Canım eşin kesin haklı o zaman. Tüm siciline işledi bu. Yarın kredi çekmek isterse vermez bankalar.evet canım. haczedildi. 150 bin tl civarı borç var. 15-20 sene ödeyecek tahminen.
Öncelikle eşinizin yerden göğe kadar haklı olduğunu kabullenin. İmkanınız varsa siz de çalışın çocuklara anneniz baksın. Bu bakma karşılığında da hem yardım amaçlı hem ücret niyetiyle bir miktar para verin. Hem kendi durumunuza katkınız olur hem de annenize. Kardeşiniz şu an evli değil. Yarın öbür gün evlendiğinde herşey daha da zor olacak. Bu borcu bir an evvel kapatmanız lazım.yani hanımlar benim bu uzun sürecek dönemi kafayı yemeden atlatmam lazım ama nasıl?
Anneniz kusura bakmasin esiniz arada dahi odemek zorunda degil..bu konuda kesinlikle esiniz hakli...arada ödeme yapmayalım, para yetmiyor diyor. annemin emekli maaşı var ama yetiremediğini söylüyor.
Anneniz kusura bakmasin esiniz arada dahi odemek zorunda degil..bu konuda kesinlikle esiniz hakli...
bence bu durumda eşin haklı...annen haksız..ödeme yapma eşin yapsın diyor..ne mecburiyeti var eşinin bunu ödemesinde?..zaten yapmış yapacağını vesile olmuş kredide..neyseki kardeşin veriyor ama annen işi düzeni bozup ortalığı karıştırmak istiyor...büyükler her zaman doğruyu yapmaz..merhaba hanımlar,
benim derdim annemle eşim arasında kalmam.
eşim 5-6 yıl önce kardeşim işyeri açarken kefil oldu. kardeşim de iflas etti. haliyle borçlar vs eşimin maaşından kesilmeye başladı. kesilen miktarı da kardeşim ödüyor. bu durumun başlagıcında eşimle annem ciddi tartışmalar yaşadılar. annem ödeme yapılmasını istemedi başta, sonra arada vermesek olur dedi, neyse ki kardeşim aksatmıyor, ödüyor.
para mevzusundan dolayı annem bana, eşim bana sürekli baskı, söz dalaşı vs. birbirlerinden nefret edecek konumdalar.
canımı sıkan ise her fırsatta ikisi de konuyu bana aksettirip "eşine bir şey de", "annene bir şey de" ve birbirlerinin dedikodularını yapıp destek istemeleri, tarafsız kalınca da üstüme gelmeleri.
artık çok bunaldım, ağlama krizleri yaşıyorum.
napacağımı bilmiyorum
Ne olursa olsun anne tabiki aşkım beni annemle test etme de yarın öbür gün bu dünyadan göçüp gidecek o vicdan azabınla beni bırakma yaşatma de sen haklîsın aşkım de ama anne bi tane başka yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?