Ne yapıyor anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakın sakın sakın ha yaklaşmayın yanına. Sakın sakın sakın ha inanmayın siz ona.
Zaten inanmıyordum ama işte aklımda belki bi ihtimal vardı. Sizlerinde yorumlarını okuyunca kendime yeterince eziyet ettim onunla olarak anladım

Ayni hamam ayni tas. Ona cevap vermenden cesaret aliyor ki yaziyor. Cevap verdigin surece yazar.

Ayni hamam ayni tas. Ona cevap vermenden cesaret aliyor ki yaziyor. Cevap verdigin surece yazar.
İşte ben heo diyordum ki düşmanım değil anlaşamadım ama bir gün görürsem bi merhaba diyecek yüz olsun 3 sene geçti birlikte

İşte ben heo diyordum ki düşmanım değil anlaşamadım ama bir gün görürsem bi merhaba diyecek yüz olsun 3 sene geçti birlikte
Merhaba dese noluuurrr demese nolur bacim.. 9 cm bıçağı saplar saplar 6 cm i arada geri ceker boyleleri. Kalan 3 cm i de iste sen izin verdiğin surece (cevap vererek yazdiklarina) yoklayip yoklayip iteler durur. Verme cevap falan iletisimi kes. Kendini iyilestir yoluna bak.

Aklını karıştırmaya çalışıyor bir zayıf anını kolluyor. Blockla tabii gerçekten bitirdiysen. Senin değerini bilen, kıymet verip değerli olduğunu hissettiren birini bulursun

Asla bir merhabamızı bile haketmiyorlar cevap vermeyi filan geçtim direkt bas engeli hayatının şokunu yaşasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…