• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam şimdi ben ?

iki gündür bakıyorum herkes istediğinimi anlıyo yanlış mı anlıyo artık tak etti inan uzun zamandır girmiyodum duramadım ynı durum kendilerine yapılsa kavga çıkarırlar doğru okuyun diye sen yoluna bak boşver bi pislikten kurtulmuşsun
Bende öyle diyorum çpk şükür kurtuldum hersey iyi olsun istiyprum oğlum yanımda ya ona hem anne hem baba olucam artık tekdüşüncem onu eksik büyütmemek

Hangimiz gençken büyük hatalar yapmadık ki, hangimiz öyle gözü kara cumburlop atlamadik aşklara suna buna. Çok küçükmussun o heyecanlar her zaman ilelebet öyle kalacak sanmissin. Şarkılar filmler romanlar insanları ölümsuz hep dorukta yaşanacak aşklara inandirir öyle olmadığını yetişkin olunca anlar insan... Sen yetişkin olmayı beklememissin olan olmuş geçmişe bakma artık. Hala öyle masum öyle küçüksun ki daha yetişkin bile değilsin...

Duygusal boşluk böyle ara ara kalbini yoklar ama artık annesin. Evlat aşkı dünyada başka bir varlığa duyulacak tek aşk emin ol. Eğer suan kocanla mutlu olsaydin bile evladindan daha çok sevmeyecektin o adamı.. annelik öyle yoğun öyle bencil bi his...

Sukret ki ailen arkanda yarım kalan okulun varmış annen çocuğa bakar sen hemen okulunu bitirirsin harika bi gelecek bekliyor emin ol. Neden mi çünkü sen yaşıtlarından çok ondesin her attığın adım kıymetli senin için.. yaşıtların bi çiçeğe bi alıntı şiire tav olup eriyip biterken sen hooop dur bakalım içini bi görelim benim bunlara karnım tok dersin..

Unutmaman gereken tek bir şey var o da içki tüm kötülüklerin anasidir lafı.. Sen artık bunu istesen de unutamazsin demekki böyle öğrenmen gerekiyormuş..

Evladina saril ailene saril güzel bi nefes al şükür rabbime de, insirah süresi oku bol bol...

Evladina ve sana merhametli olacak ve sizi sevecek biri mutlaka çıkacak. Kimse tek yaratilmamistir sadece sen eşini beklemeden beklemeo kişi bu kişi diye ilk seni sevdiğini sandığın adama inanıp atlamissin...

O kadınkadının mutlu olduğunu da sanma, allah onu da tepetaklak eder.

Rabbim yardimcin olsun allaha emanet ol.
Bir şeye o kadar güzel değiinmişsiniz ki ben istanbula ailemin yanına döndüğümde sizin dediğini şeyin farkına vardım arkadaslarım dört yıllık okullarını bitirip yeni yeni sözlenip nişanlanırken ben yarım bir okul biten bi evlilik ve bir cpcuk sıkıştırmışın bu kısacık zamana onlar giderken ben dönüyprum ve daha bir inceleyip süzüyprum onları tabiki bundan sonra allah izin verirse daha temkinli olucam. O kadar güzel yazmışsınız ki içime su serptiniz gerçekten. İnşirah suresini ne için okumamı istediniz içeriği nedir bu surenin ?

Şimdi senin kalbin daraliyordur göğsüne bişey oturur gibi olur durup durup ağlamak gelir içinden gonlun herşeyden geçmiştir. İnşirah süresi o iç daralmani alır inşallah. Anlamini gönderiyorum sana bol bol oku.

Ben 29 yaşımda evlendim su an 1 buçuk yaşında kızım var. Senin yaşlarındayken bi nişanlılık geçti başımdan . Ağladım sizladim ille de olsun dedim ama önümdeki yolu kendi başıma kendi kararlarimla cizmedim. Şimdi bakıyorum iyi ki de olmamış diyorum. Çünkü gençken insan kendini çok güçlü cok enerjik her sorunun altından kalkacak saniyor ışte orda anne babalar devreye giriyor kendileri de bi zamanlar o yoldan geçtiği için o yolların çok da temiz düzenli geniş olmadığını göstermeye çalışıyor ama bizden iyi bileni yok ya tinmiyoruz bile.

Şimdi eski hallerime dönünce gülüyorum kendime nelere uzulmusum yok yere diye. Keşke daha çok gezseydim okuduğum şehrin her sokağına girseydim arkadaşlarımla daha çok vakit gecirseydim okulda uzun uzun otursaydim çok kitap okusaydim diyorum.

İnsanlar doğum günlerinde değil yaşadıkları acılarla ya da hayatlarına damga vuran olaylarla yaş alır, büyür. Sen o adamın kahrini çekerek anne olarak ayrılarak büyüdün ama kalbin yine çocuk kalsın.her insan kötü değil sana kötü denk geldi diye insanlara küsme. Öğrenci ve anne olmanın keyfini çıkar. Çocuğundan utanma. Yaz gelince al oğlunu okula götür. Toplum baskısı vs umrunda olmasın. Toplumu mnun etmek zordur. Evlenene kadar evlen evlen derler evlenirsin çocuk diye tuttururlar onu yaparsın ikinciyi yap derler... Toplumun istekleri hiç bitmez.

Sen ne istiyorsan onu yap ama ailemden habersiz olmasın bir daha.. onlar bi şeye olmaz derse peki de mutlaka hakliliklari vardır.

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-20-20-54-51.webp
    Screenshot_2015-12-20-20-54-51.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 43
Cahillikle yaptiginiz baştan sona hatali bir süreç ve evlilik.
Her insan hata yapar hayatında.
Hatalar yaşanır ve bedeli odenir.
Sizde bu hatanın bedelini ağır bi şekilde odemissiniz ve en güzel artık bitti buna sevin:)

Önünde artık yepyini bir hayat var.
Hatalarından ders cikardiysan bundan sonra çok daha mutlu,başarılı,kendine güveni olan bir birey olarak hayatiniza devam edeceksiniz.

Geçmişi unutun,yaşadığınız bütün kötü anıları zihninizden silin.
Hayali olarak bir silgi dusunun ve o kötü anılar her aklınıza geldiğinde o silgile silin.
Ve bol bol dua edin.
Bir ay sonra yeniden doğmuş gibi olacaksınız:)
O bebisinizede bol bol sarıl kokla :)
İkimizin mutlulugunuza niyet edip herşeyin en güzelini yapmaya çalış.

Tekrar ikinci evlilikle mutlu olmayı düşünmek yerine oğlunuzla mutlu olmayı hayal edin,enerjinizi çocuğunuza harcayın,ahlayıp vahlamakla birşey değişmiyor maalesef,doğru veya yanlış herşey insan için demekki bunu yaşayacakmışsınız,önemli olan bundan sonrası.

Evet nişanlıydı. Bende baskaları gibi sizinde benı sucladığınızı düşündüm o yuzden sordum
Zaten suçlu demeyelim de hataların büyüğü sizde.. Sizi aldatan başkasıyla nişanlanmış, alkole düşmüş işsiz güçsüz bi adamla evlenmek de neyin nesi?? Ne umdunuz ki?? Sizi başkasıyla,başkasını sizinle aldatan bi adamdan ne umdunuz bundan başka çok merak ettim doğrusu??

Zaten suçlu demeyelim de hataların büyüğü sizde.. Sizi aldatan başkasıyla nişanlanmış, alkole düşmüş işsiz güçsüz bi adamla evlenmek de neyin nesi?? Ne umdunuz ki?? Sizi başkasıyla,başkasını sizinle aldatan bi adamdan ne umdunuz bundan başka çok merak ettim doğrusu??
Evet o zamanki düşünce ve duygularla düzelip mutlu olcagım sanmıştım ama çocuk olunca gözümdeki o perde kalktı ee dedim tamam kendim için sabrettim ama cocugumu böyle bi ortamda büyütemem oda onlar gibi olur cesaret ve umut oldu oğlum bana yanlıs kişiden yanlıs seyler umdum ama çok şükür 40 yasıma gelipte hayattan bezmiş olarak ayrılabilirdim ondanda korktum hayatım bittikten sonra naparım tek basıma dedim

Tekrar ikinci evlilikle mutlu olmayı düşünmek yerine oğlunuzla mutlu olmayı hayal edin,enerjinizi çocuğunuza harcayın,ahlayıp vahlamakla birşey değişmiyor maalesef,doğru veya yanlış herşey insan için demekki bunu yaşayacakmışsınız,önemli olan bundan sonrası.
İkinci evlilik gibi düşüncem yok zaten on değil on bin kere ve evladımı düşünmem lazım önceliğim evladım okulum ve iş olucak insan hep evde dırdugu için takılıyor aklı bazı seylere ama iş okul derken zihnimi daha rahat boşaltacağımı düşünüyorum daha zaman var

Cahillikle yaptiginiz baştan sona hatali bir süreç ve evlilik.
Her insan hata yapar hayatında.
Hatalar yaşanır ve bedeli odenir.
Sizde bu hatanın bedelini ağır bi şekilde odemissiniz ve en güzel artık bitti buna sevin:)

Önünde artık yepyini bir hayat var.
Hatalarından ders cikardiysan bundan sonra çok daha mutlu,başarılı,kendine güveni olan bir birey olarak hayatiniza devam edeceksiniz.

Geçmişi unutun,yaşadığınız bütün kötü anıları zihninizden silin.
Hayali olarak bir silgi dusunun ve o kötü anılar her aklınıza geldiğinde o silgile silin.
Ve bol bol dua edin.
Bir ay sonra yeniden doğmuş gibi olacaksınız:)
O bebisinizede bol bol sarıl kokla :)
İkimizin mutlulugunuza niyet edip herşeyin en güzelini yapmaya çalış.
Allah melek olarak göndermiş evlatlarımızı onun gülüşü safra kesesi tası problemi yaşamama ragmen acılarıöı hafifletti bazende hayata bagladı bazende aglattı ne olacak bebegım nasıl büyüyecek diye hep dua edıyorum buda benım sınavım allah yardım etsin ben ve benım gibi olanlara

Şimdi senin kalbin daraliyordur göğsüne bişey oturur gibi olur durup durup ağlamak gelir içinden gonlun herşeyden geçmiştir. İnşirah süresi o iç daralmani alır inşallah. Anlamini gönderiyorum sana bol bol oku.

Ben 29 yaşımda evlendim su an 1 buçuk yaşında kızım var. Senin yaşlarındayken bi nişanlılık geçti başımdan . Ağladım sizladim ille de olsun dedim ama önümdeki yolu kendi başıma kendi kararlarimla cizmedim. Şimdi bakıyorum iyi ki de olmamış diyorum. Çünkü gençken insan kendini çok güçlü cok enerjik her sorunun altından kalkacak saniyor ışte orda anne babalar devreye giriyor kendileri de bi zamanlar o yoldan geçtiği için o yolların çok da temiz düzenli geniş olmadığını göstermeye çalışıyor ama bizden iyi bileni yok ya tinmiyoruz bile.

Şimdi eski hallerime dönünce gülüyorum kendime nelere uzulmusum yok yere diye. Keşke daha çok gezseydim okuduğum şehrin her sokağına girseydim arkadaşlarımla daha çok vakit gecirseydim okulda uzun uzun otursaydim çok kitap okusaydim diyorum.

İnsanlar doğum günlerinde değil yaşadıkları acılarla ya da hayatlarına damga vuran olaylarla yaş alır, büyür. Sen o adamın kahrini çekerek anne olarak ayrılarak büyüdün ama kalbin yine çocuk kalsın.her insan kötü değil sana kötü denk geldi diye insanlara küsme. Öğrenci ve anne olmanın keyfini çıkar. Çocuğundan utanma. Yaz gelince al oğlunu okula götür. Toplum baskısı vs umrunda olmasın. Toplumu mnun etmek zordur. Evlenene kadar evlen evlen derler evlenirsin çocuk diye tuttururlar onu yaparsın ikinciyi yap derler... Toplumun istekleri hiç bitmez.

Sen ne istiyorsan onu yap ama ailemden habersiz olmasın bir daha.. onlar bi şeye olmaz derse peki de mutlaka hakliliklari vardır.
Evet bende ilerde bu kadar acıtmadan hatırlayacagım belki az öncede yazd

Bilmiyorum geri dönüş yaparmısınız ama inanın kendimi çok kötü hissediyorum daha on aylık bi oğlum var. 23 yasındayım uc yıllık evliyim yedi yıl önce tanıdım eşimi aşık oldum o kırklarelide ben iatanbuldaydım sevgili olduk alkol kullanıyodu evlenirsek bırakırız dedi mesafeden dolayı cok sürmedi ayrıldık sonra öğrendimki hayatına baskasını almış benı aldatmıs ayrı oldugumuz halde arıyordu açmıyordum ondan ayrılıcam diyordu o sene ümiversite okumak için oraya gittim nişanlanmışlardı hergun karsılaşıyorduk gene aramaya devam etti nişanlısıda numaramı öğrenip peşini bırakmamı söylüyordu en sonunda ayrıldıkar ve ben o kişiye kaçarak evlendim herşey daha da kötü oldu bu sefer evliyken eski nişanlısını aramaya devam etti ailem uzaktaydı kayınvalidemler eve kimseyi almıyolardı eşim çalışmıyor sürekli içiyordu şiddette gördüm gecen yıl hamile kaldım basta eşim çok sevindi hele bir de erkek olacagını duyunca ama hala o kızla konustu duydum. Hamileykende şiddet gördüm doğum yaptım değişen hiçbişey olmadı yedi aydır ailemin yanındayım bi ay sonra ilk durusma olucak oğlumdan ayırırlar diye korkuyorum yedı aydır yalvarıyor dönmicem dıyorum ayda bı kez gelip görüyolar çocugu yarım saat oda. Ben ne yapıcam bundan sonra yarın kalan okulum var hayatım var cok şükür ailem arkamda ama çok eksik hissediyprum kullanıldığıma ilk aşkı böyle biriyle paylastıgıma. Bende mutlu olmak istiyorum cevremdeki çiftlere anne babalara cok özeniyprum. Ben olmasam senin gibi çirkin beceriksi birini kim alırdı dıye dıye öZgüvenimi yok ettiler bu psikolojıyle cocugumada adapte olamıyorum nasıl atıcam ben bu adamı kafamdan onunla olan güzel hayalleri umutlarımı? Benimde karşıma iyi bir insan çıkıp mutlu olamıcakmıyım ben bi ömür birde bu adamla muhatap olmak var son günlerde iyice içe kapandım çocugumun ihtiyacları dısında sacımı bile taramıyorum üç gündür babası oğlunuda sormuyor alttan alta merak edıyorum onca seyden sonra sevmediğime eminim ama neden onu düşünüyorum bilmiyprum yaşayamadığım güzel şeyler içinmi lütfen yardımcı olun

Ailen kaçıp evlenip çocuğun olmasına rağmen seni kabul ettiyse arkanda durduysa otur şükret. İyi bir avukat tut.

Evet bende ilerde bu kadar acıtmadan hatırlayacagım belki az öncede yazd
Az öncede yazdım evladım benı kendıme getirdi daha çok dayanamayacagımı gösterdi anneme ayrılmak istediğimi söylediğimde 40 yasına gelip askere giden cpcugum varken hayatı yarılayıp birçok fırsatı kaçırdıktan sonra keske demek istemiyorum dedim o şekilde harekete geçtim insallah her gecen gün dahada iyi olucak dua içinde çok teşekkür ederim

Baya agir bir travma atlatmissiniz sukredin sakin barismayi da düşünmeyin. Bunu bi genclik hatasi olarak görün ve dusunmemeye çalışın. Bi oglunuz var ve sevgiye ilgiye muhtaç ona bunu lütfen yansitmayin. Suan burda yalvarabilirim ona iyi bunlari aksettirmemeniz icin çünkü 6ay ve 4 yws arasinda karakteri oturacak ve yasadiklari gördükleri cok cokkkk önemli.

Bir kapiyi kapatan bir kapiyi acar. Okulu tekrar okuyabilirsiniz karsiniza sizi ssevecek cok iyi biri tekrar çıkabilir artık atyiginiz adimlarda olgun bir kadin edasiyla hareket edersiniz en azindan. Ve sunu da aklinizdan cikarmayin sizi Allah yarattı nasil olurda Allah'in yarattığı bir kul çirkin olur. Eminim cok guzel temiz yüzlü bir hanimsinizdir. Karsi taraf belli ki diyecek birsey bulamamış. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Baya agir bir travma atlatmissiniz sukredin sakin barismayi da düşünmeyin. Bunu bi genclik hatasi olarak görün ve dusunmemeye çalışın. Bi oglunuz var ve sevgiye ilgiye muhtaç ona bunu lütfen yansitmayin. Suan burda yalvarabilirim ona iyi bunlari aksettirmemeniz icin çünkü 6ay ve 4 yws arasinda karakteri oturacak ve yasadiklari gördükleri cok cokkkk önemli.

Bir kapiyi kapatan bir kapiyi acar. Okulu tekrar okuyabilirsiniz karsiniza sizi ssevecek cok iyi biri tekrar çıkabilir artık atyiginiz adimlarda olgun bir kadin edasiyla hareket edersiniz en azindan. Ve sunu da aklinizdan cikarmayin sizi Allah yarattı nasil olurda Allah'in yarattığı bir kul çirkin olur. Eminim cok guzel temiz yüzlü bir hanimsinizdir. Karsi taraf belli ki diyecek birsey bulamamış. Allah yar ve yardimciniz olsun.
Allah razı olsun çok haklısınız elimden geldiğince etkilenmemesini sağlıyorum görmeye geldiklerinde babasının ve babaannesının sesini duyunca aglıyor gitmiyor cocuk anlıyor daha anne karnındayken

Allah razı olsun çok haklısınız elimden geldiğince etkilenmemesini sağlıyorum görmeye geldiklerinde babasının ve babaannesının sesini duyunca aglıyor gitmiyor cocuk anlıyor daha anne karnındayken
Sizin yarariniza olur. Birde artik onlarin sizi yaralamasima izin vermeyin asla kulak asmayin ne derlerse hayat guzelliklerle dolu bosverin onları. Ayni sehirde bile degilsiniz buna sukretmelisiniz.

Back
X