Ne yapmali ?

Keske diyebilse... Hatali oldugunu ben de biliyorum. O kadar kirildim ki hic uzatmak istemedim onunla konusurken. Ki sevgilim bana zamaninda "sen benim gibi gorunen birini nasil sevdin cok sasiriyorum bazen, ben bana bakmayacagini dusunmustum basta " falan demis biri. Ama gelin gorun ki onlarin yaninda "ben bu kizi cok begeniyorum, bu kadar " diyebilecek biri degil. Dediginiz gibi karsima alip duzgunce konusacagim.

Evet look, en mantiklisi bu olacak. Bu seviyede insanlarla muhattap olmak zaten kolay degil. Okul stresim var zaten, ustune bu insanlarla ugrasiyorum. Sevgilimi karsima alip konusacagim ve boyle devam ederse sonuc bu olur diyecegim dedigin gibi.

Bozuldugunu hic belli etme gul gulerek laf sok. Umursadigini gorurlerse daha cok ugrasirlar. Onlar oyle konustukca kendini ov aileni ov. Bizim oranin erkekleri de cok yakisiklidir de pislikler yaa
Hahahah ya cok tatlisiniz bu halde guldurdunuz cok sagolun, aynen uygulayacagim :)

Aile asiri derece saygisiz. Daha simdiden boylelerse evlenince kim bilir neler olur. Kaynanan da seni istemiyor. O da teyzenin ekurisidir zaten. Sevgilin de pasif bi tip sana o kadar hakaret ediliyo hem de fiziksel ozelliklerin asagilaniyo agzini acmiyo. Seni hic korumaz evlenince bi de anlayis bekler. Simdi SEN HAKLISIN BIRTANEM der evlenince NE VAR AZICIK IDARE ETSEN ONLAR SENIN BUYUGUN der.. Ben olsam arkama bakmadan kacarim. Ama senin hayatin senin tercihlerin tabii

Hic bilemiyorum Ama haklisiniz tabii

sevgilin gerçekten çok pasifmiş...onunla ilişkini gözden geçir bence...ailesi açık açık seni istemediğini söylemiş..

Çok ayıp etmişler. Cevap verseniz ne olacak, "boyunuz mu uzayacak"? Uğraşmayın o insanlarla. Ne kadar işsiz boş beleş tiplerse artık, yeğeninin, kuzenlerinin sevgilisine sarmışlar. Hem de ne kadar patavatsız, insan ilişkilerinde başarısızlar... Siz onların yetersizlikleri yüzünden kendinizi kanıtlama çabasına girmeyin.
Annesi henüz evlenmesi taraftarı olmamak dışında belki gelecekte iyi anlaşacağınız biridir. Erkek arkadaşınızın umursadığı kadar yakınınız onlar. En fazla "ayıp oluyor ama, hoş değil" filan diyin.

Offf iste benim de cevap verip onlarla ayni seviyeye dusesim gelmiyor. O zaman da "ayy bak nasil bozduk " falan diye egleniyorlar muhtemelen. O yuzden gaza geliyorum ben de. Dediginiz gibi is sevgilimde bitiyor. Konusup boyle devam ederse bir daha onlarla gorusmeyecegimi soyleyecegim...

Siz onlarla tartışırken yan masada iş arkadaşınız oturuyor olsa ve konuşulanları duysa? Seviyesiz sataşmalara karşılık vermeye hiç gerek yok derim.

aileyle tanışmayı bırakmanı öneririm
4 sene de olsa neden tanışıyorsun ki
evleneceğiniz zaman tanışırsınız çok da yakın durmazsınız
sevgilin de ağzını açıp Kuzen/teyze benim gözüm khaleesi den başkasını görmüyor diyemiyor mu?
pasif kalması çok can sıkıcı.

Sevgiliniz diyelim ki ailesini tersleyemiyor, bu konuda pasif. Durum bu olmuş olsa bile, onlar sana böyle seviyesizce şakalar yaparken seni kendine çekip şöyle alnına bir öpücük kondurup, "ben hayatımın kadınını buldum, böyle biriyle beraber olduğum için dünyanın en şanslı erkeğiyim, sizde boşuna kendinizi yormayın" dese ve sonra bir tebessüm etse hem onlar gerekli mesajı alır hem de karşısındakilere saygısızlık yapmadan ağızlarının payını vermiş olur.

İşte beni dusunduren de kendime itiraf edemesem de bu sanirim. Bana "sen yetiskin bir kadinsin, agizlarinin payini verebilirsin benim icin problem degil ama bunu ben yapamam " diyor...

Ağızlarının payını vermesi gereken kişi o çünkü kendi akrabaları. Seni saçma akrabalarının saçmalıkları ile meşgul eden kendisi, durumu temizlemesi gereken de o.

En sevmediğim erkek tipi.Akraba eş dostun yanında pusup kalan,korkan...
Ne desem bilemedim,nereye kadar kendinizi savunacaksınız ki

Daha sevgiliyken aile kalitesini, adam kumaşını belli etmiş. Allah'tan daha nasıl bir işaret bekliyorsun?
Evlenmeyi aklına getirme bence böyle bir insan ve aileyle. Uzun vadede senin gibi bir adam ve böyle rezil bir aile istemiyorum uzatmanın manası yok diye açıkça söylerdim.

İşte beni dusunduren de kendime itiraf edemesem de bu sanirim. Bana "sen yetiskin bir kadinsin, agizlarinin payini verebilirsin benim icin problem degil ama bunu ben yapamam " diyor...
Bunun yolunu açıyorsa ne ala, ne susuyorsun ki. Saygısızlık ve aşağlama var çünkü. Ama bu duruma onu a sinirlenmesi gerekir. Seni seviyorsa sevdiği biri hakarete uğrarken insanın içi kaynar, rahat duramaz.

Canım sende farkindasindir zaten bunlar resmen seninle dalga geciyor. Cok ayip. Sevgilin bu kadar basit seylere susuyorsa ağır seylere de susacaktir. Elbette erkek herseyde araya girip mudahale etmemeli oyle olursasa farkli sonuclar dogurur ama en azindan onlarla yalnizken konusabilir. Bunlar daha sevgiyken bu kadar rahatsa evlenince dusunemiyorum ben. Sasece sana degil sevgilinede saygilari yok demek. Ben senin yerinde olsam sevgilimle bu konuyu enine boyuna konusur ve bir daha en azindan evlenene kadar hic bi akrabasiyla gorusmezdim.

bence sevgilinin buna bi el atması gerekiyor. Sen ne kdr agızlarınn payını versende sevgilinnki kdr etkili olmaz. Sn bişey sölesen o zmnda diyeceklr bu kız bize laf atıyo nası bi koz fln sni kötülerler. O yzdn bu durumu en iyi sevgilin toparlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…