Sizi her konuya hep sert bir üslupla yorum yaparken görüyorum. Benim konumla alakalı değil ama genel olarak şu olumsuz bakış açınızı değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Herkese yargı dağıtınca inanın elinize bir şey geçmiyor. En düşkün durumda buraya yazan kadınları bile aşağılayıp daha da dibe çeken yorumlarınız var. Kadın kadının düşmanı olmamalı. Kendinizi ruhsal olarak iyileştirmenizi dilerdim. Sizin için diyorum yanlış anlamayın. Sizi tanımıyorum ama yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla ben de ufak da olsa sizin için bir şeyler yazma gereği duydum. Konuma yaptığınız yoruma istinaden şu an maddi olarak yardımcı ile anlaşacak veya ayy ben bu binada bebek yapmayayım başka binada yapayım deyip şıp diye taşınacak bir durumda değiliz. Ayrıca hangi şartlarda yaptığımız bebeğin lafını da yapmayın lütfen, konu o değil. Allah'a çok şükür birçok şeyden eksik kalmıyoruz, siz söylemeden ben cevaplayayım bebeğimize de kendimize de gayet iyi yetebiliyoruz ama sihirli değnek değmiş gibi oluk oluk akan bir maddi durumumuz yok. Biraz gerçek hayata dönün lütfen ve herkesin eşit şartlarda olmadığını görün. Öyle yargı dağıtmakla olmuyor hayat biliyorsunuz aslında siz de bunu. Bir daha yazarsanız cevap vermeyeceğim size maalesef. Çünkü sizin yorumlarınıza saygı sınırı çerçevesinde cevap vermek çok zor. Sadece kendim için söylemiyorum fakat insanları hem çok zorluyorsunuz hem de sürekli zorbalıyorsunuz. Yine de teşekkür ederim konuma olan ilginiz için.