- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
Bu sözü söyleyenler tahmin edersiniz eşimin ailesi ve hatta kvnin komşusuna kadar düştü artık, istiyorlar ki her gün gideyim 2 günde bir birlikte yemek yiyelim sabah kahvaltıdan ta geceye kadar oturayım eşim gelsin oda yemek yesin çay içilsin gece 12 olsun evimize gidelim, bunu haftada bir yapıyorum zaten bazen haftada iki, elalem gelinin gelmiyor diyormuş, oğlu yorgun mu değil mi umrunda değil, zaten çoğu zaman eşim Yorgunum sürekli gelemem diyor ona rağmen umrunda değil, temizlik yapıyorum evcil hayvanım var çiçeklerim var onlarla uğraşıyorum hayır yani sürekli gezsem bu sefer evi pis ve çok geziyor derler eminim, geçen günde yok eşimin kuzenleri çağırıyormuş bizi de biz gitmiyormuşuk çok ayıpmış kimse beni aramadı bile, ki onları tanıyorum kendi hayatlarına bakan çalışan insanlar, istiyor ki her gün birinde olalım, hiç işleri yok mu sürekli ben geldim mi gittim mi takip ediyorlar, kv nin tek derdi etrafı ne der elalem ne yapmış, hiç biz ne istiyoruz diye düşünmüyor, ben elaleme göre mi yaşayacağım? Elalemi ben düşünmezken onlar neden hep bizi düşünüp konuşuyorlar?
Son düzenleme: