• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmak istediğini anlamadım

Kızkardeşim, bu e***k incelikli biriymiş. Sen o kadar ertelemişsin ki yarına da bir işin çıkar da "gelemeyeceğim ben =(((" diyip kendini kötü hissetme diye, "hayırlısı, kısmet, kısmetse görüşürüz be gülümmmm"e bağlamış.
Ama gülüm dediyse bu ilişki hakkında bir düşün. Gülüm nedir ya zaten.

Kızkardeşim, bu e***k incelikli biriymiş. Sen o kadar ertelemişsin ki yarına da bir işin çıkar da "gelemeyeceğim ben =(((" diyip kendini kötü hissetme diye, "hayırlısı, kısmet, kısmetse görüşürüz be gülümmmm"e bağlamış.
Ama gülüm dediyse bu ilişki hakkında bir düşün. Gülüm nedir ya zaten.
Gülüm diye bir kelime söylemedi ama

Aradimi bulustunuz mu merak ettim...
Umarim benim dediklerim cikmaz...
Babası hastaneye kaldırılmış. Yoğun bakıma alındı . Oyüzden gorusemedik

aynı senin gibi biriyle tanıştım resmen aynı şeyi yaşadık neyse dedim devam edelim baştan sorunlu olmayayım.sonra bir baktım adam kayıplara karıştı noluyor dedim hazır değilim ben seni üzmek istemem dedi..
olmaz dediğim halde görüşmek için elinden gelenleri de yaşadım..
tecrübelerden yola çıkarak yazdım..aman benim yüzümden adama cephe alma :)
suan gorusuyomusun pekı o kısıyle ? yanı sana hazır degılım dedıkten sonra ne yaptın

Sizin yerinizde olsam asla ve asla gorusmezdim onunla.
Ukakaca davranmis. Yeni görüşeceği kisiye gereksiz bir laf olmuş.
Bu adam sizi yorar.

suan gorusuyomusun pekı o kısıyle ? yanı sana hazır degılım dedıkten sonra ne yaptın
Bir kere gorustuk.o zaman sana deger verdim bu yuzden sonrasindan uzulecegini dusundugum icin bitsin istedim sen her yonden guzelsin dedi .oyle havadan sudan konustuk o kadar .

simdi gorusmuyoruz...facede falan ekliyiz ama telde konusmuyoz yazismiyoz

aynı senin gibi biriyle tanıştım resmen aynı şeyi yaşadık neyse dedim devam edelim baştan sorunlu olmayayım.sonra bir baktım adam kayıplara karıştı noluyor dedim hazır değilim ben seni üzmek istemem dedi..
olmaz dediğim halde görüşmek için elinden gelenleri de yaşadım..
tecrübelerden yola çıkarak yazdım..aman benim yüzümden adama cephe alma :)

Yasi kacti bu adamin? Kayiplara karisan yani

2 3 haftadir taniyorum arkadaş aracigiyla tanıştık . 2 defa görüştük . Beni daha sonra iki defa Davet etti ama islerimden dolayı kabul edemedim ama hergün mutlaka mesaj atar. Neyse En son davet ettiğinde haftaiçi görüşürüz dediğim için dün akşam msj attiğında yarın görüşelim mi dedim bana haberlesiriz yarına çok var dedi . Sinir oldum beklemediğim bir cevapti . Siz olsaydınız bu cevaptan sonra nasıl davranirdiniz
ay ya kendini agirdan satmaya calismis. komedi :)
fitil fitil burnundan getirirdim tribe devam ederse de umurumda olmazdi.

.....................

Back
X