ne yapmalı

Canim bencede aceleye getirme hem acele ise seytan karisirmis hemde ileride hep bizi aceleye getirdi soyle oldu boyle oldu ooooo cok dinlersin kocanin tarafini benden de soylemesi yanliz annen niye bu kadar acele ediyor onada bir kac okkali laf hazirlamistim ama senin hatrina bisey demiyorum

Eger acil bir durum yoksa askerlik boyunca abide kal derim.ama mutlaka nişan yapın abine gitmeden önce hem de mutlaka....

kadın kötü bir şey dememiş olur siizn bu iş

ne alaka ya.
salı sallanır.
çarşamba çarşafa dolanır.
bu böyle uzar gider.

kadın istememiştir
sevgiliniz sizi kırmamak içi,n hazır değil hiçbirşey demiştir
ve kadının yerinde ben olsam bende korkardım hayır derdim... biranda ne oluyor da hemen evlenmeye karar veriyorlar diye
sakın alınmayın üzülmeyin insanlar insanların ne yaşadığpını bilemez bu yüğzden kendinizi üzmeyin
ama gerçekten birşeyler yapmadıysa da demekki sonra olsa da yapmazdı, çünkü eninde sonunda evlenecek çocuk yaşı gelmiş kimse olmasa da hazırlık yapılır, kendileri yaparlar diye yapmayacak da olabilir
siz birşey hazırlamış hazırlamamış üzülmeyin boşuna karşı tarafın penceresinden bakın sonra diye konuşurken hemen evlenelim dese oğlunuz siz ne yapardınız

tamamen sevgilinden kaynaklı bence birde bundan önce erkek arkadaşının annesiyle tanışmışmıydın

ben dedimki sevgilime.Ben annemin olayı yüzünden acele evlliliğe tamam dedim ama yumurtanın bilmem neresine dayanacak ne var dedim annen niye öle konuştu dedim.Sonuçta evlenirsek bizim evde kalıcaz sen geliceksin dedim.Ve eşya masrafıda çıkarmıcaz kullanılan eşyarla yaşamayı kabul ettim senin askerliği bedelli yapman kabul ettim. sen normalde planımıza göre şubat gibi askere gidicektin ve dönünce evlenicektik dedim 1 sene sora ya evlenseydik daha mı az masraflı olucaktık dedim.Masraf yapmıcaz çok dedim ev annemin eşya da annemin dedim.bu Yüzden de tartıştık sevgilimle

İyi de annen seni de zor durumda bırakıyor.. Ya abine git, ya evlen oluyor.. Ben mi kötü niyetliyim bilmiyorum ama muhtemelen evlensen bile o evde kalman sorun olabilir.. Belki evi de kiraya falan verecektir

İyi de annen seni de zor durumda bırakıyor.. Ya abine git, ya evlen oluyor.. Ben mi kötü niyetliyim bilmiyorum ama muhtemelen evlensen bile o evde kalman sorun olabilir.. Belki evi de kiraya falan verecektir

ona kira öderdim bende eğer isterse kira...ama zaten hem annesinin sıcak bakmaması hem sevgilimle girdiğim tartışma beni bu fikirden soğuttu.Ne olucağını bekleyip görücem :s

Annen abinin evli oldugunun ve sen abinde kaldıgın takdirde bir süre sonra gelininizin bu durumdan hoşnut olmayacagının, abinin huzurunun bu durumdan etkilenecegının farkında değil mi..??

Hepiniz kendinize göre haklısınız. Annen de haklı, kv de haklı, sen de haklısın; abin seni istemiyorsa eğer o da haklı. Hakkınızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…