Ne yapmak istediğini anlamıyorum???

NefreT Ediyorum BöyLe KişiLerdn Naapmaya Çalısıyosa artk aklı seni sevmiyo olabilirmi fln yazmışlar bncede belkide hayatında yeni biri olabilirmi aCaBa ?kaydirigubbakcemile

anladım canım.aradığında açmamışsın haklı olarak.o zaman bidaha aramamalısın bence.ama bu işin sonu kötüye gidiyor gibi görünüyor.sen arıyosun o açmıyo o arıyor sen açmıyorsun bilmiyorumkismile

oofff adamdaki rahatlığa bak defalarca aradım kac tane msj actım bu gece konusmak istiyorum diye..
Sonunda da eğer bittiyse söyle seni rahatsız etmiyim yazdım...Umrunda değil,hiç bişey yazmadı :(

ama sen böyle yaparsan çocuğun arıyacağı varsa bile aramaz bırak bir şey yapma zor biliyorum ama yapma yaparsan onun egosunu şişirirsn yaptığın bir şey olmaz ...

kusura bakma da canına tak etmiş çocuğun, biraz kapris yapmışsın ilk mesajından anladığım kadarıyla. hem ayrılmışsın hem de sana geri dönsün istiyorsun. çocuk oyuncağı mı bu?
sevgilin bu işin olmayacağını düşünüyor bence. ayrılık kelimesi bi ilişkide ne kadar çok dile gelirse o ilişki o kadar basitleşir. tavsiye vermek haddime değil ama bence böyle ayrıl barış modunda devam etmek ikiinize de zarar verir.

kusura bakma da canına tak etmiş çocuğun, biraz kapris yapmışsın ilk mesajından anladığım kadarıyla. hem ayrılmışsın hem de sana geri dönsün istiyorsun. çocuk oyuncağı mı bu?
sevgilin bu işin olmayacağını düşünüyor bence. ayrılık kelimesi bi ilişkide ne kadar çok dile gelirse o ilişki o kadar basitleşir. tavsiye vermek haddime değil ama bence böyle ayrıl barış modunda devam etmek ikiinize de zarar verir.

Tamam bıkmasını anlıyorum canım,hatamı da kabul edip,hatta ısrarcı olup onursuzluk yapıp ben ayrıldığım halde basrısmak istedim...Ama malesef kini nefreti gecmedi beyefendinin..Tamam gecemedi beni istemiyor...Neden o zaman hala adresinin şifresi bende,kızları ekliyorsun dediğimde,ben sana değer verdim arkasındayım o eklediklerim arkadasım,benim arkadasım olamaz mı bana güvenmen lazım vs. diyor...
Ayrıca dün gece msj cektim bittiyse seni rahatsız etmiyim dedim..Cevap yazıp da evet bitti demiyor da beni böyle kafam karısık bi şekilde bekletiyor anlamıyorum :(((

sil sende beğenmediğin kişileri:) demekki müdahale etme şansı tanıyor sana kullan sonuna kadar.. kendi etti kendi bulsun dimi ama sositososito

Hem konuşmak için kendini yırtıyorsun.
Hem de arayınca açmıyorsun.
Kaşınıyorsun sen haklı adam. :delphin:

:))))) öldüm gülmekten valla canım yaa..
Evet acmadım tlf u ama cok sinirliydim..O da 2 kere aradı bıraktı...İşin kötüsü biraz da bitti dicek die korkumdan acmadım..Ama msj atardı heralde mafoldumben

Daha önceleri birkaç kere kendin ayrıldığını söylemişsin.Bunu üst üste çok yaptıysan belki artık biraz kendi haline kalmanı istiyordur.Sürekli ayrılıp barışmaktan yorulmuş olabilir.

Ciddi misin??Oofff ne iğrenc bişey yaa,sen nasıl sessiz kalabildin peki?Ben deli oluyorum,sacma sapan kişileri görünce facebook adresinde.

bende deli oluyodum ama ayrıyıydık sonucta ölsem aramazdm..takmadıgımı hissetmesi işime geliyordu ve asıl olan ona karsı bir güven duygum vardı içimde hem onunda beni kıskandıgından emindim..umarım hersey yoluna girer

bende deli oluyodum ama ayrıyıydık sonucta ölsem aramazdm..takmadıgımı hissetmesi işime geliyordu ve asıl olan ona karsı bir güven duygum vardı içimde hem onunda beni kıskandıgından emindim..umarım hersey yoluna girer

Bende güçlü olacağım insallah sizlerden aldığım bu desteklerle :))
Sağoll canımm..

Canım ben de erk arkadasımdan ayrılma asamasındayken o da bi sürü kız ekliordu sonra tamamen ayrıldık face ten de sildi beni beni sildikten sonra bütün kızları silmiş baktımm anlamadım bişey acaba baska biri mi var dedim ama sağlam bi kaynaktan olmadıgına dair haber aldımm hatta normal kız arkadaslarının bazılarını da silmişti.. Bencce sen de konusmalısın hem aramıssın hem de acmamıssın ac bi bak ne diyecek korkunun ecele faydası yok dimi ama

seni yola getirmek için bi taktik olabilir canım. sabırlı ol ve arama artık. ;)

Back
X