• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam şimdi ben ?

Agir Yorum yapan arkadaslarim neden yargilamak hatayi yüze vurmak acitmak bu kadar kolay bizler hic mi hata yapmadik hepimiz dogrularimizla yanlislarimzla hayata devam ediyoruz...konu sahibi arkadasimiza kirmadan yazarsak o da daha uzulmez tabii fikirlerimizi elestirelmizi yazacaz ama insaniz hata bizler icin...suraya yazsak kim bilir neler cikar ha bide yarinin bizlere neler getireceğini bilemeyiz Allah yadatmasin ama bizlerde yasarsak bunlari mi duymak isterz evet o da hata yapmis insallah tekrar etmez mutlu olur

Evet sucluyorum bunun yanında geridede bırakmak istiyorum adamda da bendede o kadındada hata var ve ben cpcugum için geride bırakmalıyım ama belki daha yeni dıye kolay olmuyor

tek hatası olmayan o kadın dediğiniz eski nişanlı.. zira sizinle evliyken de aynı onunla nişanlı olduğu zaman sizi aradığı gibi onu arayıp durmuş ama o kadın fırsat vermemiş eşinize dönmemiş kendine yeni bir hayat kurmuş...

siz hatalı suçlu aramak yerine önünüze bakın artık..

hep kaçarak evlenenlerin sonu kötu oluyo sen bu adamdan kurtulduguna dua et zaten onların iliskisi biter bu adamın maymun istahı varken yeni birini bulur ama tabi olan gunahsız çocuklara oluyo sen çocuguna sıkı sıkı sarıl

Facede onun profiline bakıp mesaj butonuna tıkladığımda sag tarafta adı yasadıgı yer gibi vs bilgiler çıkıyor ya onun altında profilinize ulasmak için telefon numaranızı kullandı yazıyodu ekran görğntüsü gönderebilirim

Haa, yani yine sen onun profiline bakmissin, üstelik tam ona mesaj yazacakken. Ve ulu ortada numarinimi birakiyorsun face'te?

Valla bana halen inandirici gelmedi. Tekrar herkese iyi forumlar..

ya sen o kadina suc bulacagina o berdus kocana suc bulsan ya guzelim.
zaten sen bile bile lades demissin,baskasina asik adamla kacarak evlenmissin.
hala kadin sevindi kina yak dedim diyorsun.
sadaka ver ki ayriliyorsunuz ya..bu adamla omur mu gecer?
git okulunu bitir,bebegini imkani yok ona vermezler icin rahat olsun.

Canim oncelikle gecmis olsun okudum yorumlari Allah kurtarmis bosver hatasiz kul olmaz sevmis ama yanilmissin sen yavruna odaklan o senin yasam kaynagin olacak benimde 2 aylik oglum var o sevgi her seye bedel...zaman tum yaralarini saracak seni asla yargilamiyorum mesajini dogru okusalar anlarlar turkceciyim gayet de iyi anladim yargilamak ne kolay acaba kendileri hic mi hata yapmadi hic mi pisman olmadi insan sevince olmaz denileni yapiyor genceciksin oku calis evladin icin onlari da Allaha havale et ve mutlu ol insallah kardesim Rabbim iyi insanlarla karsilastrsin önüne bak onlari da kendi hallerine borak bosver
Canim oncelikle gecmis olsun okudum yorumlari Allah kurtarmis bosver hatasiz kul olmaz sevmis ama yanilmissin sen yavruna odaklan o senin yasam kaynagin olacak benimde 2 aylik oglum var o sevgi her seye bedel...zaman tum yaralarini saracak seni asla yargilamiyorum mesajini dogru okusalar anlarlar turkceciyim gayet de iyi anladim yargilamak ne kolay acaba kendileri hic mi hata yapmadi hic mi pisman olmadi insan sevince olmaz denileni yapiyor genceciksin oku calis evladin icin onlari da Allaha havale et ve mutlu ol insallah kardesim Rabbim iyi insanlarla karsilastrsin önüne bak onlari da kendi hallerine borak bosver
Çok teşekkür ederim beni anladogınız için bende hatalarımdan ders çıkardım yanlıs veya doğru olan seyler kolay silinmiyor bu yüzden paylasmak istedim önüme bakıyorum dahada iyi olmak istiyorum allah kosmet ederse

Benım nu
Haa, yani yine sen onun profiline bakmissin, üstelik tam ona mesaj yazacakken. Ve ulu ortada numarinimi birakiyorsun face'te?

Valla bana halen inandirici gelmedi. Tekrar herkese iyi forumlar..
benım numaram facede gizli ama o önceden beri numaramı bildiği için isimle aramaya kapalı oldugu için profilim telefon nunaramı girip bakıyormus

Allah yar ve yardimciniz olsun. Bir avukatla gorusun. gereksiz korkular duymayin. siddet ve aldatma oldugu icin hem maddi manevi tazminat alirsiniz hem de eski ese uzaklastirma konulur.

KEndinizi toplar yola devam ettiginizde de Allah hepinize hayirli, evladiniza baba, size es olacak birini omrunuze denk dusurur.
Uzaklaştırma aldım iki kez çıkarttırdım ocakta ilk durusma var maddi öanevi tazminat dvası açtım hayırlısı olacak insallah

Bilmiyorum geri dönüş yaparmısınız ama inanın kendimi çok kötü hissediyorum daha on aylık bi oğlum var. 23 yasındayım uc yıllık evliyim yedi yıl önce tanıdım eşimi aşık oldum o kırklarelide ben iatanbuldaydım sevgili olduk alkol kullanıyodu evlenirsek bırakırız dedi mesafeden dolayı cok sürmedi ayrıldık sonra öğrendimki hayatına baskasını almış benı aldatmıs ayrı oldugumuz halde arıyordu açmıyordum ondan ayrılıcam diyordu o sene ümiversite okumak için oraya gittim nişanlanmışlardı hergun karsılaşıyorduk gene aramaya devam etti nişanlısıda numaramı öğrenip peşini bırakmamı söylüyordu en sonunda ayrıldıkar ve ben o kişiye kaçarak evlendim herşey daha da kötü oldu bu sefer evliyken eski nişanlısını aramaya devam etti ailem uzaktaydı kayınvalidemler eve kimseyi almıyolardı eşim çalışmıyor sürekli içiyordu şiddette gördüm gecen yıl hamile kaldım basta eşim çok sevindi hele bir de erkek olacagını duyunca ama hala o kızla konustu duydum. Hamileykende şiddet gördüm doğum yaptım değişen hiçbişey olmadı yedi aydır ailemin yanındayım bi ay sonra ilk durusma olucak oğlumdan ayırırlar diye korkuyorum yedı aydır yalvarıyor dönmicem dıyorum ayda bı kez gelip görüyolar çocugu yarım saat oda. Ben ne yapıcam bundan sonra yarın kalan okulum var hayatım var cok şükür ailem arkamda ama çok eksik hissediyprum kullanıldığıma ilk aşkı böyle biriyle paylastıgıma. Bende mutlu olmak istiyorum cevremdeki çiftlere anne babalara cok özeniyprum. Ben olmasam senin gibi çirkin beceriksi birini kim alırdı dıye dıye öZgüvenimi yok ettiler bu psikolojıyle cocugumada adapte olamıyorum nasıl atıcam ben bu adamı kafamdan onunla olan güzel hayalleri umutlarımı? Benimde karşıma iyi bir insan çıkıp mutlu olamıcakmıyım ben bi ömür birde bu adamla muhatap olmak var son günlerde iyice içe kapandım çocugumun ihtiyacları dısında sacımı bile taramıyorum üç gündür babası oğlunuda sormuyor alttan alta merak edıyorum onca seyden sonra sevmediğime eminim ama neden onu düşünüyorum bilmiyprum yaşayamadığım güzel şeyler içinmi lütfen yardımcı olun

Hata ustune hata yapmisiniz ama cok sukur dogru bi adimla bosanmaya karar vermissiniz... suan bu düşündüğünüz seyler icin cok erken once bi bosanin zamanla her sey.duzelir inşallah. .. yeniden seversiniz yeniden ozguveninizi kazanir kendinizi degerli hissetmeye baslarsiniz... onu sevdiginiz icin degil aliskanligin vermis oldugu durtuyle onu düşünüyorsunuz. .. uzulmeyin oda zamanla geçecek. ..

Hepinizde hata var hatanın en büyüğü de sende bile bile bunca işin içine girmek

hele hele çocuk yapmak senin en büyük hatan günahsız meleği bunca huzursuzluğun mutsuzluğun içine doğurmuşsun
Evet haklısın ama bunca seyden sonra artık daha iyi bi hayatım olsun istiyorum oğlum ve benım için

Agir Yorum yapan arkadaslarim neden yargilamak hatayi yüze vurmak acitmak bu kadar kolay bizler hic mi hata yapmadik hepimiz dogrularimizla yanlislarimzla hayata devam ediyoruz...konu sahibi arkadasimiza kirmadan yazarsak o da daha uzulmez tabii fikirlerimizi elestirelmizi yazacaz ama insaniz hata bizler icin...suraya yazsak kim bilir neler cikar ha bide yarinin bizlere neler getireceğini bilemeyiz Allah yadatmasin ama bizlerde yasarsak bunlari mi duymak isterz evet o da hata yapmis insallah tekrar etmez mutlu olur
Çok teşekkür ederim hatalarımı savunsam anlardım ama yardım için yazdım daha cok üzülmek için değil ben zaten yüzleştim hatalarımla

İans
Hata ustune hata yapmisiniz ama cok sukur dogru bi adimla bosanmaya karar vermissiniz... suan bu düşündüğünüz seyler icin cok erken once bi bosanin zamanla her sey.duzelir inşallah. .. yeniden seversiniz yeniden ozguveninizi kazanir kendinizi degerli hissetmeye baslarsiniz... onu sevdiginiz icin degil aliskanligin vermis oldugu durtuyle onu düşünüyorsunuz. .. uzulmeyin oda zamanla geçecek. ..[ insallah dediğiniz gibi olucak bazen bende umutla doluyorum iyi olucak dıyorum bazende karamsarlıga kapılıyorum

ya sen o kadina suc bulacagina o berdus kocana suc bulsan ya guzelim.
zaten sen bile bile lades demissin,baskasina asik adamla kacarak evlenmissin.
hala kadin sevindi kina yak dedim diyorsun.
sadaka ver ki ayriliyorsunuz ya..bu adamla omur mu gecer?
git okulunu bitir,bebegini imkani yok ona vermezler icin rahat olsun.
Teşekkür ederim

hep kaçarak evlenenlerin sonu kötu oluyo sen bu adamdan kurtulduguna dua et zaten onların iliskisi biter bu adamın maymun istahı varken yeni birini bulur ama tabi olan gunahsız çocuklara oluyo sen çocuguna sıkı sıkı sarıl
Tek hayatım o benım çok şükğr ki var

Mis kokulu bir yavrunuz var, şükür sebebi..
Ona sarılın , minicik ellerinin size muhtaçlığını düşünün. 7 aydır ayrı olduğunuz daha doğrusu kurtulduğunuz o adamcığı düşünmeyin. Düşünmemek için elinizden gelenin fazlasını yapın.
Tutamadığı sözlerini, alkol aldığı zamanki hallerini ,size çektirdiklerini , bir ev bile kurmayan , ailenden istemekten aciz zamanları düşünün.
İsterseniz başarırsınız.
Madem sadece stajınız kalmış , yeni bir hayata başlamak için çok yolunuz yok demektir.
Bırakın sormasın evladını. Farzedin ki öldü.

İnsallah dediğiniz gibi olur bende bazen içim umut doluyo iyi oluca dıyorum bazende karamsarlıga kapılıyorum

Siz artik bi annesiniz kendinizden once dusunmeniz gereken bi bebeginiz var... o yuzden ceki duzen verin kendinize... hatalar yapilmis gecti gitti o adam da cikti hayatindan bitii... ayni hatalari tekrarlama kendine saygin olsun ki ozguvenini kazanasin...eskiden nasil bakiyorsan kendine yine bak... senin ailen de cok uzuluyodur zaten daha da cok uzme bu halinle bi an once toparlan...

Tşe
Mis kokulu bir yavrunuz var, şükür sebebi..
Ona sarılın , minicik ellerinin size muhtaçlığını düşünün. 7 aydır ayrı olduğunuz daha doğrusu kurtulduğunuz o adamcığı düşünmeyin. Düşünmemek için elinizden gelenin fazlasını yapın.
Tutamadığı sözlerini, alkol aldığı zamanki hallerini ,size çektirdiklerini , bir ev bile kurmayan , ailenden istemekten aciz zamanları düşünün.
İsterseniz başarırsınız.
Madem sadece stajınız kalmış , yeni bir hayata başlamak için çok yolunuz yok demektir.
Bırakın sormasın evladını. Farzedin ki öldü.
teşekkür ederim insallah daha iyi olacagım :)

Evliligimizi yıktı dediğin kişinin asıl sen nisanliyken aralarına girmissin. Bunun kötü birsey olmasi sadece evlenince olmuyor iki kişinin arasına girmek her zaman yanlış. Nişanlı kızın ah ını almissiniz. Böyle bir adamdan da Hayır gelmez zaten. Sevdiğin için değil hazmedemedigin için unutamiyorsun bence. Allah yardımcın olsun. Umarım kendi mutlu olmak için başkalarının ilişkilerine göz dikenlere ders olur bu konu

Back
X