Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün geceden beri ses yoktu...Biraz önce iki kere aradı ama ben acmadım![]()
ee sonra noldu?? konuşmadınız mı ?
oofff adamdaki rahatlığa bak defalarca aradım kac tane msj actım bu gece konusmak istiyorum diye..
Sonunda da eğer bittiyse söyle seni rahatsız etmiyim yazdım...Umrunda değil,hiç bişey yazmadı![]()
kusura bakma da canına tak etmiş çocuğun, biraz kapris yapmışsın ilk mesajından anladığım kadarıyla. hem ayrılmışsın hem de sana geri dönsün istiyorsun. çocuk oyuncağı mı bu?
sevgilin bu işin olmayacağını düşünüyor bence. ayrılık kelimesi bi ilişkide ne kadar çok dile gelirse o ilişki o kadar basitleşir. tavsiye vermek haddime değil ama bence böyle ayrıl barış modunda devam etmek ikiinize de zarar verir.
Dün geceden beri ses yoktu...Biraz önce iki kere aradı ama ben acmadım![]()
Hem konuşmak için kendini yırtıyorsun.
Hem de arayınca açmıyorsun.
Kaşınıyorsun sen haklı adam.![]()
Ya da mesaj atsın diye açmadınTelefonda yeterince şekil koyamayabilirsin :)
Ciddi misin??Oofff ne iğrenc bişey yaa,sen nasıl sessiz kalabildin peki?Ben deli oluyorum,sacma sapan kişileri görünce facebook adresinde.
bende deli oluyodum ama ayrıyıydık sonucta ölsem aramazdm..takmadıgımı hissetmesi işime geliyordu ve asıl olan ona karsı bir güven duygum vardı içimde hem onunda beni kıskandıgından emindim..umarım hersey yoluna girer