ne yapıym?

Neyusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
546
118
133
Ağrı
Kızlar şu kadın olayını biliyorsunuz. ..Bu kadını 15 ay önce eşimin arama kayıtlarından buldum aradım...Konuştuk ve konu kapandı...Ama kadın bana mesajlar atıp hakaret ediyor,kafamı bulandırmata çalışıyor. ..Şimdi:

1)Eşim bu kadını arayıp uyaracak sert bi dille..İzin vermeli miyim?

2 )Bimere falan şikayet mi etmeliyim?

3)Yoksa hiç uğraşmayıp allaha mı havale etmeliyim?Numaramı da değiştiricem...Gerçi engelledim...Ama kadının 10 tane hattı var..

Numarani degistir bosver gitsin bence ugrastikca daha cok gelir ustunuze

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bimer ne alaka ya devletin isi gücü yok bunla mı uğraşacak. Elinizdeki mesajlarla savcılığa gidin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kızma ama bir kadın bu kadar mı korkutuyor sizi?
Yasalarla uğraşmak istemiyorsan ilk etapta numaranı değiştir. Telefon açıp bağırmak çözüm değil.

onun amacı sizi rahatsız etmek ve kızdırmak bu iki seçeneği yaparsanız bayan emeline ulaşmış olur siz boşverin hiç tınlamayın size ulaşabileceği yolları kapatın sadece

savcılığa sıç duruyurusunda bulun ..
numaranı da değiştir , kurtullll ..

Kızma ama bir kadın bu kadar mı korkutuyor sizi?
Yasalarla uğraşmak istemiyorsan ilk etapta numaranı değiştir. Telefon açıp bağırmak çözüm değil.

Korku değil sinir yapıyo...Arsız oluşu beni sinir ediyo...üstelik ne cesaret diyorum kendi kendime...Nie korkuym ki korkucak neyim var?

Bimer ne alaka ya devletin isi gücü yok bunla mı uğraşacak. Elinizdeki mesajlarla savcılığa gidin

Bimere şikayet etmemin nedeni kadın bildiğin fa...işe...ve 2 tane çocuğu var biri kuz diğeri ise 2 aylık bebek ve halla milletle konuşuyo..Yoksa banane boğulsun kebdi pisliğinde

Bimere şikayet etmemin nedeni kadın bildiğin fa...işe...ve 2 tane çocuğu var biri kuz diğeri ise 2 aylık bebek ve halla milletle konuşuyo..Yoksa banane boğulsun kebdi pisliğinde

polise de şikayet edebilirsiniz ama bunların hepsinin olması ve düzgün birşekilde olması için adliyeye şikayet dilekçesi verin gitsin o zaman poliste sosyal kurumlarda gider. bimer çok yavaş işliyor bazen de sadece bir yazı ile bitebiliyor sonuç

Tamam da bimer kamu düzeniyle ilgilenir ahlaksızlıkla degil. Işinizi savcılık çözer

bimer başvrurusa oda adliyeye sevkeder süreç uzar da uzar ):

Yok canım 15 gün icinde adliyeye başvurun diye cevap verir bir kopyasını da oraya gönderir. Sırf goz korkutmak icin kamu is yükünü arttırmak saçma

Direk savcılığa ver,herkes yaptığının bedelini ödesin
İki bebeyle , evli barklı adamlarla kırıştırmaya utanmıyorsa
Savcılıktan gelecek kağıttanda utanmaz herhalde

Yok canım 15 gün icinde adliyeye başvurun diye cevap verir bir kopyasını da oraya gönderir. Sırf goz korkutmak icin kamu is yükünü arttırmak saçma

yani sevk butonu varda ondan dedim canım bizde kullandığımızdan dosyaya kaldırıldı işlem bitti yaz açıkla bırak ama bakanlık yönlendirmesi yapılıyo ama haklısın gereksiz iş yükü zaman kaybı ağaç kaybı

Son düzenleme:
savcılığa şikayet et. arkadaşların dediği gibi bimerden gelecek cevapta aynı olacak...

uğraşamam mahkemeyle diyorsan ozamnda hattını değiştir..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716593&page=11
dünkü konunuza devam etseydiniz keşke.
savcılığa dilekçe verin. kapısına polis dayanınca anlar anyayla konyayı

savcılığa şikayet et. arkadaşların dediği gibi bimerden gelecek cevapta aynı olacak...

uğraşamam mahkemeyle diyorsan ozamnda hattını değiştir..

savcılık savcılık savcılıkkkkkkkkkk

Peki savcılığa verirsem kimliğim ifşa olur mu?yani istersem kimliğimi gizlerler mi?

Esine birak o halletsin. Kadinla konusup seni aldatan kocan sonucta. Sen niye canini sikacakmissin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…