- 10 Ağustos 2020
- 188
- 146
- 18
- 40
- Konu Sahibi YellowRabbit
-
Maşşalrından rahatsız değilim beni ilgilendirmiyor. O bölümüyanlış yazmışım. Konuyu yazarken atlayarak gitmişim farkında değilim okurken farkettim.Yani karşı tarafın geliri maalesef sizi ilgilendirmiyor, calısmıs didinmis bu aşamaya gelmişler. Zorunuza gitmemeli. Kv yan çizmesi hoş olmamış ok ama bakmak zorunda da değil zaten. Yani ortada tavır alabileceğiniz tek şey ağız değiştirmiş olması olur ki 3 5 ayda fikri değişmiştir çok normal.
ben bu konularda kendine güvenmeyen çocuk yapmasın diyorum, kaynana anne vs baktırmak bana çok mantıklı gelmiyor.
Yabancıya baktırmak istemiyorum. O teklif etti bana zaten çalış diye ben bakarım diye. O bölümü yanlış yazmışım okurken farkettim. Maaşlarında gözüm yokKendi çocuğunuzun bakım parasını kendiniz ödeyin. Hem gözüm yok diyorsunuz hem onlar bizden fazla kazanıyor niye onlarınkine bakıyor da bizimkine bakmıyor diyorsunuz. Enteresan kafalar.
Demekki 1 tanesi zor geldi 2.sini yapamayacağını düşündü.Yabancıya baktırmak istemiyorum. O teklif etti bana zaten çalış diye ben bakarım diye. O bölümü yanlış yazmışım okurken farkettim. Maaşlarında gözüm yok
Kv bu ay maaş bağlandı ama oda kredisine gidecek.Kv nin geliri yok mu?
onun tüm harcamalarının büyük çoğunluğunu eşiniz mi ödüyor ? Sizin babanız da size yardımcı oluyor doğru mu anladım ? Ona göre yorum yapıcam
Kendisi teklif etti çalış ben bakarım sonra fikir değiştirdi anlamadımOnun çocuğuna bakıp seninkine bakmaması hiç hoş degil ozaman onunkinede bakmasın
O zaman iş değişir.Kv bu ay maaş bağlandı ama oda kredisine gidecek.
Evet kira fatura atıyorum 3binse 2,5nu eşim ödüyor.
Babam her ay bize para yollar en az 500-1000arası çocukların ihtiyaçlarını alayım diye.
Halimi ancak o cümle anlatırdı. TeşekkürlerYa "KV bana yamuk yaptı" cümlesini görünce istemsizce gülme geldi
Kolay olacağını düşünmüştür. Bakmaya başlayınca zor olduğunu fark etmiştir. 2 çocuğa bir arada baksa çok daha fazla sorunlar yaşarsınız. Bakmaması daha iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?