Samimi olmadığınız birini aldatıldığına nasıl inandıracaksınız?Aradan kaç sene geçmiş...
Ama ben kendime düşeni yaptıktan sonra inanıp inanmaması kıza kalmış bir şey sonuçta ben doğru olanı yapıyım da.Öyle değil mi ?
ilk önce size düşen bir şey yok
ikincisi olayı duymuşsunuz görmemişsiniz bile doğruluğu çok zayıf bir durum çünkü insan gördüğünde bile zaman zaman yanılabiliyor
üçüncüsü doğru olsa bile olay zaman aşımına uğramış iki kişinin arasında ne olup bittiğini kimse bilemez
ve dördüncüsü ortada bir şey yokken pişmiş aşa su katmış gibi olursunuz ki bu da hiç hoş değil
karışmayın derim iyilik değil kötülük olur bu
karışmaaaaaaaaaa olay sana patlar bak demiştiniz dersin
Olayı bildikten sonra susmak ortaklık etmek olmaz mı?
Evet kimse bilemez o konuda benim de tereddütlerim var.Ama olayı emin bir kaynaktan duydum ben de.O kişinin yakın arkadaşı söyledi bana da.Yine de görmedim orası ayrı tabi..
Kızlar 2 yıl önce dersaneden sınıf arkadaşım vardı.Güzel bir ilişkisi vardı hala da var.Şu an nerdeyse 5 yıldır çıkıyorlar.Ben ise dün başka bir arkadaşımla konuşurken arkadaşımın kız arkadaşını dersane zamanı yani 2 yıl önce aldattığını öğrendim.Kızın haline çok üzüldüm çünkü çok ağır düzgün bir kız gördüğüm kadarıyla.Bir samimiyetim yok ama kızla.Resmen kızı elinin altında tutuyor evlenmek için o öküz..Çok kötü hissettim öğrendiğimde ve kızın bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum.Danıştığım insanlar ise bunun beni ilgilendirmediğini , karışmamam gerektiğini söylüyor.Sizce doğru olan ne , ne yapmalıyım bu durumda ? Sessiz kalmak da bana karışmayan yılan bin yaşasın demek olmaz mı? Olayın üstünden 2 yıl geçmiş bir de o var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?