Kızlar şu kadın olayını biliyorsunuz. ..Bu kadını 15 ay önce eşimin arama kayıtlarından buldum aradım...Konuştuk ve konu kapandı...Ama kadın bana mesajlar atıp hakaret ediyor,kafamı bulandırmata çalışıyor. ..Şimdi:
1)Eşim bu kadını arayıp uyaracak sert bi dille..İzin vermeli miyim?
2 )Bimere falan şikayet mi etmeliyim?
3)Yoksa hiç uğraşmayıp allaha mı havale etmeliyim?Numaramı da değiştiricem...Gerçi engelledim...Ama kadının 10 tane hattı var..
Kızlar şu kadın olayını biliyorsunuz. ..Bu kadını 15 ay önce eşimin arama kayıtlarından buldum aradım...Konuştuk ve konu kapandı...Ama kadın bana mesajlar atıp hakaret ediyor,kafamı bulandırmata çalışıyor. ..Şimdi:
1)Eşim bu kadını arayıp uyaracak sert bi dille..İzin vermeli miyim?
2 )Bimere falan şikayet mi etmeliyim?
3)Yoksa hiç uğraşmayıp allaha mı havale etmeliyim?Numaramı da değiştiricem...Gerçi engelledim...Ama kadının 10 tane hattı var..
Kızma ama bir kadın bu kadar mı korkutuyor sizi?
Yasalarla uğraşmak istemiyorsan ilk etapta numaranı değiştir. Telefon açıp bağırmak çözüm değil.
Bimer ne alaka ya devletin isi gücü yok bunla mı uğraşacak. Elinizdeki mesajlarla savcılığa gidin
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bimer ne alaka ya devletin isi gücü yok bunla mı uğraşacak. Elinizdeki mesajlarla savcılığa gidin
Bimere şikayet etmemin nedeni kadın bildiğin fa...işe...ve 2 tane çocuğu var biri kuz diğeri ise 2 aylık bebek ve halla milletle konuşuyo..Yoksa banane boğulsun kebdi pisliğinde
Bimere şikayet etmemin nedeni kadın bildiğin fa...işe...ve 2 tane çocuğu var biri kuz diğeri ise 2 aylık bebek ve halla milletle konuşuyo..Yoksa banane boğulsun kebdi pisliğinde
bimer başvrurusa oda adliyeye sevkeder süreç uzar da uzar ):
Yok canım 15 gün icinde adliyeye başvurun diye cevap verir bir kopyasını da oraya gönderir. Sırf goz korkutmak icin kamu is yükünü arttırmak saçma
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716593&page=11
dünkü konunuza devam etseydiniz keşke.
savcılığa dilekçe verin. kapısına polis dayanınca anlar anyayla konyayı
savcılığa şikayet et. arkadaşların dediği gibi bimerden gelecek cevapta aynı olacak...
uğraşamam mahkemeyle diyorsan ozamnda hattını değiştir..
savcılık savcılık savcılıkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?