ayrilmissiniz sorgulamaya hakkiniz yok
üstelik siz istemissiniz niye hala pesini birakmiyosunuz
Evet ayrılmak istedim ama o da biliyor sinirle söyledim...Kaldı ki en son bana tlf da sana hakkımı helal etmiyorum diyerek kapatmıstı ağlamaklı bir modda..Bende arkadan yürümüyor ben hakkımı helal ediyorum sende helal et,sana mutluluk benzeri bi msj cektim..Ona cvp yazmamıstı...Ve bu sekilde tam 10 gün gecti ayrı kaldık...Ama ayrılığımızın 4. gününde faceden yaptıklarını görünce en fazla bende 5 gün dayanabildim ve msj attım neden böyle yapıyorsun nasıl bir karakterin var senin diye,o da işte onlar arkadasım ben ne yapmısım sapıklık mı yapmısım falan dedi..Onun üzerine ben görüselim demiştim ve görüstük 3 gün önce ve o zamanda zaten yarım saaat falan görüstük işi vardı,bişey söylemedim face konusunda ama soğuktuk birnbirmize ve ölesine konustuk eve döndüm.Eve gdince napıyon diye aradı cok mutlu olmustum..Ama sonra yine kesti aramayı,en son da işte size en basta anlattığım durumu yasadık konusmak istiyorum dedim eve gec dönücem msn ye giremem dedi...Ama ilk msn ye gir diye msj attığımda şuan davetteyim erken cıkarsam girerim yazmıstı...Fakat gece 11 i geciyordu yeni cıktım msn ye giremicem diye ,onun üzerine ben aradım msj attım konusmak istiyorum bu gece diye...İşte olaylar aynen böyle

Ve hala ses yok dün 2 kerecik aradı..Biliyorum ki şimdi ben ulasmadan sesi cıkmayacak..Çünkü gecen sefer tam 10 gün ses cıkmadı....
Benden bıktı ve soğudu sanırım