Belki beni hatırlayanlar vardır. Kuzenimle ilgili konulardan..
Geçen seneden beri sürekli görüştüğümüz bir arkadaşıma anlatmıştım kuzenimi. Benimle hiç konuşmaz , biraz burnu büyük falan diye anlattım size ne anlattıysam. Hatta daha da fazla anlattım. Bu arkadaşım ismini sordu kuzenin. Önce söylemek istemedim. Sonra söyledim. Buldu facebooktan. İstersen konuşabilirim dedi. Kimliğini açık etmeden fake hesaptan dalga mı geçecek artık yoksa tanımaya mı çalışacak bilmiyorum. Bende al senin olsun, kır ağzını burnunu dedim. Gülüştük öyle. Fotografını görünce ay bu nee dedi. moralim bozuldu dedi. Kendisi beni sever, bende onu severim. Güvenim var ona. Ya az önce facebookta gördüm. Konuştuk. Naptın o konuyu? diye sordum. Fake hesap karışmış, onu düzenleyip öyle ekleyeceğim dedi. Bir arkadaşı daha var. O da yardım etmeyi kabul etmiş. Ortak kullanıyorlarmış fake hesabı. Stres atarım, ver dalga geçeyim demiş azcık. Tamam ne yaparsa yapsın o benim kuzenim. Sadece lafta bile olsa. Ahlak kısmını geçelim. Benim yaptığım ne? Hem sinir oluyorum hem de bir yandan da tanımak istiyorum sanki onu. Bilmiyorum çok karışık ya.