bende bir akıl istiyorum sizlerden.6 yıllık evliyim evlendiğimden beri eşimin iş sorunları bitmek bilmiyor.evlendik ve yaklaşık 1 sene sonra işsiz kaldık pazar işine başladı arkasında oldum engel olmadım bu arada bende çalışıyordum ama onun işi iyi gitmedi 2 sene idare ettik aileminde desteğiyle zaten kiradaydık.sonra iş buldu iyiydi ben işten ayrıldım fakat geçen sene tekrar işsiz kaldı.çok zor günler yaşadık yaşıyoruzda şimdi idareten çalışıyo ama sürekli bi iş değil sigortası yok üstelik bebeğimiz olacak yakında.size sorum şu, ben memlekete taşınmak istiyorum orda durumumuzun çok daha iyi olacağı kesin kirada olsa ucuz en azından burda aldığıının yarısı kiraya gidiyo arkasında destek olacak kimsesi yok ailesi vaar tabi ama sadece var 5 kuruşluk faydaları yok ama benim aile yeri gliyo kira paramı yolluyo istemesem bile gönderiyolar.eşimi burdan gitmeye razı edemiyorum ben burdan başka yerde duramam diyo herkes gidiyo bi yerlere doğduğun yerde değil doyduğun yerde demişler.onunda memleketi sade benim değil ailem para gönderince rahatsız oluyo gurur yapıyo üzülüyor .bak gidersek kimseye muhtaçta olmayız düzenimiz olur böyle nereye kadar gidecek ordan al oraya ver olmuyo burdan bize ekmek yok diyorum ama nuh diyo peygamber demiyo.ama ben çok sıkıldım bu durumdan onada acıyorum.benim ailem memlekette onlaramı yakın olmak istemiyosun diyorum alakası yok diyo eğer öyleyse uuzak bi yerde ev tutarız yeterki hayatımızı düzene koyalım çünkü benim sabrım tükeniyor artık sizce ısrarımda devam edeyimmi yoksa ne olursa olsun mu diyim napcam şaşırdım