Eheh benim kafadansınız bir arkadaşım sorsa ben de aynı şeyi derdim :) Ama gönül ferman dinlemiyoro sizi takip etmiyo siz niye takip edesiniz bence gereksiz toto kaldırmaya gerek yok
Merhaba kızlar...
Bir şey danışıcam size. Hoşlandığım kişiyi twitter'dan takip etsem çok mu belli etmiş olurum. Gerçi herkes herkesle takipleşiyor ama bendeki niyet farklı olunca tabi hemen anlaşılır gibime geliyor.Tanışıyoruz ama uzaktan. Uzun zamandır da görmedik birbirimizi ama. Belki bir zeytindalı uzatmış olurum diyorum. Olur muyum? Yoksa çok mu basit olur. Hiç beceremem şu sosyal medya işini. Karşı taraf ne düşünür acaba
Odun olmayanı var mı ki?ben sevgilimi 4yıl önce eklemeseydim belki şuan farklı yerlerde olabilirdik.
Çıkma teklifi etmişti bana e tabi gırgır zamanlarıydı ,naz yapıp hayır demiştim, sonra faceden görüp ekledim bi konuşma faslı aldı gitti olaylardı şunlar bunlardı bi baktık çıkmaya başlamışız, gerçi niyetini en baştan düzgün belli etseydi hayır der miydim bilmiyorum,aman odun işte
Şımaracak birine benzemiyor ama bilemedim tabi çok iyi tanımıyorum. efendi biri gibiTakip et gitsin, bununla şımaracaksa zaten hiç olmasın.
nayırOdun olmayanı var mı ki?
Ayyy hoşgeldin zipzipçim. Keşke yaşları yazıp seni dumur etseydim.Kac yasinda bu kisi?
Çok tanımıyorum yaa katışıksız odun da olabilirnayırama bölüm bölümler. odun olduğunu başlarda belli etmeyen/ eden vs
İşte şımarırsa da görmüş olursun ama ben pek tepki vereceğini sanmıyorum yani herkes birbirini takip ediyor çok ciddiye almıyorsa farkında bile varmayabilir.Şımaracak birine benzemiyor ama bilemedim tabi çok iyi tanımıyorum. efendi biri gibi
İşte ben de farketsin istiyorum. Bugüne kadar duygularımı içime attım da ne oldu hiiiç. Bir süre sonra hoşlanma falan kalmıyor. Farkederse onda da bir şeyler oluşur mu diye merak ediyorum.İşte şımarırsa da görmüş olursun ama ben pek tepki vereceğini sanmıyorum yani herkes birbirini takip ediyor çok ciddiye almıyorsa farkında bile varmayabilir.
Açıkçası ben takip etmeyle bir şey olacağını sanmıyorum ama bir dene bakalım.İşte ben de farketsin istiyorum. Bugüne kadar duygularımı içime attım da ne oldu hiiiç. Bir süre sonra hoşlanma falan kalmıyor. Farkederse onda da bir şeyler oluşur mu diye merak ediyorum.
Ayyy benimki de öyle oluyor sanki biraz. Arada çok tanıdık var beni soruyormuş ama işte yok yds'yi geçmiş mi,kaç almış tarzı şeylerArtık dıdısının dıdısının dıdısı birbirini ekliyor.
Merhaba yok daha evvel yüzü tanıdık gelsin tamam hemen arkadaşlık isteği :)
Bence takip edebilirsin bir şey olmaz..
Ayyy benimki de öyle oluyor sanki biraz. Arada çok tanıdık var beni soruyormuş ama işte yok yds'yi geçmiş mi,kaç almış tarzı şeyler
Umut fakirin ekmeğidAçıkçası ben takip etmeyle bir şey olacağını sanmıyorum ama bir dene bakalım.
bari direkt bana sorsun işini kolaylaştırayım en azındanOoooo seninki yine iyi hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?