Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşler arasina kimse girmesin..Selamlar..
Bugün maalesef çok kötü bi haber aldım.. Bir yakınım eşi tarafından aldatılmış.. Aldatılan kişi erkek. Kadın eski sevgilisiyle yazışmış, yüzyüze görüşüp görüşmediğini bilemiyoruz.. ortada birde küçücük bir bebek var. İnanın tam bir hayal kırıklığı. Çok üzgünüm, bebek bakıma muhtaç, özel ilgi gerekiyor bir süre.. öyle arkanı dönüp gitsen olmuyor, gitmesen elle tutulur hiçbir yanı yok..
Konuşmalarına dikkat etmeye çalışıyorum, ama yapıcı olamıyorum.olacak bişeyde yok zaten.. Böyle bir durum yaşayan oldu mu merak ediyorum
Tabikii.. Ama çaresizlik çok kötüEşler arasina kimse girmesin..
Kadin bi duygusal bosluga düşmüş olabilir..hata yapmış isteTabikii.. Ama çaresizlik çok kötü
Affedilebilir mi yaniKadin bi duygusal bosluga düşmüş olabilir..hata yapmış iste
Bunu yaşayanlar çok çok yakınım.. İster istemez olayın içinde buluyorum kendimiUzak durun. Bilgi sizde kalsın. Kimseyle paylaşmayın.
Çok çok yakınım, zaten adam eşinin telefonuunda mesajları görüyor.Cok yakınınız değilse söylemeyin
Aldatan kişi kardeşiniz mi veya aldatılan?Bunu yaşayanlar çok çok yakınım.. İster istemez olayın içinde buluyorum kendimi
Ben olsam söylerdim. Bu benim fikrim. Çok yakınım ise kandırılmasına göz yumamamÇok çok yakınım, zaten adam eşinin telefonuunda mesajları görüyor.
Aldatılan kardeşimAldatan kişi kardeşiniz mi veya aldatılan?
Şuan zaten evi ayırdı, ben müdahil olmadım ama çok üzgünüm. Acaba elle tutulur bir yanı var mı merak ediyorum. Küçücük bakıma muhtaç bir bebek var.. Böyle birşeyi tecrübe eden oldu mu, buradan dönülür müMesajın içerikleri aslında önemli olan. Aldatma olması için illa fiziksel bir yakınlığa gerek yok. Ama yakınınız ayrılacak olsa olayın sıcaklığı ile yapardı bunu oyüzden şuan sizin karışmanız sadece sizi kötü yapar.
Durum daha da ciddi. Gelininiz ne diyor duruma?Aldatılan kardeşim![]()
Özür diliyor, hata diyo. Buradan dönülmez değil mi.. Yapıcı yaklaşmak aptallık olırDurum daha da ciddi. Gelininiz ne diyor duruma?