Ne yapmalı

Eniştem var din kültürü öğretmeni iki kuzenim de kız bir gün bile ne giydiklerine nereyi gezdiklerine karışmamıştır,kısıtlamamış destek olmuştur gurur duymuştur bunu da tavırlarıyla belli etmiştir . Ama benim sözde dindar babama göre ayıp günah.

Isin komik olani calismalari güya günah,ama onlari ezmek b* davranmak degil. Biraksinlar bunlari. Sanki erkekler emredildigi gibi etrafindaki kadinlara destek oluyorda konusuyorlar

Isin komik olani calismalari güya günah,ama onlari ezmek b* davranmak degil. Biraksinlar bunlari. Sanki erkekler emredildigi gibi etrafindaki kadinlara destek oluyorda konusuyorlar
Anlatamayız anlatamazsın 🤷
valla hiç belli olmaz, böylelerine öyle kadınlar denk geliyo ki muma dönüp karılarının ağzının içine bakıyolar :KK70:
Ay keşke yani şu öfkesini bir kadın alsa

Önceki konularınızı bilmiyorum ama abiniz işe gittiğinde hadi gel beni öp diyebilecek modda biriyse umut vardır gibi. Buraya yazdıklarınızı konuşmaya cesaretiniz yoksa bir de ona bu şekilde yazsanız mesaj veya not nasıl içinize siniyorsa, okuyunca belki sizle empati kurup anlayış gösterebilir. Bence kötü hissettiğinize dair bu şekilde bir iletişim kurmayı deneyebilirsiniz.

ya üzülüyorum ben sana.
atanırsın inşallah.
ama iyisin geliştirmişsin kendini.
gizli kaçak gitsen görüşmelere?
Nasıl gideyim ki 4 saat yol en yakın yere
Önceki konularınızı bilmiyorum ama abiniz işe gittiğinde hadi gel beni öp diyebilecek modda biriyse umut vardır gibi. Buraya yazdıklarınızı konuşmaya cesaretiniz yoksa bir de ona bu şekilde yazsanız mesaj veya not nasıl içinize siniyorsa, okuyunca belki sizle empati kurup anlayış gösterebilir. Bence kötü hissettiğinize dair bu şekilde bir iletişim kurmayı deneyebilirsiniz.
İletişim kurulmuyor ki az önce çamaşırları as dedi ( benim kiyafetim yok aralarinda) sen asıver dedim. Ben abiyim bana asiver demek olur mu diye bağırdı sabahtan aksama kadar calisiyorum diyor. Calışıyorum dedigi de bulunduğu birim de en yetkili o ya sabahtan aksama oturuyor ya da arabayla geziyor. Eğer o gün iş yaptıysa aşırı sinirli oluyor. Yorgunum diye bağırıp halı sahaya gidiyor. Ona ev alındı. Onun evini tasidik temizledik o ben calışıyorum diye dokunmadı. Bir şey rica edince bağırıyor. Böyle biri nasıl empati yapsın ?

Back
X