Ne yapmalı, nasıl davranmalı?

İyi akşamlar arkadaşlar. Kız kardeşimin sorunu için yazıyorum. Kardeşim 26 yaşında, 2 senelik evli, ve 4 aylık bir oğlu var. Eşi de 26 yaşında. Bunun adına psikolojik şiddet mi denir ne denir bilmiyorum ama eşinin hareketlerini yazıyorum. Kardeşime kendini değersiz hissettirecek hareketler. Mesela "sen kimsin ki" dermiş. Evde yok gibi davranırmış. Söylediklerini kaale almaz, muhabbet etmezmiş. Asla ama asla iltifat Etmezmiş. Kardeşim evde ha varlığım ha yokluğum diyor. En ufak bi şeye küsermiş. Kırıcı laflar söylermiş. Ve kardeşim bu huylarını söylediğinde ben buyum, değişemem dermiş. Kardeşim artık yasam enerjim kalmadı diyor. Yani ne bileyim, sabah uyanıyorum evden çıkmak istemiyorum. Kendimi değersiz hissediyorum diyor. Eski neşesi, mutluluğu kalmamış kardeşimin. Mutsuz,bezgin bi insan haline dönüşmüş. Sizce bunlar boşanma sebebi mi? Düzelir mi bu adam. Ne yapmalı,ne etmeli tavsiyelerinizi bekliyoruz. Çok çıkmazda. Son durum şu. Kardeşim şu an annemin evinde. Eşi mesaj atmış geliyor musun diye o da gelmiyorum demiş. İyi o zaman çocuğu hazırla yoldayım çocuğu almaya geliyorum yazmış. Kardeşim de korkmuş kavga çıkar zorla çocuğu alır diye.. Hazırlanmış o da gidecekmiş. Annem çocuğu vermeyiz niye verelim gitme dediyse de dinlememiş. Çocukla tehdit ediyor gidecem demiş. Gelip almasını bekliyorlar şu an
Boşansın bu adamdan. Pis yobaz... Bu kadın ruhundan anlamayan kerestelere sinir oluyorum. Boğazını sıkasım geldi şu an...

Back