Ne yapmalııı

Selamlar..
Bugün maalesef çok kötü bi haber aldım.. Bir yakınım eşi tarafından aldatılmış.. Aldatılan kişi erkek. Kadın eski sevgilisiyle yazışmış, yüzyüze görüşüp görüşmediğini bilemiyoruz.. ortada birde küçücük bir bebek var. İnanın tam bir hayal kırıklığı. Çok üzgünüm, bebek bakıma muhtaç, özel ilgi gerekiyor bir süre.. öyle arkanı dönüp gitsen olmuyor, gitmesen elle tutulur hiçbir yanı yok..
Konuşmalarına dikkat etmeye çalışıyorum, ama yapıcı olamıyorum.olacak bişeyde yok zaten.. Böyle bir durum yaşayan oldu mu merak ediyorum
Eşler arasina kimse girmesin..

Ben sinir stresle tam yazamamışım sanırım.. Aldatılan kişi çok çok yakınım, aldatıldığını da o paylaştı zaten. Ayrılmayı düşünüyor. Benim müdahil olup olmamam çokta önemli değil gibi

Mesajın içerikleri aslında önemli olan. Aldatma olması için illa fiziksel bir yakınlığa gerek yok. Ama yakınınız ayrılacak olsa olayın sıcaklığı ile yapardı bunu oyüzden şuan sizin karışmanız sadece sizi kötü yapar.

Mesajın içerikleri aslında önemli olan. Aldatma olması için illa fiziksel bir yakınlığa gerek yok. Ama yakınınız ayrılacak olsa olayın sıcaklığı ile yapardı bunu oyüzden şuan sizin karışmanız sadece sizi kötü yapar.
Şuan zaten evi ayırdı, ben müdahil olmadım ama çok üzgünüm. Acaba elle tutulur bir yanı var mı merak ediyorum. Küçücük bakıma muhtaç bir bebek var.. Böyle birşeyi tecrübe eden oldu mu, buradan dönülür mü

Her yerden dönülür istenirse ama gerek var mı? O konuyu ince eleyip sık dokumak gerekiyor

Back
X