Bu durumda yapılacak en iyi şey öncellikle arkadaşına rağmen yada diğer şeylere rağmen çocuğu hala isteyip istemediğine karar vermen bunda kararın bellirleyince kendi düşüncemi söylerim
İstiyorum. Arkadaşım sadece bana bakıyor, bana şöyle dedi gibi hava atıyor
Bende buna sinir oluyorum ya aşığım ve bunu çok belli ediyorum:18:
Yanındayken sakin davranmam gerekiyor ama olmuyor işte ter basıyor insanı
O zaman ağırdan satmak lafını hiç sevmesemde bunu tarif edecek bi laf bulamadım gerekli olan senin uslu sakin kızı oynaman yada sakin olman değil.. gerekli olan herkesi görüyor ama onu görmüyor gibi davranman bir insanı bunun kadar deli edecek bişey olamaz hiç birşey yokmuş gibi davran sadece bir gün ani bir ilgi göster ve sonra hemen tam tersine dön ve yine hiç birşey yokmuş gibi davran kendine güvendiğini belli eden hareketler yap ona ortamdaki sıradan bir insanmış gibi davran yada umursamadığın birisi gibi Sadece çok nadir ilgi gösterip hemen ardından değiş ve yine soğuk ol onun yakınındaki erkeklere ilgi göster ama o yokmuş gibi davranman arkadaşın böyle laflarla seni rencide etmeye kalktığında hemen zeki bir cevapla basit olmayacak ama hemen sende onu rencide et çocukla ilgili imalı laflar dışında bir ilgi gösterip bir çekilme taktiği benim kendi adıma onaylanmış taktiğimdir bende özellikle Lise yıllarında yüzde yüz çalıştı,Amaaa çocukta biraz ilgi varsa çalışır çocukta küçükte olsa bir ilgi olmadığını düşünüyorsan tamamen bırak zorlamaya değmez.. Bunlar benim kendi görüşlerimdir terste gelebilir
Durakta Durup Dururken, Siz Hiç Onunla Tanışmıyorken mi ''N'aber'' Dedi ? :26:
Sen arkadaslarına ona karsı ılgın oldugunu soyledıgını yazmıssın o nasıl bı arkadasmıskı bunu bıle bıle oda ılgısını gosterıyor anlamadım yaaa
Ne kadar arkadaşsa işte.
Gıcık şey. Yüzünede söylüyorum yapma bak diyorum
Umrunda değil. ama ondan önce davranmam gerek
bu çocuk bana bakmalı!
rekabet ortamı hadı baalım gorelım senı al cocugu hadıı bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?