• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmali ?

Kizlar, ben de kisa sureli evlilik yapip bosanmis biriyim.

Arkadasim bana soyle soyluyor : Toplumun yuzde 90 ı benim gibi dusunuyor. Sana kalsa ortalikta dul olmayan kadin kalmaz. Yapici olmak lazim. Ortalik kotu erkeklerimizi korumaliyiz. Cocuklar babasiz mi buyusun elin kotu kadinlari icin ? Senin cocugun yok sen anlayamazsin.

Erkeklerin yaptiklarinin yanina kalmasina ve piskinliklerine hasta oluyorum.

Bir de bosanmayacak kadin , esinin telefonunu , sosyal medya hesaplarini, kisacasi ozel hayatini kurcalamamali degil mi ?

Eşine sorar misin ben seni aldatirsam ne yaparsin ? Beni öldürür namusunu temizler dedi. Etrafimizda esini aldatan kadinlari gordugumuzde , o kadinlara cok cirkin ithamlarda bulunuyoruz. Diyorum ki iste o kadinlar, senin eşin gibi erkeklerle birlikte oluyor. Erkek yapinca elinin kiri , kadin yapinca vay ahlaksiz. Namus , gelenek , din sadece kadina mi ? Erkek ne zaman namuslu olacak ?

Korkmadan bir erkek nasil sevilir ? Bunlari gordukce evlenmek istemiyorum. Anne olmayi her ne kadae cok istesem de. Aldatildim ben de cunku. Ve neden affetmedin yuvani kurtarmadin diyorlar. Hep mi kadin fedakarlik edecek ? Tek tarafli mi her sey?

Baska bir kadinin bedenine dokunan adam , benim de bedenime dokunacak. Bel soguklugundan aids e pek cok hastalik...midem aklim icim almiyor o adamla nasil ayni yatagi, ayni sofrayi , ayni evi kullaniyorlar? Bunlari soyledigimde neden pinpirikli oluyorum ?
Tuhaf olan ben miyim ?

Ölene dek yalniz kalacagim bu capkin ve asiri anneci ayni apartmanda evde yasamak isteyen erkekler yuzunden
arkadaşına şunu da hatırlat;
kocasını kötü kadınlardan koruyamamış, aldatılmış.
bu görevi layıkıyla yerine getirememiş.
bu göreve layık bir kadına devretsin, kocası olacak emaneti.

:)))))))))

hanımlar;
KK kadınları olarak "KOCALARI KORUMA VE KOLLAMA DERNEĞİ" kuralım.

40 milyon üye garanti :)

:halay::deli::KK49::rapci::21:

Haha güppeli grill hocam, vaazların devamını bekliyoruz:KK53:

Konu da fake bence. ''Erkeklerin hakkı ödenmez, ayaklarını yıkamak lazım'' ne yav?

Ben erkegimin ayagini yikarim kurban olurum diyen personel mudurem yahu ben demedim o anda soyledim ama birak bu feminist ayaklarini turkiyede yasiyoruz guzelim dedi

Ben erkegimin ayagini yikarim kurban olurum diyen personel mudurem yahu ben demedim o anda soyledim ama birak bu feminist ayaklarini turkiyede yasiyoruz guzelim dedi
O zaman personel müdiresi fake. Gerçekse Tatlım niye müdürlük yapıyorsun? Git yozgat' da inek sağıp, erkekinin patilerini yıka de.

Konu sahibi, arkadaşına laf anlatıp boşa nefesini harcama.

“Erkeklerimizi korumak durumundayız” diyen bi kadın, bırak ne hali varsa görsün :)

Benimde var böyle bir arkadaşım.kocasi gözüne soka soka aldatıyor.arkadaşımda "aman yapıyorsa da her akşam evine geliyor ya yeter"diyor.ne denir ki.ben hiç birşey demiyorum.karismiyorum bence sizde karismayin.

Siz boşandınız ama arkadaşınıza boşan demeyin..belli ki boşanacak yüreği yok..yarın bigün kocası buna sana ölüyorum der..bu da size "sen beni kıskanıyosun,evliliğimi bitirmek istiyosun" diye suçlar..sorun onun,akan gözyaşları onun.bu yaşamı kendi istiyor.
Siz niye kendinize dert ediyorsunuz ki ?! Başkalarının kendi mahal verdikleri sorunlara üzülmek gereksiz.

Benimde var böyle bir arkadaşım.kocasi gözüne soka soka aldatıyor.arkadaşımda "aman yapıyorsa da her akşam evine geliyor ya yeter"diyor.ne denir ki.ben hiç birşey demiyorum.karismiyorum bence sizde karismayin.
işte örnek ve fedakar eş.

dernek kurunca yılın ideal karısı ödülünü ona veririz.

Hatta ve hatta kocası zamparaliga giderken beni arama diyor,hatunda aramiyor.kocasi rahatsız olmasın diye.ama her akşam eve geliyor:KK53:
kadın cinsel olarak yetemiyor demek ki.
terbiyesize bak sen. hemen mesir macunu, cinselliği artırıcı hap falan içsin de kocişini mahrum bırakmasın.

Yılın tu kaka ödülünü de o yüce evli adamı kandırıp aldatmaya sevk eden paçoz kadına vermeyi öneriyorum başkan. Ne dersin?
yoo olur mu?
erkek neslinin cinsel ihtiyacını gidermek her kadının vazifesi.
ona da yılın en iyi vazifeli kadını ödülü lazım :)

yoo olur mu?
erkek neslinin cinsel ihtiyacını gidermek her kadının vazifesi.
ona da yılın en iyi vazifeli kadını ödülü lazım :)
Hahah aynen, bir de donlarını çıkarmadan istişarede bulunmayı öğütleyen bir vaaz yayınlayalım hemen dernek bünyesinde başkanım. Yolumuzu aydınlat.

Evet belki bize garip geliyor ama arkadaşım tamda dediğiniz gibi,bizi aç açık bırakmıyor hakkı ödenmez diyor:oha:ben bu arkadaşıma ne diyebilirim ki alan razı satan razı

İşten cikarken bana ne dedi biliyor musunuz ? Sen dulsun, ben evliyim diyr beni kiskaniyorsun. Ayrica K.K da kendisi ayri bir konu acti. Ona da ogrettim, K.K mantikli insanlar var takip et dedim.

Uc bes kotu kadin icin yuvami yikamam. Butun erkekler ayni. Aldatmayan erkek yoktur yakalanmayan erkek vardir. Aman sen bosandin da mutlu musun kaldin 24 unde dul halinle dedi bana.

Personel muduremiz de sen zaten onu kiskaniyordun. Kizcagiza yapici olacagina ne diye aklini karistirip bosan diyorsun.
Bu K.K daki kadinlarin da işi gucu yok boyle sacma sapan akillar veriyorlar herhalde dedi

Ben şoktayim. Allah tan kurtuldum ciktim oradan. İşsizim kafayi oynatmama az kaldi o ayri

İşten cikarken bana ne dedi biliyor musunuz ? Sen dulsun, ben evliyim diyr beni kiskaniyorsun. Ayrica K.K da kendisi ayri bir konu acti. Ona da ogrettim, K.K mantikli insanlar var takip et dedim.

Uc bes kotu kadin icin yuvami yikamam. Butun erkekler ayni. Aldatmayan erkek yoktur yakalanmayan erkek vardir. Aman sen bosandin da mutlu musun kaldin 24 unde dul halinle dedi bana.

Personel muduremiz de sen zaten onu kiskaniyordun. Kizcagiza yapici olacagina ne diye aklini karistirip bosan diyorsun.
Bu K.K daki kadinlarin da işi gucu yok boyle sacma sapan akillar veriyorlar herhalde dedi

Ben şoktayim. Allah tan kurtuldum ciktim oradan. İşsizim kafayi oynatmama az kaldi o ayri
Ben sana bişey deyim mi? böyle kadınlara herşey mustehak.nasil kafalar bunlar ya hu

Back
X