmaya devam edeceksiniz. Mecbur.

Esinizin ailesiyle yasamayi kabul eden sizsiniz. O zaman zorluklara sasirmayin, katlandim diye lafini etmeyin, cunku zorla degil, siz kendiniz sectiniz bunu. Simdi kayinvalideyi de kayinpederi de suclamaya hakkiniz yok bence.
Madem yettiremeyecektiniz, siz de ise girseydiniz, gerekirse ek is yapsaydiniz, gecseydiniz ayri evinize. Zaten sorunlu bir ortamda bir de hamile kalarak hepten elinizi kolunuzu baglamissiniz. Siz kendi sectiginiz hayati yasiyorsunuz. Ne diyelim ki. Cikis yollari kapali, siz kapatmissiniz. O zaman katlanmaya devam edeceksiniz. Mecbur.

Çalısmayi zaten istiyorum eşim istemiyor eşim ben geldikten sonra değiştiklerini böyle olucagni bilmediğini söylüyor. Bu yolu ben seçtim evet severek de evlendm ailem ben istesem gel der ben esimi sevdiğim için bunca şeye katlandm kendi gözleriyle gördü ayrılmak istemem en doğal hakkım

Back
X