Ne yapmalı

nursesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
330
2
96
İstanbul
Esimin ailesiyle 18 aydır görüşmüyorum...aramızda problemler oldu..böyle polislik isler falan...esimle evlilik devam ediyor ama ailesi sorun yarattığı icin görüşmüyorum...sorum su Kv nin annesi öldü bugün arayayım mı? Annem ısrarcı aramam icin:( cok kararsızım :(

Esimin ailesiyle 18 aydır görüşmüyorum...aramızda problemler oldu..böyle polislik isler falan...esimle evlilik devam ediyor ama ailesi sorun yarattığı icin görüşmüyorum...sorum su Kv nin annesi öldü bugün arayayım mı? Annem ısrarcı aramam icin:( cok kararsızım :(

polislik olmuşsa olaylar baya bir kötü demek ki. yani şansını dene istersen ara

Polislik isler derken şiddet yok ama sözlü saldırılar var...bide lohusalik psikolojisiyle iyice büyüdü...unutmam affedemem ama ölüm diye kararsız kaldım...

Aranizda neler gecmis bilmiyorum ama olum bu
Bence arayip taziyelerinizi bildirmelisiniz
Neticede koparip atamayacaginiz baglariniz da var

hiç bir şekilde iletişiminiz kalmadıysa eğer çok kötü bir durum fakat, aramadan ziyade eşimle giderdim tayizemi yapardım..ele güne karşı da iyi olurdu, kendim için de vicdanen iyi olurdu..devamınında ne olur bilinmez, her şer'de vardır bit hayır diye düşünenlerdenim..

sizin bir yakınınız vefat etse onlar ararmı?
yani dargınlığınızın boyutunu siz daha iyi bilirsiniz ama şimdi arasanız, ölümde,bayramda,düğünde gitmeniz gerekir
zor karar

Ne olursa olsun eşinizin ailesi.. Ve ölüm söz konusu.. Böyle bir durumda küslük olmaz.. Yanına gitmezseniz bile arayın.. Çok ağır birşey olmadıktan sonra küslüğü çok uzatmanızında bir anlamı yok.. Hem eşinizinde gönlü olur.. Bazen küçüklerin alttan alması gerekiyor.. Bu seferlik arayın büyüklük sizde kalsın derim..:31:

bence de çok yüzgöz olmamak kayidesiyle gidip taziyeni evinde bildirmen daha iyi. telefonda terslenebilirsin sonuçta eve gitmik yerine yavan yavan aradın diye. ama eve giderseniz o kadar kişi içinde de saldırıya kalkışırsa büyüklük sende kalmış olur. ama sizi kabul eder de taziyeye katılırsanız da üstte bir arkadaşın dediği gibi hem barışmış olursunuz hemde elegüne karşı eşinde anneannesine son görevlerini yapar.

3 günlük dünyanın FANİ oldugunu her iki tarafında anlayacağı bir olay bence.
Ölüm bu ötesi var mı? Belki dersini alan alır ya da örnek alan alır. bİR Telefonla ne siz eksilirsiniz ne de yerinirsiniz.

Herkes mantıklı cevaplar yazmış.kv annesi öldüğü icin farklı bir sehirde evine gitme gibi durum yok..çalıştığım icin gidemem...ama telefon edeceğim gibi suan hemen aramam ama belki esim gelince aksama yada yarın...sıcağı sıcağına belki ters tepki olur...bu süreçte babam rahatsızlandı o bana gecmis olsun demedi .ama annem cok ısrarcı aramam konusunda:( bende arada kaldım...unutamıyorum olanları bir yandan da esim ve evliliğim icin aramam gerektiğini biliyorum..

Herkes mantıklı cevaplar yazmış.kv annesi öldüğü icin farklı bir sehirde evine gitme gibi durum yok..çalıştığım icin gidemem...ama telefon edeceğim gibi suan hemen aramam ama belki esim gelince aksama yada yarın...sıcağı sıcağına belki ters tepki olur...bu süreçte babam rahatsızlandı o bana gecmis olsun demedi .ama annem cok ısrarcı aramam konusunda:( bende arada kaldım...unutamıyorum olanları bir yandan da esim ve evliliğim icin aramam gerektiğini biliyorum..

Sen bakma kimseye,yasananlari dusunme boyle bi durumda..tamm onlar aramamis olabilir sormamis olabilirler sen oyle onlar gibi olma ara bence

💕✨

Aradım ağlaya ağlaya:( arayinca daha da ağladım...cok kötüydü sesi üzüldüm...Allah kimseye sevdiği kısının acısını yaşatmasın...hersey eskisi gibi olmayacak ama ben küçüklüğümü yaptım...

Aramalısınız diye yazacaktım ki aramışsanız . Olması gereken en doğru şeyi yaptınız bence .
Mekanı cennet olsun .

Back
X