ne yapmalı?

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.989
2.929
398
Merhaba arkadaşlar yine ben daha önceki konumu okuyanlar bilir http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689740 yinede özetle iş yerinde şikayet dilekçesi yazmıştım aylar evvel, ama yakın zamanda onu büyük patron beğenmiş ve tüm çalışanların önünde okumuştu..sizlere özür dilemelimiyim diye danışmıştım ,ve sizinde desteğinizle dilemedim..gelelim bugünlere..yemekhaneci ve yemek şirketi değişti ,yemekhaneci üst kata bakıyor, yemek salonu düzenlendi kimseye önceden tabak hazırlanmıyor biz nasıl sırada bekliyorsak herkes bekliyor şimdi ,,sorun şu ki band şefimiz ki kendisini çok severim tatildeydi ve geldi o tatildeyken görevini emanet ettiği arkadaşı yürüttü işleri,ama o bu yemekhanecinin akrabası ile kankaydı, dilekçe okununca yeğen bana tavır almıştı ya bu abla ondan çok tavır aldı,ben ses çıkarmadım nasılsa kendi band şefimiz gelecekti bu zülüm bitecekti.. ve band şefimiz geldi ama görevini devralmadı,önce çok üzüldüm benden kaynaklımı acaba dedim dilekçede bant şefleriyle ilgili kısımlarda vardı çünkü ,sonra kendisi ile konuştuk benle alakası olmadığını devrettiği arkadaşın geri vermek istemediğini onunda canına minnet olduğunu söyledi.ve gelelim soruna,, bu yeni band şefimiz o dilekçeden önce benle çok iyi anlaşır sohbet eder şakalaşır,bir haksızlığa uğramışsam yanımda olurdu,, ama şimdi durum değişti ,tavırlı soğuk .. diyeceksiniz ki aman salla umursama ama durum öyle değil şimdi band şefi o olduğu için görevlendirmeleri o yapıyor ve açıkca nerede angarya iş var hepsine beni sokuyor,işten kaçtığımdan değil ama gerçekten canıma yetti artık örnekle açıklayayım '' bir band düşünün uzun ve hareketli bir band bu ( diğer bantlarda 4 kişi bağlantı yapar,2 kişi kontrol,2 kişi kapatma,2 kişi pakettir) bizim bandta ise 7 kişi bağlantı yapmaya 3 kişi kontrol yapmaya 3 kişi pakete ama kapatmaya 2 kişi şeklinde bi düzen getirdi, ve bilin bakalım bu kapatmada kim var? tabiki ben..istesekte istemesekte yetişemiyoruz mal birikiyor ve stres oluyoruz,üstüne büyük şeflerden azar işitiyoruz.. 1-2 kere kendisinden eleman istedim veremem dedi,biz o kalanları ayırıyoruz mecburen gelip beni azarlıyor elin yavaş diyor ,anlatıyorum gösteriyorum..yok! en sonunda fabrika şefi kendisi gitti bize yardım etmesini söyledi ama işe yaramadı, kontrolcüler gelmedi bende eski kontrolcüyüm normalde beni geçirmesi gerekirken hiç bilmeyeni geçirdi,eski band şefi sorduğunda canım öyle istiyor dedi,, o yemekhanecinin yeğeni işten ayrıldı sağlık sorunları varmış,ama bu durumuda benden biliyor resmen diş biliyor bana,,amacı beni zora sokup işten çıkartılmam büyük şefler mal neden çıkmıyor? dediğinde kapatma yetişemiyor eli yavaş diyor( ben oluyorum)şuan tüm gözler üstümde.. çok daraldım napıcam bilmiyorum,eski şefim olayın farkında ama yapcak birşey yok diyor ,bandımı mı değiştirtsem napsam nasıl yaklaşsam kendisine fikir verin lütfen :2:

sizin bandınızdaki durumu ve diğer bandlardaki durumu belgeleyip yapılan haksızlığı delilleriyle daha üst mercilere bildirebilirsiniz

sizin bandınızdaki durumu ve diğer bandlardaki durumu belgeleyip yapılan haksızlığı delilleriyle daha üst mercilere bildirebilirsiniz

güzel fikir ama nasıl belgeleyebilirim?fotoğraf çekmek gibi mi?banttan ayrılamıyorsun ki gidip çekesin? kaldıki çeksem bile, iş çıkmıyordu o sebebden bağlantıcıları çoğalttım o anlıktı deme ihtimali yüksek , benim daha çok konuşarak halletmem lazım ama ne demeli bilmiyorum,hani elle tutulur birşey olmaz ama bilirsiniz sadice siz değil herkes bilir ama susar öyle bir durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…