Ne yapmak istediğini anlamadım

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
2 3 haftadir taniyorum arkadaş aracigiyla tanıştık . 2 defa görüştük . Beni daha sonra iki defa Davet etti ama islerimden dolayı kabul edemedim ama hergün mutlaka mesaj atar. Neyse En son davet ettiğinde haftaiçi görüşürüz dediğim için dün akşam msj attiğında yarın görüşelim mi dedim bana haberlesiriz yarına çok var dedi . Sinir oldum beklemediğim bir cevapti . Siz olsaydınız bu cevaptan sonra nasıl davranirdiniz

Adamı o kadar reddetmişsin adamda tavır koymuş..
E bu işler karşılıklı maalesef. sen onu reddedince emin ol oda böyle hissetmiştir..

Adamı o kadar reddetmişsin adamda tavır koymuş..
E bu işler karşılıklı maalesef. sen onu reddedince emin ol oda böyle hissetmiştir..
Ama reddetmemin bir açıklaması bir nedeni vardı Bunu onada söyledim.

Reddettiğin de isin varmış ki reddetmesin ama sonradan davet etmişsin gayet normal bnce bozulmakta Haklısın bende bozulurdum

bana kötü niyetli diyeceksiniz ama fikrim şu olsada olur olmasada olur tavrı yapıyor.bu ilişkinin devam etmeyeceği belli bence..ne olursa olsun eğer istiyosa bakarız demez ''tabi olur görüşelim aksilik olursa haber veririm'' falan derdi.görüşmek isteseydi ki başlardasınız daha.en çok görüşmek isteyeceği zaman şimdi olmalı.erkek milleti istiyosa naza falan bakmaz.

Görüşmemem daha iyi sanırım gıcık oldum adama

aynı senin gibi biriyle tanıştım resmen aynı şeyi yaşadık neyse dedim devam edelim baştan sorunlu olmayayım.sonra bir baktım adam kayıplara karıştı noluyor dedim hazır değilim ben seni üzmek istemem dedi..
olmaz dediğim halde görüşmek için elinden gelenleri de yaşadım..
tecrübelerden yola çıkarak yazdım..aman benim yüzümden adama cephe alma :)

Naptın ya hemen. =D
Dur bi bakalım. "Tek lafla görüşmesem daha iyi hıh" gibi bi tavır yapılır mı?
Sanki hakaret etmiş de.
O an öyle demiş işte.
Çocuk gibi davranmaktır hemen kesip atmak eğer hoşlandığın halde bunu yaparsan.
Bir ilişkiyi böyle davranarak asla yürütemez kimse. Yaşın küçük herhalde.
Biraz zaman tanımak ve anlayışlı davranmak gerek. Belki karşındaki insan hayatının aşkı olacak, bilemezsin. Naza tribe çocuklaşmaya hiç gerek yok.

Ya kendini bişey sanmasi sanki arkasından koşuyor musum havası yaratmasına sinir oldum ..:)

Aklınca missilleme yapmış, ama "yarına çok var" çirkin olmuş bence. Kaç yaşında bu adam? Bizim burada bugün 12 de bitiyor diyeydiniz.

Aklınca missilleme yapmış, ama "yarına çok var" çirkin olmuş bence. Kaç yaşında bu adam? Bizim burada bugün 12 de bitiyor diyeydiniz.
Ilk başlarda düşünüyorum da biraz gıcık davranmis olabilirim:)) 30 yaşında kendisi . Beni şaşırtan yanindayken hiç böyle değil is mesajlaşmaya gelince bambaşka bir hale bürünüyor

Ilk başlarda düşünüyorum da biraz gıcık davranmis olabilirim:)) 30 yaşında kendisi . Beni şaşırtan yanindayken hiç böyle değil is mesajlaşmaya gelince bambaşka bir hale bürünüyor
Evet ya, mesajla olunca bazen karşıdaki de bizim demek istemediğimizi tamamen farklı algılayabiliyor. Siz bir kaç ay geçirin, tanırsınız zaten.

Bu cümlede kötü anlaşılacak ne var?
Belki ertesi gün işi çıkabileceğini düşündü ve o yüzden kesin bir şey söylemedi.

Al işte bi saat oldu 1 saat sonra işten çıkcam adamla normal mesajlastik ama akşam için hiç bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…