Ne yapmak istediğini anlamıyorum???

Bence arama onun kıçını kaldırmaktan başka işe yaramaz bu... lmaz:

Eğer seviyorsa bi şekilde döner sana merak etme.

oofff adamdaki rahatlığa bak defalarca aradım kac tane msj actım bu gece konusmak istiyorum diye..
Sonunda da eğer bittiyse söyle seni rahatsız etmiyim yazdım...Umrunda değil,hiç bişey yazmadı

ıyı de defalarca kere ayrılmıssınız.
ustelık bunu daıma sız ıstemıssınız.
Sımdı de 'ya bıttı derse' dıye korkuya kapılmıssınız.
Ee, zaten ayrılmadınız mı? Bıtmedı mı?
Bence burada havaya gıren kısı sız olmussunuz.
Alısmıssınız, terk etmeye ve onun donmesıne.
Oncelerı sevgısı agır basıyordu, arıyordu demek kı.
Sımdı kabullenme yolunda ılerlıyor.
Bellıkı bıkmıs sızın terk etme huyunuzdan.
Ve 'cıvı cıvıyı soker' mantıgı ıle dusunuyor
.

Tamam canım o konuda haklı da benim anlamadığım bir adam 3 hafta da nasıl bu kadar değişir..Bitti dediğimde ağlayıp sızlayan insan şimdi msj atıyorum cvp yazmıyor bana gün içinde ulasmıyor bile..Demekki sevgisi heyecandan ibaretmiş..Yoksa nasıl dayanabilir ki...
Bitmiş sevgisi sanırım bunu kabullenmem lazım..

ıkı ıhtımal var.
1. sı; artık ayrılıgı kabullendı ve baska asklara yelken actı.
Sıfresını degıstırmeme nedenı ıse, sıze sızı atık umursamadını gostermek ıcın.

2. sı; sızı hala sevıyor fakat alıskanlık halıne getırdıgınız 'ayrılalım' sozunuzden bıktıgı ıcın, sıze aklınca bır ders vermek ve canınızı yakmak ıstıyor.

Cozum ıse; su vakıtten sonra 'pekı, hoscakal' dıye son kez mesaj yazıp,
kabugunuza cekılmenız.

Eger 1. secenek dogru ıse sızı aramayacaktır ve bu kez gercek anlamda bıtecektır.
2. secenek dogru ıse; bu kadar ılgınızden sonrakı sessızlıgınız onu her gecen saat telasa dusurecek ve kaybetmek ıstemedıgı ıcın sızı bır kac gun ıcınde arayacaktır.

----------------------

Son düzenleme:
vede eğer barışırsan zırt pırt ayrılalım diyede arama fazla naz aşık usandırır. bi erkek arkadaşıma biti artık arama dediğimde biz ikimiz bi yola çıktık nasıl tek başına bitirebilirsin konuşmamız lazım demişti çok haklıydı konuşmadan mesajla telde bitti ne demek sadece ondan istediğini konuşmadan yapmak ve şımarıklık
eğer arada barışırsanız bu günleri hatırla ve herseferin de bitti diye yırtınma yada bittiyse bitir çünkü her insanın 1dayanma noktası vardır.
ve yüzlerce mesaj çekip kendini küçük düşürme oyalanacak 1şeyler bul telinden başka
lmaz:

Haklısın canım...İnsallah barısrıszzzz

Son düzenleme:
erkek milletti şekerim bunların nemzan ne düşündüğünü hiçbizaman anlayamayız biz bırak kendi haline bence takma kafana...

aynı seyi bana erkek arkadasımda yapmıstı..ama ben hiç umursamıyomus gibi davrandm..tabii içim içimi yedi..sonra barıstıgımızda sordum kimdi o kızlar diye..bilmem beni eklemişler bende kabul ettim benim face'ime girecegini beni kontrol ediceğini biliyodum..meraklan ve kıskan die yaptım dedi..mantıga bak..biz barısır barışmazda sildi..zaten hep arkadasları eklidir normalde böyle adetleri yoktur..belki seninkininde amacı kıskandırmaktır

Ciddi misin??Oofff ne iğrenc bişey yaa,sen nasıl sessiz kalabildin peki?Ben deli oluyorum,sacma sapan kişileri görünce facebook adresinde.

Eğer barışmak gibi niyetiniz yoksa açmamakla iyi yapmışsınız,ama barışacaksan saçma davranmışsın, sonuç; aramayı keser,sonra yine aramaya siz başlarsınız..karşılıklı kur yapmaya devam ....sositososito

senin peşinden çok koşmuş..
defalarca ayrılmışsın barışmaya çabalamış..
yine ayrılmışsınız..
artık yeter demiş olabilir mi? olabİlir..

birde seni peşinde süründürmek senin çabalamanı istiyo olabİlir..
şifresini de değiştirmemesİnin nedeni gİreceğini bİldİğinden değil umrunda olmadığından olabilir..

yeni bayanları ekleyebilir erkektir nefsine hükmedemez ama sanal ortam önünüde kesemezsin..

ki ayrılmışsınız..bana biraz kıskandırma senin barışma yanlısı olmaya itmeye çalışıyo gibi geldi ama yadıklarını okuyunca çocuk sıkılmış gibide geldi...

hayırlısı olsun..

nedense erkekler hep kadınlardan bekler bu geri dönme işini
bizde ayrılmıştık 2 hafta önce ama ben tek kelime etmedim biti dedim o kadar
oda beni çantada keklik olarak gördüğü için dön falan demedi
baktı bende ses yok tıpış tıpış özür diledi
kendini geri çek biraz
eğer bahsettiği kadar çok seviyosa emek harcar zaten

oofff adamdaki rahatlığa bak defalarca aradım kac tane msj actım bu gece konusmak istiyorum diye..
Sonunda da eğer bittiyse söyle seni rahatsız etmiyim yazdım...Umrunda değil,hiç bişey yazmadı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…