O kadar abartmasak mı ?Siz olsanız ne yapardınız?
Öyle bir kuzenim olduğunu unutur hayatıma devam ederdim.
Sizin yaptığınız şey artık tacize giriyor.
Canım benim nesini abartmışım. Sürekli arayan soran iletişim kurmak isteyen sizmişiniz,o hep kaçan,istemeyen,mecbur kalan tarafmış.O kadar abartmasak mı ?
Aslında tam tersi. Konuşmadığımız süreç benim umrumda olmadı sonra o çok sitem etti aramadın etmedin yok sen suçlusun saçma sapan bişeyler söyledi.Sonra bende yine o konuma düşmemek için aradım sordum insanlık ettiğimi düşünüyorum. Zaten gerçek olan bişey bitmezdi bu konuma gelen bir şeyim gerçeklik olduğunu düşünmüyorum. Yine de işte yüz yüze bakma muhabbetine etsem mi diye düşündüm o yüzdenCanım benim nesini abartmışım. Sürekli arayan soran iletişim kurmak isteyen sizmişiniz,o hep kaçan,istemeyen,mecbur kalan tarafmış.
Belli ki sizinle görüşmek istemiyor sebebi var mı yok mu bilmiyorum.
Buradan bakınca bunaltıcı duruyorsunuz ben de salın diyorum,görüşmek istemeyeni zorlamayın
Zihniyetini bilmiyorum ama ayıp etti. Tebrik ederek ayıbını yüzüne mi vurmalı yoksa susarak mı bilmiyorumSize soylerse tebrik edersiniz.. ordan burdan duyarak degil.acaba bebege nazar edeceksiniz diyemi soylemiyor.genelde koca karilar oyle akil veriyor bebeksiz anneye söyleme nazari deger sacma seyler iste ama etrafindaki koca karilar icine kurt düşürmüş olur
Ben buna istinaden dedim yeni de siz bilirsiniz. Ben olsam aramazdımMesajlarımı hep çok geç cevap verdi ve hiç müsaitliği olmadı genel olarak. Neyse en som yine ben yazdım aradım ettim açmadığı gibi dönüş yapmadı.
Size soylemiyorsa zaten tebrik etmenizide istemiyordurZihniyetini bilmiyorum ama ayıp etti. Tebrik ederek ayıbını yüzüne mi vurmalı yoksa susarak mı bilmiyorum
Ne gerek var? Belli ki görüşmek de istemiyor duyurmak daKızlar selam. Çok uzatmadan konuyu yazıcam.Benim bir kuzenim var kendisi memlekette , biz bi ara çok samimi olduk sonra sebepsiz araya kopukluk girdi ne o aradı ne ben aradım herkes diğerinden bekledi. Neyse sonra bir vesileyle tekrar konuşmaya başladık.Görüşmediğimiz süreçte ikimizde evlendik. Yuva kurduk vs. Kimse kimseyi tebrik etmedi dediğim gibi herkes karşıdan bekledi.
Görüşmeye başladıktan sonra da çok samimi olamadık. Genelde ben yazıp aradım kuzenim oralı olmadı. Mesajlarımı hep çok geç cevap verdi ve hiç müsaitliği olmadı genel olarak. Neyse en som yine ben yazdım aradım ettim açmadığı gibi dönüş yapmadı. Duydum ki o dönemde hamileymiş.Bana söylemedi annemden duydum ben.Rüyama falan girdi mesaj atıp tebrik etsem mi dedim. Bir yanımda tebrik etsen nolucak aramız yine iyi olmayacak falan diye düşünüyorum ama içime dert olmuş ki rüyamda falan gördüm onu. Yarın öbür gün yüz yüze gelince nasıl olur bilmiyorum? Siz olsanız napardınız ? Not: benim bebeğim yok.
Bence başlamadan bitirin , ikinizden dost olmazKızlar selam. Çok uzatmadan konuyu yazıcam.Benim bir kuzenim var kendisi memlekette , biz bi ara çok samimi olduk sonra sebepsiz araya kopukluk girdi ne o aradı ne ben aradım herkes diğerinden bekledi. Neyse sonra bir vesileyle tekrar konuşmaya başladık.Görüşmediğimiz süreçte ikimizde evlendik. Yuva kurduk vs. Kimse kimseyi tebrik etmedi dediğim gibi herkes karşıdan bekledi.
Görüşmeye başladıktan sonra da çok samimi olamadık. Genelde ben yazıp aradım kuzenim oralı olmadı. Mesajlarımı hep çok geç cevap verdi ve hiç müsaitliği olmadı genel olarak. Neyse en som yine ben yazdım aradım ettim açmadığı gibi dönüş yapmadı. Duydum ki o dönemde hamileymiş.Bana söylemedi annemden duydum ben.Rüyama falan girdi mesaj atıp tebrik etsem mi dedim. Bir yanımda tebrik etsen nolucak aramız yine iyi olmayacak falan diye düşünüyorum ama içime dert olmuş ki rüyamda falan gördüm onu. Yarın öbür gün yüz yüze gelince nasıl olur bilmiyorum? Siz olsanız napardınız ? Not: benim bebeğim yok.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorumBence başlamadan bitirin , ikinizden dost olmaz
Yani benim için hava hoş ama yarın öbür gün yersiz sitem duyunca canım sıkılıyor. Yok aramadın yok tebrik etmedin diye tatava yapacakNe gerek var? Belli ki görüşmek de istemiyor duyurmak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?