Ne yapmalı

bahar6198

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
292
218
53
Merhaba kızlar.Sizden bir öneri almak istiyorum.Küs olduğunuz ve aynı binada oturduğunuz yakın akrabanızın annesi rahatsızlanıp hastaneye kaldırılsa 5 gün kadar hastanede kaldı,geçmiş olsun dileğinde bulunup durumunu sorar mısınız.Sorarsanız nasıl sorarsınız; evine giderek mi telefonla mı . Yoksa sormazmısınız.

Annemle halamın kızı aynı apartmanda oturuyorlar.Şuan araları biraz açık konuşmuyorlar eskisi gibi.( Eskiden halamın kızı annemin evinden çıkmazdı,sabah kahvaltıya iner gece yatmaya çıkardı o derece yani ) Babası rahatsız hastanede yatıyor ve durum iyi değilmiş.Annem evine gitmedi ama apartmanda veya binaya girip çıkarken gördükçe eniştemizin durumunu soruyor.Hastalık başka küslük başka yani.

neden küstüğünüze bağlı
ortada çok ağır bir sebep varsa, ulaşabilirsem annesine ulaşırım, yoksa sormam
basit bi sebepse sanırım mesaj atıp sorarım

Merhaba kızlar.Sizden bir öneri almak istiyorum.Küs olduğunuz ve aynı binada oturduğunuz yakın akrabanızın annesi rahatsızlanıp hastaneye kaldırılsa 5 gün kadar hastanede kaldı,geçmiş olsun dileğinde bulunup durumunu sorar mısınız.Sorarsanız nasıl sorarsınız; evine giderek mi telefonla mı . Yoksa sormazmısınız.
Ömür boyu küs kalacağım biriyse sormam, ama ilerde barışma olasılığım olacak biriyse sorarım..Böyle günlerde aranıp, sorulmamak ciddi kinler oluşturuyor insanlarda..

Bu derece akraba olarak yakın olduğum birisi ile büyük bir neden ile kussem aynı binada oturmam.Cünkü apartmana girerken çıkarken karşılaşmak istemem.Tamamen silerim. Kucuk bir nedeni ise kusluge taşımam.Mesafe koyarım .Ama dugun/ cenaze ,hastalık /sağlıkta hatır sorarım.

neden küstüğüme bağlı. eften püften sebepse sorarım, telefon açıp. yok ağır bişeyse, atıyorum namusuma mı laf attı, sormazdım.

yani küserken hiç yüz yüze bakılamayacak kadar ileri gittiyse olay (İftira, Namusa falan yönelik şeyler) sormam.
onun haricinde alırım hediyemi giderim geçmiş olsuna.

hastalık/ölüm vs bunlar değerlerimizi kaybetmemize sebep olmamalı. arayın sorun ilgilenin. kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün. sonuçta annedir.

Küslük sebebi önemli

Bu derece akraba olarak yakın olduğum birisi ile büyük bir neden ile kussem aynı binada oturmam.Cünkü apartmana girerken çıkarken karşılaşmak istemem.Tamamen silerim. Kucuk bir nedeni ise kusluge taşımam.Mesafe koyarım .Ama dugun/ cenaze ,hastalık /sağlıkta hatır sorarım.
Valla kendileri çocuk gibi herşeye küserler .Nedenini bile bilmediğim olmuştur. Sonra barışırlar. Bu sefer ben barışmıycam. Onların keyfine göre hareket edemem.

Direk anneyi arar bi geçmiş olsun derdim

Back
X