Ne yapıyorum ben?

Seninugruna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
106
2
26
İstanbul
Belki beni hatırlayanlar vardır. Kuzenimle ilgili konulardan..
Geçen seneden beri sürekli görüştüğümüz bir arkadaşıma anlatmıştım kuzenimi. Benimle hiç konuşmaz , biraz burnu büyük falan diye anlattım size ne anlattıysam. Hatta daha da fazla anlattım. Bu arkadaşım ismini sordu kuzenin. Önce söylemek istemedim. Sonra söyledim. Buldu facebooktan. İstersen konuşabilirim dedi. Kimliğini açık etmeden fake hesaptan dalga mı geçecek artık yoksa tanımaya mı çalışacak bilmiyorum. Bende al senin olsun, kır ağzını burnunu dedim. Gülüştük öyle. Fotografını görünce ay bu nee dedi. moralim bozuldu dedi. Kendisi beni sever, bende onu severim. Güvenim var ona. Ya az önce facebookta gördüm. Konuştuk. Naptın o konuyu? diye sordum. Fake hesap karışmış, onu düzenleyip öyle ekleyeceğim dedi. Bir arkadaşı daha var. O da yardım etmeyi kabul etmiş. Ortak kullanıyorlarmış fake hesabı. Stres atarım, ver dalga geçeyim demiş azcık. Tamam ne yaparsa yapsın o benim kuzenim. Sadece lafta bile olsa. Ahlak kısmını geçelim. Benim yaptığım ne? Hem sinir oluyorum hem de bir yandan da tanımak istiyorum sanki onu. Bilmiyorum çok karışık ya.

Kuzeninizin soğukluğu dışında bir kötülüğü yokmuş ki neden uğraşıyorsunuz? Sizinle dalga geçilmesi hoşunuza gider miydi? Testleriniz falan da var boş vaktiniz çok dicem... Bu arada arkadaşınızın farklı bir planı var gibi geldi bana. Neler ortaya çıkmıyor ki, ya bu konuşmanızı ve facesini verdiğini herkes öğrense?

ya planlı birşey olmadı ki.. herşey çok çabuk gerçekleşti. herşeyimi vakitlice yapıyorum. o tür dalga geçmeleri bende eskiden çok yaptım ama artık ugraşmıyorum. ne yapayım insanlarla ugraşılmıyor. ya sinirime gidiyordu. beni öyle yok sayması hoşuma gitmiyor ?! aslında fake hesap açıp ben onunla konuşurdum ama akraba sonuçta. tanır falan pot mot kırarım herbir haltını bildiğim insan sonuçta. içime kurt düşürdün ya. iptal mi ettirsem.. farklı plan derken? kendine mi ayarlayacak yani

bence vazgeçin bu oyundan.....
ne olursa olsun siz kuzensiniz sonsuza kadarda akraba olacaksınız...
bugün kötü olabilir ama yarın iyi olmayacağını nerden biliyorsun....

Facebook falan çok anlamam ben

Ama hayatta kuralın olsun ki; biriyle olan problemine asla başkasını karıştırma sonra o problem dev bir sorun yumağı olur. Kendin çözebiliyorsan çöz olmuyorsa bırak.

Hem kuzenin akraban, aile içinde biri yani, yapmış olduğun şey hoş değil, soğuksa uzaksa bu onun kişiliğidir, herkes herkesten hoşlanmak zorunda değil ki

Sizi yok sayması hoşunuza gitmiyorsa bu sizin sorununuz onun değil. Sizinle konuşmadığı için bu kadar kafaya taktıysanız başka şeylerde düşünürüm kusura bakmayın. Ayrıca insan sırları konusunda kendine bile güvenemiyorken arkadaşınıza nasıl güveneceksiniz? Hem ortaya çıksa rezil olsanız... Nasıl olurdu? Başkalarıyla dalga geçmek bu kadar kolay olmamalı.

ben yazdılarından pek bir şey anlamadım ne yalan söyleyim

önce kuzeninle işbirligi yapıyorsun sandım
sonra alttaki yorumundan bir arkadasınla kuzene işbirligi yapıyorsunuz anladım
bilemedim:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…