Ne yapmali ?

Sugargirl1990

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
118
272
18
34
Kizlar herkese merhaba.

Benim cok samimi bir arkadasim var. Kizcagiz 10 yillik evli. 19 yasinda evlenmis. 13 yasinda eşiyle tanismis ve aşk evliligi yapmis ailesi en basindan beri evliligine sicak vermemis, ikna edildikten sonraki surecte aileler arasinda hic bir sıkıntı yasamadigini soyluyor.

Arkadasim esinin ailesiyle altlı ustlu ayni apartmanda oturuyor. K.v gecenin ikisinde cat kapi geliyor ve arkadasimin uyku duzeni bozuluyor iş yerinde uykusuz kaliyor. Ayrica arkadasim, eve gittigi zaman asla dinlenemiyor, misafiri hic eksik olmuyor. Kendisi her ne kadar insanlara hizmet etmeyi seven kalabalik ortamlardan hoslanan biri olsa da eve gittiginde dinlenmek, kizina odevlerini yaptirmak, ertesi gunun yemegini pisirmek , dahasi eşiyle vakit gecirmek istiyor.

Eşiyle hic vakit geciremiyor. 8 yasinda tatli mi tatli kizlari var. Babaya gereginden fazla duskun oldugundan aralarinda uyuyor. Cok defa anne , rahat yatamadigindan ve birlikte olamadiklarini belirttiginde , eşi kizina kiyamiyor. Arkadasim ise surekli koltuklarda kanepelerde ya da kizinin yatagina yatiyor. Gece hic yalniz kalamiyorlar. Cocuk kapiyi acmazsa agliyor durmuyor.

Ustune ustluk eşi kendisini defalarca aldatti. Telefon mesajlarini whatsup yakalamis ve mesajlarda eşi ( ki pazarlamacidir satis sorumlusudur. ) ayni isyerinden evlilik hazirligi yapan elemanina " beni birakma ne olur " diye yalvarmis. O bayan da " sen eşini sectin" diyerek mesaj atmis.

Arkadasimin esiyle ayni buyuk masada bir davette tam karsilikli otururlar iken cekilen resmi kiz facebook a koymus.

Arkadasim perisan durumda. Hergun gergin , kirpikleri islak, dedektif gibi esini kontrol ediyor. Psikolojisini iyi gormuyorum. Bu arkadasima , etrafindaki kisiler cok yanlis telkinlerde bulunuyorlar. Ust duzey yonetici pozisyonundaki bayanlar dahil kendisine 10 yillik yuvanin kolay kurulmadigini, butun erkeklerin aldattigini, erkegin hakkinin odenemez olup ayaklarinin yikanmasi gerektigini soyluyorlar.

Arkadasimi kadinlik gururunu ezdirmemesi gerektigini , o adamdan derhal kurtulmasinin en dogru karar oldugunu anlatirken, bosanmanin cozum olmadigini, benim de bosandigimi ve mutsuz oldugumu soyluyor.

Bu adam ki , bes ten kesilen 60 TL nin hesabini bile arkadasimdan isteyen iptal et diyen adam.

Arkadasim ve her kadin mutlulugu hak ediyor.

Bu duzen nasil degisir ?

Ust duzey yonetici pozisyonundaki bayanlar dahil kendisine 10 yillik yuvanin kolay kurulmadigini, butun erkeklerin aldattigini, erkegin hakkinin odenemez olup ayaklarinin yikanmasi gerektigini soyluyorlar.
beyin terk bence o ne öyle her erkek aldatmaz o karakter meselesi o üst düzeyler beyin olarak alt düzey

Öfff ne bk beyinler var ya, erkeklerin hakkı ödenmezmişmiş önce kadınların hakkını bi ödesinler de sonra konuşalım.

Adam aldatmış, kızını da kıyamadığından değil, eşi ile birlikte olmak istemediğinden yanında tutuyordur belki?? Boşansa daha iyi sanki.

Boşanarak.
Lakin kişinin de boşanmaya niyeti yoksa yapacak bir şeyde yok.
Ne demiş büyüklerimiz ''Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin...'' seçim onun.

Boşanan niye mutsuz olur anlamıyorum,
Evliliğinde mutsuz ki boşanıyor
İşi gücü var,hayat enerjisi çocuğu var niye mutsuz olunuyor,
Yuva kurmak zor ,yıkmak çok kolay ki adama göre yuvası yok,arada bir beraber olduğu bir kadın-eşi-ondan doğmuş bir çocuk var,ona yuva mı deniyor.
Başkalarına, beni bırakma diye yalvaracak bir ...... için ne bu inat,
Ayrıca öyle adamın ayaklarını bi tarafına ittiririm bırak yıkamayı.

E boşananlar mutsuz deyip ben napıcam demesi de bi tuhaf yani. Bu durumun çözümü boşanmak. Boşanma taraftarı değilse 3 maymunu oynayacak o zaman.

ayyy bir daha girmeyeceğim diyorum şu bdv ye yine de vazgeçemiyorum....
ne hayatlar ne olaylar....
o tatlı kız babası ile mi yatıyor bence çok yanlış ve bu durumu konuşarak anlayabilecek büyüklükte bence....
ikincisi aldatıldığını bile bile ne diye o adamla evli sağlam kanıtları da var çalışıyor da eeee adama ne gerek var her gün sinirlerini bozuyor....

Kocası iyi bir pazarlamacıymış hakikaten.Kendini de elemanına pazarladığına göre.
Arkadaşları da ayrı terane.Üst düzey yöneticiler ama bir erkeğe bağımlı olmadan yaşayamıyorlar.
Arkadaşın kocasından da o çevreden de koşarak uzaklaşsın.

Kizlar, ben de kisa sureli evlilik yapip bosanmis biriyim.

Arkadasim bana soyle soyluyor : Toplumun yuzde 90 ı benim gibi dusunuyor. Sana kalsa ortalikta dul olmayan kadin kalmaz. Yapici olmak lazim. Ortalik kotu erkeklerimizi korumaliyiz. Cocuklar babasiz mi buyusun elin kotu kadinlari icin ? Senin cocugun yok sen anlayamazsin.

Erkeklerin yaptiklarinin yanina kalmasina ve piskinliklerine hasta oluyorum.

Bir de bosanmayacak kadin , esinin telefonunu , sosyal medya hesaplarini, kisacasi ozel hayatini kurcalamamali degil mi ?

Eşine sorar misin ben seni aldatirsam ne yaparsin ? Beni öldürür namusunu temizler dedi. Etrafimizda esini aldatan kadinlari gordugumuzde , o kadinlara cok cirkin ithamlarda bulunuyoruz. Diyorum ki iste o kadinlar, senin eşin gibi erkeklerle birlikte oluyor. Erkek yapinca elinin kiri , kadin yapinca vay ahlaksiz. Namus , gelenek , din sadece kadina mi ? Erkek ne zaman namuslu olacak ?

Korkmadan bir erkek nasil sevilir ? Bunlari gordukce evlenmek istemiyorum. Anne olmayi her ne kadae cok istesem de. Aldatildim ben de cunku. Ve neden affetmedin yuvani kurtarmadin diyorlar. Hep mi kadin fedakarlik edecek ? Tek tarafli mi her sey?

Baska bir kadinin bedenine dokunan adam , benim de bedenime dokunacak. Bel soguklugundan aids e pek cok hastalik...midem aklim icim almiyor o adamla nasil ayni yatagi, ayni sofrayi , ayni evi kullaniyorlar? Bunlari soyledigimde neden pinpirikli oluyorum ?
Tuhaf olan ben miyim ?

Ölene dek yalniz kalacagim bu capkin ve asiri anneci ayni apartmanda evde yasamak isteyen erkekler yuzunden

Arkadasimi kadinlik gururunu ezdirmemesi gerektigini , o adamdan derhal kurtulmasinin en dogru karar oldugunu anlatirken, bosanmanin cozum olmadigini, benim de bosandigimi ve mutsuz oldugumu soyluyor.
.........

Bu duzen nasil degisir ?

Sana böyle cevap veren bir kadına daha fazla ne anlatabilirsin ki? Karşında ki çocuk da değil, 10 yıldır evlilik hayatı yaşıyan bir insan.

Senin ısrarlarınla boşanırsa, 3 gün sonra yuvamı sen yıktın diye de başına kakar. Ne düşündüğünü bir çok kez söylemişsin sanırım. Herkes istediği hayatı yaşar diyip, daha fazla karışmamalısın.

ortalık kötü erkekleri korumalıyız, mantığındaki bir kadına ne anlatsan boş.

Siz bu zihniyetteki arkadaşınız için niye üzülüyorsunuz ki !
Yani boşanıp gururlu olmak yerine kocasız mı kalsın ???
Hayret birşeysiniz.

Böyle bir arkadaş ne hali varsa görmeye devam etmeli bence. İstediği kadar psikolojisini bozabilir, aldatılabilir. Kendi seçimi der umursamam.

Arkadaşınıza üzülmedim şu cümlelerden sonra.
Boşversenize bırakın ne hali varsa görsün.Ortalıkta dul olmayan kadın kalmazmışmış.Herkesin eşi kendi eşi gibi ya sanki,güzel masal.

Bisanarak degisir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…