• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam şimdi ben ?

Evliligimizi yıktı dediğin kişinin asıl sen nisanliyken aralarına girmissin. Bunun kötü birsey olmasi sadece evlenince olmuyor iki kişinin arasına girmek her zaman yanlış. Nişanlı kızın ah ını almissiniz. Böyle bir adamdan da Hayır gelmez zaten. Sevdiğin için değil hazmedemedigin için unutamiyorsun bence. Allah yardımcın olsun. Umarım kendi mutlu olmak için başkalarının ilişkilerine göz dikenlere ders olur bu konu
Gözdikmek daha neler ben dıyorum ki adam karektersız tamam ben sevgiliyken araya gırdı ayırdı ben onlar birlikteliklerine devam edınce muhatap olmadım iletişime geçmedim ayrılık sebepleri ben değilim ayrıldıktan sonra biz yeniden bı araya geldik cok sevselerdi ayrılmazlardı bana gelmezdi sonradan hazmedemeyıp evliyken arayan o hiç bu açıdan baktınız mı evet zarar görmeden o çıktı bu işten

Gözdikmek daha neler ben dıyorum ki adam karektersız tamam ben sevgiliyken araya gırdı ayırdı ben onlar birlikteliklerine devam edınce muhatap olmadım iletişime geçmedim ayrılık sebepleri ben değilim ayrıldıktan sonra biz yeniden bı araya geldik cok sevselerdi ayrılmazlardı bana gelmezdi sonradan hazmedemeyıp evliyken arayan o hiç bu açıdan baktınız mı evet zarar görmeden o çıktı bu işten
Valla ozmn öyle bir adamdan kurtuldugunuza sevinin. Devam etseydiniz kimbilir ilerde neler olacaktı. Sürekli sizi üzecek biri gibi geldi bana. Allah daha iyilerini çıkarır inşallah. Oda ne hali varsa görsün. Artık midem bulanıyor böyle erkeklerden

B
Valla ozmn öyle bir adamdan kurtuldugunuza sevinin. Devam etseydiniz kimbilir ilerde neler olacaktı. Sürekli sizi üzecek biri gibi geldi bana. Allah daha iyilerini çıkarır inşallah. Oda ne hali varsa görsün. Artık midem bulanıyor böyle erkeklerden
bende bu yuzden dava açtım zaten

Evet öyle düşü

Evet öyle düşünebilirsinizde fakat söylermisiniz dısarıdan bakınca ben bu kadar kötü olsam bunca yergide bulanacgınızı düşünerek yaZarmıydım hatalar yapmış olsamda düzeltmeyi. İsteyip fikirlerinizi beklemezdim herseyı geride bırakmak istiyorum diyorum ama aklımdan çıkaramıyorum buna varsa bir cevabınız beklerim
Ben sana kotusun demedim
Sen karsidaki kadinin yaptiklarini anlatiyorsun ya ben de seninkileri sana disardan bir goz olarak anlattim
Yapacagin belli calisip cocuguna bakacaksin gercekten mantikli olmayan bir iliskiye de sirf yanimda erkek ilsun diye girmeyeceksin bu kadar

Bilmiyorum geri dönüş yaparmısınız ama inanın kendimi çok kötü hissediyorum daha on aylık bi oğlum var. 23 yasındayım uc yıllık evliyim yedi yıl önce tanıdım eşimi aşık oldum o kırklarelide ben iatanbuldaydım sevgili olduk alkol kullanıyodu evlenirsek bırakırız dedi mesafeden dolayı cok sürmedi ayrıldık sonra öğrendimki hayatına baskasını almış benı aldatmıs ayrı oldugumuz halde arıyordu açmıyordum ondan ayrılıcam diyordu o sene ümiversite okumak için oraya gittim nişanlanmışlardı hergun karsılaşıyorduk gene aramaya devam etti nişanlısıda numaramı öğrenip peşini bırakmamı söylüyordu en sonunda ayrıldıkar ve ben o kişiye kaçarak evlendim herşey daha da kötü oldu bu sefer evliyken eski nişanlısını aramaya devam etti ailem uzaktaydı kayınvalidemler eve kimseyi almıyolardı eşim çalışmıyor sürekli içiyordu şiddette gördüm gecen yıl hamile kaldım basta eşim çok sevindi hele bir de erkek olacagını duyunca ama hala o kızla konustu duydum. Hamileykende şiddet gördüm doğum yaptım değişen hiçbişey olmadı yedi aydır ailemin yanındayım bi ay sonra ilk durusma olucak oğlumdan ayırırlar diye korkuyorum yedı aydır yalvarıyor dönmicem dıyorum ayda bı kez gelip görüyolar çocugu yarım saat oda. Ben ne yapıcam bundan sonra yarın kalan okulum var hayatım var cok şükür ailem arkamda ama çok eksik hissediyprum kullanıldığıma ilk aşkı böyle biriyle paylastıgıma. Bende mutlu olmak istiyorum cevremdeki çiftlere anne babalara cok özeniyprum. Ben olmasam senin gibi çirkin beceriksi birini kim alırdı dıye dıye öZgüvenimi yok ettiler bu psikolojıyle cocugumada adapte olamıyorum nasıl atıcam ben bu adamı kafamdan onunla olan güzel hayalleri umutlarımı? Benimde karşıma iyi bir insan çıkıp mutlu olamıcakmıyım ben bi ömür birde bu adamla muhatap olmak var son günlerde iyice içe kapandım çocugumun ihtiyacları dısında sacımı bile taramıyorum üç gündür babası oğlunuda sormuyor alttan alta merak edıyorum onca seyden sonra sevmediğime eminim ama neden onu düşünüyorum bilmiyprum yaşayamadığım güzel şeyler içinmi lütfen yardımcı olun
yazık güzelim trakyamızı batırmıs esiniz böyle bir kırklarelili pess

Sen belaya geeeel geeel gel demişsin,yazık...
Adam onunla nişanlandığında kalkıp niye o şehre gidiyorsun dicem ama artık iş işten geçmiş,yaşın küçük henüz zamanla her şey yoluna girer inşallah.

Ben sana kotusun demedim
Sen karsidaki kadinin yaptiklarini anlatiyorsun ya ben de seninkileri sana disardan bir goz olarak anlattim
Yapacagin belli calisip cocuguna bakacaksin gercekten mantikli olmayan bir iliskiye de sirf yanimda erkek ilsun diye girmeyeceksin bu kadar
Sırf yanımda erkek olsun dıye bir cabam olmadı mutlu olacagımı düşündüm ama olmadı almam gereken dersi de aldım ben yasadıgım seyler bildiğim için o kadın hakkında konusabiliyorum kötü gözle bakmak istiyorsunuz öylede görüyorsunuz saygı duyuyorum sadece.

Sen belaya geeeel geeel gel demişsin,yazık...
Adam onunla nişanlandığında kalkıp niye o şehre gidiyorsun dicem ama artık iş işten geçmiş,yaşın küçük henüz zamanla her şey yoluna girer inşallah.
Benım babamın sülalesi orda baska bi şehre yollamıcaklardı mecbur yazdım orayı yeni sayılan bi okul oldugu için daha rahat puanım yeter diye. Gittim orda halamda kaldım okurken

Sırf yanımda erkek olsun dıye bir cabam olmadı mutlu olacagımı düşündüm ama olmadı almam gereken dersi de aldım ben yasadıgım seyler bildiğim için o kadın hakkında konusabiliyorum kötü gözle bakmak istiyorsunuz öylede görüyorsunuz saygı duyuyorum sadece.
O kadin hakkinda objektif olamazsin ki ,kim olsa senin yerinde olamaz
Su devirde okumus maas sahibi olan arkasi kuvvetli kadinlar bile aldatiliyor siddete maruz kaliyor cocuklari ellerinden aliniyor hatta canlarindan oluyorlar , sende pozitif sayabilecegimiz hicbir sey yokmus evlenirken, senin hatan okulunu aileni geride birakip bes para etmez bir adamin pesinden israrla kosturmak
Hakkinda bundan sonra hayirlisi olsun, cocugunla mutlu ol

O kadin hakkinda objektif olamazsin ki ,kim olsa senin yerinde olamaz
Su devirde okumus maas sahibi olan arkasi kuvvetli kadinlar bile aldatiliyor siddete maruz kaliyor cocuklari ellerinden aliniyor hatta canlarindan oluyorlar , sende pozitif sayabilecegimiz hicbir sey yokmus evlenirken, senin hatan okulunu aileni geride birakip bes para etmez bir adamin pesinden israrla kosturmak
Hakkinda bundan sonra hayirlisi olsun, cocugunla mutlu ol
Evet malesef öyle bende korktugum için iki kez uzaklaştırma çıkarttım halada her geldiklerinde cocugu görmek için poliste geliyo. Teşekkür ederim insallah

Kaçıp üzerine hamile kalmadım iyi okuyun diyorum ıkı yıllık evliydim sonra hamile kaldım evet adam bes ğara etmez bunda hem fikirim onlar birlikteyken ben aramadım o aradıgındada konusmadım diyprum sizin dediğiniz durumu ben içimde çok muhakeme ettim ama zorla ni

evet haklısınız bende bunu evlendikten sonra anladım ne yazıkki herkes gibi mutlu olmayı beklerken kötü şeyler yasadım okulumu bitirdim stajım kaldı onuda bu dönem bitiricem kısmetse

En azından çaresiz değilsin elinde mesleğin var çalışır kimseye muhtaç olmazsın.
Hata insanlar için ama artık yalnız değilsin çocuğun var daha dikkatli ol,inşallah çok mutlu olursunuz.

Pardon ama darkmore çok ağır bi cevap olmadımı ben kimseyi ayırmadım nişanlıyken konusmadım ayrılıp o geldi nişanlı değildi ben onunl yeniden sevgili olunca. Ben sevgiliyken o kız benı bildiği halde ikinci kişi olmayı seçti. Kozın bana baktığını nasıl anladım. Kıza yazmaya kalktığımda facede sağ üst köşede bu kişi sizin profilinize ulasmak için tlefon numaranızı kullandı yazıyodu ekran görüntüsü alıp kadına yolladım oda zaten kabul etti
Enemmm facebook ta böyle bişey mi var. Umarım sadece telefon nosu ile bakıldığında oluyordur. Konudan koptum buraya takıldım :KK17::KK17::KK17:

Enemmm facebook ta böyle bişey mi var. Umarım sadece telefon nosu ile bakıldığında oluyordur. Konudan koptum buraya takıldım :KK17::KK17::KK17:
Neden ki anca benim gibi mesaj atmaya kalkarsanız mesaj sayfasında kişi bilgileri dısında öyle bişey çıkıyor her türlüde ispatlayabilirim

Hic akliniza gelmedi mi bu herif nisanlisini aldatiyor, ilerde evlensek beni aldatir falan... Muneccim olmaya gerek yok insan az cok anlar yani. Ama kesin Brad Pitt gibi birseydir kimse vazgecemiyor baksana...

Hic akliniza gelmedi mi bu herif nisanlisini aldatiyor, ilerde evlensek beni aldatir falan... Muneccim olmaya gerek yok insan az cok anlar yani. Ama kesin Brad Pitt gibi birseydir kimse vazgecemiyor baksana...
Sevene öyle geliyor ama çevremdeki herkes nerden buldun bunu sana çirkin diyecegine aynaya baksın dıyo yanına yakısmıyo dıyolar

işiniz gücünüz güçsüz dul bir kadın görünce ona saldırmak basından beri okudum size diyo ki ilk başta biz sevgili olduk sonra başkasıyla görüşmüş biz ayrılınca onunla birlikte olmuş aileside mecburi nişan yapmış fakat adamın pislik oldugunu görünce kızlarını çekmişler onlar ayrıldıktan sonra tekrar birleştik alkolu bırakıp duzgun biri olur diye kacarak evlendik diyo gerisi malum
eğer o zaman nişanlıyken öteki kızın ailesi kızlarını geri çekmeseler evlenecekti bu kızcağızın başı böyle bir adamla belaya girmeyeceki adamda ötekini kaybedince buna tekrar sarmış ama konu sahibinin haberi yok insan sevince bi çok kötülüğü görmez ve evlenmişler adam iyi olup değisseydi ne ala sorun yoktu ama olmamış
kader birazda lütfen yorum yaparken yapıcı olun yıkıcı değil sonucta o bir anne siz etrafınızda size bakarken arkanızdan dolap çevirenlere bakın
ben evli olduğum halde eşime ilişki teklif eden bayan biliyorum kadın mesaj atıyo tanışalım diye eşim ben evliyim karımı seviyorum dediği halde daha 19-20 yasındaki kadın karını sevme demiyorum senden gelecekle ilgili beklentim yok sadece arada değişiklik olur sevişiriz gidersin diyebiliyosa eşim cevap vermediği halde sürekli taciz ediyosa suç kimde birazda yapıcı olun
konu sahibi sana gelince kurtulmussun ailen arkanda tazecik bir evladın var hakında hayırlısı olsun okulunu tamamen bitir iş güç sahibi ol güzel hayırlı evlat olarak cocuğunu yetiştirmek için uğraş Allah sana güzel günler verir merak etme.

işiniz gücünüz güçsüz dul bir kadın görünce ona saldırmak basından beri okudum size diyo ki ilk başta biz sevgili olduk sonra başkasıyla görüşmüş biz ayrılınca onunla birlikte olmuş aileside mecburi nişan yapmış fakat adamın pislik oldugunu görünce kızlarını çekmişler onlar ayrıldıktan sonra tekrar birleştik alkolu bırakıp duzgun biri olur diye kacarak evlendik diyo gerisi malum
eğer o zaman nişanlıyken öteki kızın ailesi kızlarını geri çekmeseler evlenecekti bu kızcağızın başı böyle bir adamla belaya girmeyeceki adamda ötekini kaybedince buna tekrar sarmış ama konu sahibinin haberi yok insan sevince bi çok kötülüğü görmez ve evlenmişler adam iyi olup değisseydi ne ala sorun yoktu ama olmamış
kader birazda lütfen yorum yaparken yapıcı olun yıkıcı değil sonucta o bir anne siz etrafınızda size bakarken arkanızdan dolap çevirenlere bakın
ben evli olduğum halde eşime ilişki teklif eden bayan biliyorum kadın mesaj atıyo tanışalım diye eşim ben evliyim karımı seviyorum dediği halde daha 19-20 yasındaki kadın karını sevme demiyorum senden gelecekle ilgili beklentim yok sadece arada değişiklik olur sevişiriz gidersin diyebiliyosa eşim cevap vermediği halde sürekli taciz ediyosa suç kimde birazda yapıcı olun
konu sahibi sana gelince kurtulmussun ailen arkanda tazecik bir evladın var hakında hayırlısı olsun okulunu tamamen bitir iş güç sahibi ol güzel hayırlı evlat olarak cocuğunu yetiştirmek için uğraş Allah sana güzel günler verir merak etme.
Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmaktan o kadar yorulmuştum ki allah bin kere razı olsun ne umarkene ne yorumlarla kötü kadın oldum iki katı çöktüm çok doğru anlamışsınız beni artık tek isteğim önüme bakıp mutlu olmak

Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmaktan o kadar yorulmuştum ki allah bin kere razı olsun ne umarkene ne yorumlarla kötü kadın oldum iki katı çöktüm çok doğru anlamışsınız beni artık tek isteğim önüme bakıp mutlu olmak
iki gündür bakıyorum herkes istediğinimi anlıyo yanlış mı anlıyo artık tak etti inan uzun zamandır girmiyodum duramadım ynı durum kendilerine yapılsa kavga çıkarırlar doğru okuyun diye sen yoluna bak boşver bi pislikten kurtulmuşsun

Hangimiz gençken büyük hatalar yapmadık ki, hangimiz öyle gözü kara cumburlop atlamadik aşklara suna buna. Çok küçükmussun o heyecanlar her zaman ilelebet öyle kalacak sanmissin. Şarkılar filmler romanlar insanları ölümsuz hep dorukta yaşanacak aşklara inandirir öyle olmadığını yetişkin olunca anlar insan... Sen yetişkin olmayı beklememissin olan olmuş geçmişe bakma artık. Hala öyle masum öyle küçüksun ki daha yetişkin bile değilsin...

Duygusal boşluk böyle ara ara kalbini yoklar ama artık annesin. Evlat aşkı dünyada başka bir varlığa duyulacak tek aşk emin ol. Eğer suan kocanla mutlu olsaydin bile evladindan daha çok sevmeyecektin o adamı.. annelik öyle yoğun öyle bencil bi his...

Sukret ki ailen arkanda yarım kalan okulun varmış annen çocuğa bakar sen hemen okulunu bitirirsin harika bi gelecek bekliyor emin ol. Neden mi çünkü sen yaşıtlarından çok ondesin her attığın adım kıymetli senin için.. yaşıtların bi çiçeğe bi alıntı şiire tav olup eriyip biterken sen hooop dur bakalım içini bi görelim benim bunlara karnım tok dersin..

Unutmaman gereken tek bir şey var o da içki tüm kötülüklerin anasidir lafı.. Sen artık bunu istesen de unutamazsin demekki böyle öğrenmen gerekiyormuş..

Evladina saril ailene saril güzel bi nefes al şükür rabbime de, insirah süresi oku bol bol...

Evladina ve sana merhametli olacak ve sizi sevecek biri mutlaka çıkacak. Kimse tek yaratilmamistir sadece sen eşini beklemeden ilk seni sevdiğini sandığın adama inanıp atlamissin...

O kadınkadının mutlu olduğunu da sanma, allah onu da tepetaklak eder.

Rabbim yardimcin olsun allaha emanet ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X