Ne yapıyorsun bütün gün evde?

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Bu sözü söyleyenler tahmin edersiniz eşimin ailesi ve hatta kvnin komşusuna kadar düştü artık, istiyorlar ki her gün gideyim 2 günde bir birlikte yemek yiyelim sabah kahvaltıdan ta geceye kadar oturayım eşim gelsin oda yemek yesin çay içilsin gece 12 olsun evimize gidelim, bunu haftada bir yapıyorum zaten bazen haftada iki, elalem gelinin gelmiyor diyormuş, oğlu yorgun mu değil mi umrunda değil, zaten çoğu zaman eşim Yorgunum sürekli gelemem diyor ona rağmen umrunda değil, temizlik yapıyorum evcil hayvanım var çiçeklerim var onlarla uğraşıyorum hayır yani sürekli gezsem bu sefer evi pis ve çok geziyor derler eminim, geçen günde yok eşimin kuzenleri çağırıyormuş bizi de biz gitmiyormuşuk çok ayıpmış kimse beni aramadı bile, ki onları tanıyorum kendi hayatlarına bakan çalışan insanlar, istiyor ki her gün birinde olalım, hiç işleri yok mu sürekli ben geldim mi gittim mi takip ediyorlar, kv nin tek derdi etrafı ne der elalem ne yapmış, hiç biz ne istiyoruz diye düşünmüyor, ben elaleme göre mi yaşayacağım? Elalemi ben düşünmezken onlar neden hep bizi düşünüp konuşuyorlar?

Son düzenleme:
Bu sözü söyleyenler tahmin edersiniz eşimin ailesi ve hatta kvnin komşusuna kadar düştü artık, istiyorlar ki her gün gideyim 2 günde bir birlikte yemek yiyelim sabah kahvaltıdan ta geceye kadar oturayım eşim gelsin oda yemek yesin çay içilsin gece 12 olsun evimize gidelim, bunu haftada bir yapıyorum zaten bazen haftada iki, elalem gelinin gelmiyor diyormuş, oğlu yorgun mu değil mi umrunda değil, zaten çoğu zaman eşim Yorgunum sürekli gelemem diyor ona rağmen bu sefer beni istiyorlar her gün, temizlik yapıyorum evcil hayvanım var çiçeklerim var onlarla uğraşıyorum hayır yani sürekli gezsem bu sefer evi pis ve çok geziyor derler eminim, geçen günde yok eşimin kuzenleri çağırıyormuş bizi de biz gitmiyormuşuk çok ayıpmış kimse beni aramadı bile, ki onları tanıyorum kendi hayatlarına bakan çalışan insanlar, istiyor ki her gün birinde olalım, hiç işleri yok mu sürekli ben geldim mi gittim mi takip ediyorlar, kv nin tek derdi etrafı ne der elalem ne yapmış, hiç biz ne istiyoruz diye düşünmüyor, ben elaleme göre mi yaşayacağım? Elalemi ben düşünmezken onlar neden hep bizi düşünüp konuşuyorlar?
Moralinizi bozmayın..Yapmayacaksınız bu kadar basit..
Zamanla onlarda duruma alisacaklar

Hic taviz vermeyin. Zamanla haftada 2 yi de 1 e dusurun. Pes edeceklerdir sonunda zaten esiniz de gitmek istemiyormus.
Telefon kullanmama kararı bile aldırttı bana, neden aramadın beni istemiyon mu diyor, gitmesem elalem gelinin hiç gelmiyor diyip duruyor, beni rahat bırak anne boğuluyorum dedim, kendi ailem uzakta, onları göremiyorken eşimle evimizde mutluyken haftada 2 gelirken tek derdi elalem ve beni istemiyor diyip kavga çıkarmak.

Bu sözü söyleyenler tahmin edersiniz eşimin ailesi ve hatta kvnin komşusuna kadar düştü artık, istiyorlar ki her gün gideyim 2 günde bir birlikte yemek yiyelim sabah kahvaltıdan ta geceye kadar oturayım eşim gelsin oda yemek yesin çay içilsin gece 12 olsun evimize gidelim, bunu haftada bir yapıyorum zaten bazen haftada iki, elalem gelinin gelmiyor diyormuş, oğlu yorgun mu değil mi umrunda değil, zaten çoğu zaman eşim Yorgunum sürekli gelemem diyor ona rağmen umrunda değil, temizlik yapıyorum evcil hayvanım var çiçeklerim var onlarla uğraşıyorum hayır yani sürekli gezsem bu sefer evi pis ve çok geziyor derler eminim, geçen günde yok eşimin kuzenleri çağırıyormuş bizi de biz gitmiyormuşuk çok ayıpmış kimse beni aramadı bile, ki onları tanıyorum kendi hayatlarına bakan çalışan insanlar, istiyor ki her gün birinde olalım, hiç işleri yok mu sürekli ben geldim mi gittim mi takip ediyorlar, kv nin tek derdi etrafı ne der elalem ne yapmış, hiç biz ne istiyoruz diye düşünmüyor, ben elaleme göre mi yaşayacağım? Elalemi ben düşünmezken onlar neden hep bizi düşünüp konuşuyorlar?
Şu hayatta insan kendi için yaşamalı..elalem için degil...yarın cocuk olacak 7/24 gezilmezki..gidişin dönüşü de olur hep misafir hep misafir...Daha sıkıcı ve yorucu olur.. İmkanı nız varsa işe girin kursa gidin kv ye fırsat vermeyin

Eşin gitmek istemiyormuş niye dert ediyorsun ki? Kv konuşsun boşver. Eşin sürekli gitmek istese sorun olurdu. Onda da ben diyorum ki; sen git ben gelmiyorum. Sürekli ben kimseye gitmek istemem, bana da gelinsin istemem açıkçası.
Abartmıyorum şu hafta her gün mü arar eşimi, akşam 8 de işten geliyor sabahın köründe gidip, her gün arayıp kendi akrabalarına kalabalık yerlere çağırıyor, adam Yorgun’um anne işim ağır gelemem diyor ısrarla her gün arıyor ta ki biz gidene kadar. Kayınpeder uzakta çalışıyor o her gün biryerde, öz oğluna acımıyor, birde utanmadan o kızla konuşcam o gelmek istemiyor diyor, benle oturup konuşacakmış!

Klasik kaynana cnm ya sen ne kadar gidersen o kadar çağıracak gel diyecek eşinde aman onlar kırılmasın yapar susar giderse iyice güçlenecek eee burda kalın diyecek hepsini teker teker yaşadım şimdi haftada 1 kez eşime de dedim çocukları görsünler diye Allah rızası için gidiyorum bu konular yüzünden çok kavga ettik sonlara geldik çünkü

Abartmıyorum şu hafta her gün mü arar eşimi, akşam 8 de işten geliyor sabahın köründe gidip, her gün arayıp kendi akrabalarına kalabalık yerlere çağırıyor, adam Yorgun’um anne işim ağır gelemem diyor ısrarla her gün arıyor ta ki biz gidene kadar. Kayınpeder uzakta çalışıyor o her gün biryerde, öz oğluna acımıyor, birde utanmadan o kızla konuşcam o gelmek istemiyor diyor, benle oturup konuşacakmış!
Allah sabır versin ne diyim.

Konus sende isim var her gün olmuyor oğlun gelsin ben gelmiyorum kırılacak bisey yok de diyemez misin?

Boşver hersey sende bitiyo benim kaynanamla gorumcemde ayni 35haftalik hamileyim bi cocugum daha var hala bitmedi o dusunceleri iki gun once beraberdik bugun kaynanam aradi gorumcem kahvaltiya gidiyormus bende gidermiymisim hayr yorgunum dedim aksam bidaha aradilar yarin sana gelcez diye anneme gidicem dedim istiyorki butun gun beraber olalim :D

Konus sende isim var her gün olmuyor oğlun gelsin ben gelmiyorum kırılacak bisey yok de diyemez misin?
Çook konuştum, anlamıyor, cahil bi kadın, öz oğlunu düşünmeyen beni mi düşünür, oğlu gitmek istemiyor çünkü yorgun, biz zaten gün içinde görüşemiyoruz birbirimize vakit ayırmak istiyoruz, beni boğma dedim, rahat bırak dedim, ben kendi annemi bile günde 10 kez aramıyorum dedim, siz niye bize ayrı ev açtınız ki dedim, güzellikle denedim olmadı kızarak denedim olmadı, üstelik eşime takılan altınları alınmayacak dendiği halde aldılar, bunlara iyi davranayım diyeceği halde kafayı benimle bozmuş, sevgiliyken eşim tanıştırmıştı iyi sanıyordum cok samimiydim, bunlar olunca çok soğudum, eskiden böyleydin diyip duruyor, istiyor ki her dakika beraber olayım onu pişpişliyeyim

Boşver hersey sende bitiyo benim kaynanamla gorumcemde ayni 35haftalik hamileyim bi cocugum daha var hala bitmedi o dusunceleri iki gun once beraberdik bugun kaynanam aradi gorumcem kahvaltiya gidiyormus bende gidermiymisim hayr yorgunum dedim aksam bidaha aradilar yarin sana gelcez diye anneme gidicem dedim istiyorki butun gun beraber olalim :KK70:
Bunları dediğinizde sonra ki tepkileri ne oluyor, benim ki hemen hakkımda kötü konuşup durur.

Bunları dediğinizde sonra ki tepkileri ne oluyor, benim ki hemen hakkımda kötü konuşup durur.
Ilk baslarda afalladilar tabi yuzume konustular butun gun evdesin isin gucun yok ne var onda diye bende oldugu gibi onlsr nasil soyluyosa bende ole konustum haftanin iki gunu bana gel dersen kusura bakma ucuncu günüde bana gelin dememi bekleme benmde bi evim ozelim annem babam var var dedim he gorumcem surekli sana geliyo olabilr ama annesine geliyo soncta kaynvalidesine gtsin bakalm hergun yada cagrsin evine madem dedim bdaha seslerini cikaramadilar aradiklariyla kaliyolar canm skildysa evde gidiyorum yanlarina sklmadysam baska isimin oldgnu soyluyorum ilk zamanlar arkamdan ne dediklerine cok kafama takiyodm ama onların dedigini yapip onlari eylendirecegime hergun vazgctm kendi canm ne isterse onu yapıyorum

Ilk baslarda afalladilar tabi yuzume konustular butun gun evdesin isin gucun yok ne var onda diye bende oldugu gibi onlsr nasil soyluyosa bende ole konustum haftanin iki gunu bana gel dersen kusura bakma ucuncu günüde bana gelin dememi bekleme benmde bi evim ozelim annem babam var var dedim he gorumcem surekli sana geliyo olabilr ama annesine geliyo soncta kaynvalidesine gtsin bakalm hergun yada cagrsin evine madem dedim bdaha seslerini cikaramadilar aradiklariyla kaliyolar canm skildysa evde gidiyorum yanlarina sklmadysam baska isimin oldgnu soyluyorum ilk zamanlar arkamdan ne dediklerine cok kafama takiyodm ama onların dedigini yapip onlari eylendirecegime hergun vazgctm kendi canm ne isterse onu yapıyorum
En iyisini yapmışsınız

Çook konuştum, anlamıyor, cahil bi kadın, öz oğlunu düşünmeyen beni mi düşünür, oğlu gitmek istemiyor çünkü yorgun, biz zaten gün içinde görüşemiyoruz birbirimize vakit ayırmak istiyoruz, beni boğma dedim, rahat bırak dedim, ben kendi annemi bile günde 10 kez aramıyorum dedim, siz niye bize ayrı ev açtınız ki dedim, güzellikle denedim olmadı kızarak denedim olmadı, üstelik eşime takılan altınları alınmayacak dendiği halde aldılar, bunlara iyi davranayım diyeceği halde kafayı benimle bozmuş, sevgiliyken eşim tanıştırmıştı iyi sanıyordum cok samimiydim, bunlar olunca çok soğudum, eskiden böyleydin diyip duruyor, istiyor ki her dakika beraber olayım onu pişpişliyeyim
Seni o kadar iyi anlıyorum ki çocuğun yok galiba şimdi ileride onu kullanacaklar benim sürekli gitmediğimi tam kabullendiler ki çocuklarım doğdu dün bile parkta kv eşime oynuyordu torunlarımi çok seviyorum onlarsız yapamam gibisinden benim terslemelerim eşimle didismelerim olmasa eşim artık benden yana pes etmese inan her gün beraber olacaktık.Seninde yapman gereken ya nasıl olacaksa bilemedim kabullendirmek ya da ise girmek çocukla hayatın biraz daha oraya kayacak yoksa

Benim ailem cok uzakta, başka şehire evlendim malesef, ah ailem burda olsa ben hiç onları takarmıydım, sustururdum her gün anneme giderdim, kendisi annemi görmediği halde sevmez zaten, ailemide, kıskanır beni ailemden, ne zaman 15 gün kalmaya gelseler hışgeldin demek ona düşerken sürekli eşimi arar söyle Didem’e beni arayıp çağırsın der, psikolojisi bozuk, ay çok soğudum kızlar ya çok ağladım, allahtan eşim yanımda bana sormadan asla cevap vermez veya ısrar etmez ama huzurumuzu bozmaya yetiyor

Seni o kadar iyi anlıyorum ki çocuğun yok galiba şimdi ileride onu kullanacaklar benim sürekli gitmediğimi tam kabullendiler ki çocuklarım doğdu dün bile parkta kv eşime oynuyordu torunlarımi çok seviyorum onlarsız yapamam gibisinden benim terslemelerim eşimle didismelerim olmasa eşim artık benden yana pes etmese inan her gün beraber olacaktık.Seninde yapman gereken ya nasıl olacaksa bilemedim kabullendirmek ya da ise girmek çocukla hayatın biraz daha oraya kayacak yoksa
Çocuğum yok şuan düşünmüyoruz, ama şimdiden başladı saçma sapan hikayeler anlatmaya, yok bir tanıdığı varmış çocuğu kaynanasına atıp gidermiş çocuk babanneyi anne bilmiş oda öyle yapacakmış şaka yapıyor güya ama yalan yol yapıyor, ben çocuğumu sana verirmiyim, zaten çocuğumun onlarla çok vakit geçirmesini istemiyorum kültür farkından dolayı, tabiki babanne sevgiside başka ama beni buna mecbur edecek gibi, artık telefon bile kullanmak istemiyorum onun yüzünden, neden atamıyorsun gelin laflarından kurtulmak için, çocukta yapmayı düşünmüyorum

Back
X