Slm kizlar, benim hikayemi çogunuz biliyorsunuzdur 10 ay once erkek arkadasimla askerdeyken hiç bir neden yokken sadece maddi durumu ii degil diyip beni terketmisti, sonra msne tekrar eklemistim geçenlerde havadan sudan konusuyorduk, her neyse geçenlerde benim d. gunumdu herkes sagolsun kutladi ama ondan çok beklemistim malesef hiç birsey gelmedi ertesi gun tesadufen msnde denk geldik benim iletimde de kaç gun onceden MUTLU yaziliydi o da bana hep mutlu olll yazdi birden hic slm fln vermeden bende saol dedim bi kaç dakika sonra tsk ederim d gunumu hatirladigin için dedim o da unutmadim 13 nisan dedi, bana deger verenler sagolsun diyip çiktim, o gunden sonra hic denk gelmedik iletilerinde " ZAMANI GELINCE" birde 'HER SABRIN BI SONU VARDIR' yazmis.
Acaba bana mi yaziyor diye dusunuyorum?
Simdi de ben pc basinda yoktum kendisi bana slm nasilsin yazmis, hiç benimle daha once konusmak istemeyen adam kendinden artik konusup duruyor.
Haftaya da kendi dogum gunu onada bana yaptiginin aynisini yapicagim ne kadar hala seviyorsam da..
Siz ne dusunuyorsunuz kizlar? ne yapmak istiyor?
Acaba bana mi yaziyor diye dusunuyorum?
Simdi de ben pc basinda yoktum kendisi bana slm nasilsin yazmis, hiç benimle daha once konusmak istemeyen adam kendinden artik konusup duruyor.
Haftaya da kendi dogum gunu onada bana yaptiginin aynisini yapicagim ne kadar hala seviyorsam da..
Siz ne dusunuyorsunuz kizlar? ne yapmak istiyor?