Ne yapıcam bu 4 gün boyunca?

Valla ben olsam ben de gerilirdim. Samimiyet olsa anlarım ama hiç tanımadığınız huyunu suyunu bilmediğiniz adamla ne konuşacaksınız ki? Pek takip etmem o yüzden bilmiyorum ama milli maçlar falan var galiba. Akşamları açın onu izlesinler. Oruç tutuyorlarsa gündüz vakti pek bir şey yapılmaz zaten. Tutmuyorlarsa çıkıp gezmeleri konusunda teşvik edebilirsiniz.

Ayrıca 3 günden sonrası misafirlik olmuyor artık...
Olley beni anlayan bi insan :D yani ben bayramlardaki yarım saatlik ziyaretlerde bile fenalaşıyorum resmen. Hatta şimdiden bayramı düşünüyorum o derece rahatsızım :D yani ben gitmişim onlar gelmiş ya da hizmet etmişim falan onlar dert değil ben sosyal olarak rahatsız oluyorum. Mesela nasıl hoşgeldiniz dicem güler yüzle bu bile sorun. Kesin aşırı kasıntı olcam :D

4 günden bir şeycikler olmaz ya benim gibi 15 gün çekseydin. Sadece evimi otel olarak 15 gün kullanan misafirlerim oldu. Resmen evime 5 yildizli otel muamelesi yapildi, yemek ,ütü, çay vs... 4 güne sabredebilirsin ... Beterin beteri var demişler.
15 gün olsa anahtarları bırakıp kaçardım :D

Belkide zevkli olacak.
Evinize senlik gelecek. Kalabalik olacak mubarek gunde. Bence cok zevkli olur.
Bende genelde sessizlige aliskinim ama misafir geldimi senleniyor ev gittiklerinde ise sanki bianda butun ev sakinlesiyor. Kotu oluyor.
On yargi ile yaklasip kendini ne yapicam diye doldurma. Iyi gececegini dusun.
Baban hakli. Sev yada sevme guler yuz gostermek gerek. Asık surat hic bir ev sahibine yakismaz. Beni. Fikrim. Bende icimden gelmediginde gulemem edemem ama misafire katsi surat asarsan gercektende misafirden once ALLAHIN gucune gider. Cunki ALLAHIN misafiri.

Belkide zevkli olacak.
Evinize senlik gelecek. Kalabalik olacak mubarek gunde. Bence cok zevkli olur.
Bende genelde sessizlige aliskinim ama misafir geldimi senleniyor ev gittiklerinde ise sanki bianda butun ev sakinlesiyor. Kotu oluyor.
On yargi ile yaklasip kendini ne yapicam diye doldurma. Iyi gececegini dusun.
Baban hakli. Sev yada sevme guler yuz gostermek gerek. Asık surat hic bir ev sahibine yakismaz. Beni. Fikrim. Bende icimden gelmediginde gulemem edemem ama misafire katsi surat asarsan gercektende misafirden once ALLAHIN gucune gider. Cunki ALLAHIN misafiri.
Haklısınız ama elimde olmadan yapıyorum. Mesela anneme bakıyorum neşeli ordan oraya koşturuyo yani pozitif davranabiliyo istediği an. Ben tam bir kasıntı oluyorum istemeden. Sırıtık bi şekilde mi gezsem acaba 4 gün :D

okudum. bu daha kotuymus. galiba fobi. ama üstüne gitmelisin. çünkü bunun okulu var yurdu var evliligi var yazligi var is gezisi var varda var. illaki birileriyle ayni ortamda kalmak zorundasin.
Zaten evlenirsem ve kalabalık bi aileyse ciddi manada sorun yaşarım gibi geliyo. Sürekli git gel durumları yaşıyamam kimseyle ben ormana gidip orda mı yaşasam acaba:D

Bu yaşına kadar hiç görmediğin akrabanın 4 günlüğüne ziyareti ziyaret değil, anca işlerinin görülmesidir.
Hastası olur, sizin yaşadığınız şehre gelmesi gerekir, bu gibi şeyler...
Böyle misafirlikleri sevmem, aile içi olmayan, (eşimin ve benim ana, baba, kardeşler hariç) gelip kalmasını hoş görmem. Çünkü ben kimseye o şekilde gitmem.

Bu yaşına kadar hiç görmediğin akrabanın 4 günlüğüne ziyareti ziyaret değil, anca işlerinin görülmesidir.
Hastası olur, sizin yaşadığınız şehre gelmesi gerekir, bu gibi şeyler...
Böyle misafirlikleri sevmem, aile içi olmayan, (eşimin ve benim ana, baba, kardeşler hariç) gelip kalmasını hoş görmem. Çünkü ben kimseye o şekilde gitmem.
Mecbur çekicez :( bi de çok ani oldu kendimi alıştıramadım. Daha bi saat önce öğrendim. Bi iki saate gelirler evden kaçasım geldi

Olley beni anlayan bi insan :D yani ben bayramlardaki yarım saatlik ziyaretlerde bile fenalaşıyorum resmen. Hatta şimdiden bayramı düşünüyorum o derece rahatsızım :D yani ben gitmişim onlar gelmiş ya da hizmet etmişim falan onlar dert değil ben sosyal olarak rahatsız oluyorum. Mesela nasıl hoşgeldiniz dicem güler yüzle bu bile sorun. Kesin aşırı kasıntı olcam :D

Ev sahibi olarak üzerinize düşeni yapın, sahte gülümsemelere gerek yok zaten. Durumu babanıza da açıklayın, bu benin karakterim, hiç kusura bakma deyin. Zaten anne babanız varmış, sizlik bir durum yok bence.

1 günlük sınav için hiç görmedim bir akrabanın evine 4 gün gitmek neyin rahatlığıdır anlayamadım? Sağlık durumu olsa başım gözüm üstüne ama...

Ay ben cidden bu dıdının dıdısının misafir olayından pek haz etmiyorum...

Ev sahibi olarak üzerinize düşeni yapın, sahte gülümsemelere gerek yok zaten. Durumu babanıza da açıklayın, bu benin karakterim, hiç kusura bakma deyin. Zaten anne babanız varmış, sizlik bir durum yok bence.

1 günlük sınav için hiç görmedim bir akrabanın evine 4 gün gitmek neyin rahatlığıdır anlayamadım? Sağlık durumu olsa başım gözüm üstüne ama...

Ay ben cidden bu dıdının dıdısının misafir olayından pek haz etmiyorum...
Ya ben ya ben :( neyse hep anneme yardım edeyim ben de napayım. Diceklerki bu kız hiç bi iş yapmazdı niye hamaratlaştı acaba bu kadar :KK59:

Benim babam çok misafir delisidir ve misafir de çok rahat eder evimizde. O yüzden diye tahmin ediyorum ki buraya hastane işi düşen hep bize gelir. Geçen yıl annemin kuzeni eşi ve oğlu bizde 6ay kaldı yanlış hatırlamıyorsam. Oğlu gencecik ve çok zor bir rahatsızlık geçiriyordu. Psikolojisi bozulmuştu durduk yerde ağlıyor hiç yüzü gülmüyordu. Ama giderken çok Mutlu gitti hatta ağladılar falan. Kadın anneme yardım ediyordu, misafir diye özel yemek pişirmiyorduk ki kendilerini misafir hissetmesinler diye. Bunun için değil burada konu açmak rahatsız olmak bile aklıma gelmemişti.
Ki dediğim gibi bize sık sık gelir misafir. Önceki yıl da 1ayını bizde geçiren bir aile olmuştu. Hatta Bayram günü bizdeler çünkü mecburlardı. Ben işleri bitip gittiklerinde ağlamıştım ve bir süre evde eksikliklerini hissetmiştim. Yeri gelmişken burda bahsi geçen misafir teyze şu an ciddi bir rahatsızlık geçiriyor okuyanlardan dua isterim...

Kısacası bana çok abartılı geldi bunca tepki. İnsanlar mecbur kaldı ki geldi. İnşallah sizin gibi birinin evine misafir olmak zorunda kalmam. Ve siz de kendiniz gibi birine muhtaç kalmazsınız umarım. Çünkü hissedecekler sizin halinizden tavrınızdan fazlalık olduklarını.

Bir de son olarak ekleyeyim babam misafir durumlarında hep beni izler diyorsun. Böyle davrandığın için rahatsız oluyor olabilir mi?

Benim babam çok misafir delisidir ve misafir de çok rahat eder evimizde. O yüzden diye tahmin ediyorum ki buraya hastane işi düşen hep bize gelir. Geçen yıl annemin kuzeni eşi ve oğlu bizde 6ay kaldı yanlış hatırlamıyorsam. Oğlu gencecik ve çok zor bir rahatsızlık geçiriyordu. Psikolojisi bozulmuştu durduk yerde ağlıyor hiç yüzü gülmüyordu. Ama giderken çok Mutlu gitti hatta ağladılar falan. Kadın anneme yardım ediyordu, misafir diye özel yemek pişirmiyorduk ki kendilerini misafir hissetmesinler diye. Bunun için değil burada konu açmak rahatsız olmak bile aklıma gelmemişti.
Ki dediğim gibi bize sık sık gelir misafir. Önceki yıl da 1ayını bizde geçiren bir aile olmuştu. Hatta Bayram günü bizdeler çünkü mecburlardı. Ben işleri bitip gittiklerinde ağlamıştım ve bir süre evde eksikliklerini hissetmiştim. Yeri gelmişken burda bahsi geçen misafir teyze şu an ciddi bir rahatsızlık geçiriyor okuyanlardan dua isterim...

Kısacası bana çok abartılı geldi bunca tepki. İnsanlar mecbur kaldı ki geldi. İnşallah sizin gibi birinin evine misafir olmak zorunda kalmam. Ve siz de kendiniz gibi birine muhtaç kalmazsınız umarım. Çünkü hissedecekler sizin halinizden tavrınızdan fazlalık olduklarını.

Bir de son olarak ekleyeyim babam misafir durumlarında hep beni izler diyorsun. Böyle davrandığın için rahatsız oluyor olabilir mi?
Farkındaysanız karşımdaki kişilere yanlış davranmak istemediğim için yanlış anlayıp kırılmasınlar diye burada konu açtım. Neden geliyolar ne biçim insanlar vs gibi bi cümle kurmuş muyum tekrar okuyun isterseniz . Kısacası hemen insanları yargılamayın. Ben ailemden böyle gördüm . Alışkın değilim böyle şeylere ve elimde olmadan rahatsızlık duyuyorum. Yapacak bi şey yok. Ayrıca ortada bi hastalık vs olsaydı ben de ailem de emin olun gereken desteği verirdik. Ben etrafımda çok vicdanlı hatta abartılı derecede bu konularda ağlak biri olarak tanınırım. Buradaki durum biraz takıntı biraz psikolojik. Arkadaşımla bile aynı odada uyuyamam nefesim kesilir. Bunlar benim elimde olan şeyler değil.

Yediler , içtiler, gezdiler , yattilar , kalktilar , bol bol çamaşir çikarttilar yesinler helali hoş olsunda 15 günde beni benden aldilar. Yedek anahtar çikaricak duruma gelmiştim. Sirf Istanbul'da otel parasi vermemek için, benim evi kullandilar :KK45:
Çok sıkıntılı bi durummuş cidden. Ben de atlatırım inşallah hemencecik:halay:

Haklısınız ama elimde olmadan yapıyorum. Mesela anneme bakıyorum neşeli ordan oraya koşturuyo yani pozitif davranabiliyo istediği an. Ben tam bir kasıntı oluyorum istemeden. Sırıtık bi şekilde mi gezsem acaba 4 gün :KK70:
Bilemicem artik. :)
Yada bebeklerin emzikleri var ya. Gulen dudak seklinde :) onuntak dolas.

Yukarda ekleyemedim. Boyle bir emzik tak gez :)

Eklentiler

• images (2).webp
    images (2).webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 159
Back
X