Aynı yaşta olduğum erkek arkadaşım tanıştıktan 1 ay sonra askere gitti. Ben bana gerçekten değer verdiğini düşünüyorum, çevremdeki herkes ise geldiğinde seni bırakacak bekleyeni olsun diye seninle diyip duruyor. beklemek zor evet ama benim gözümü korkutmuyor çünkü gerçekten değer veriyorum. Bir yandanda acaba diyorum, gitmeden önce ailesiyle tanıştırdı beni birbirimize güvenmek için elimizden geleni yaptık. Biraz mantıklı düşününce askere giderken gününü gün etmek yerine bi ilişkiye başlamayı tercih etti kafam çok karışık sanırım yorumlarınıza ihtiyacım var
Biz ne desek boş zamanla belli olucak her şey ama seni ailesiyle tanıştırması bi artı tabi.. ayrıca senin arkadaşlarınla görüşüp dışarı çıkmanı kıskanmıyorsa da bence oluru var demektir
Valla sizin erkek arakdaşınızı bilemem. Ama genel olarak bir bekleyeni onu bir bağlayanı konuşabiliceği birileri olsun diye gider ayak sevgili yapıp gideni gelincede ilişkisi biteni çokkkk gördüm. Ama herkes için geçerli olmayabilir sonucta. Net bilinebilicek bişey değil bana kalırsa..