- 18 Ocak 2017
- 27
- 2
- 1
- Konu Sahibi desperate me
Evet aynen öyle. Onun ayrıca bir yükü baskısı var.Devam etmek zorunda değilsiniz ama. Bu üzerinizde ekstra baskı yaratıyor normal olarak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen öyle. Onun ayrıca bir yükü baskısı var.Devam etmek zorunda değilsiniz ama. Bu üzerinizde ekstra baskı yaratıyor normal olarak.
Bence sen aşık değilsin. Aşk değilmi zaten bize karşımızdaki adamları kusursuz gösterip kafamızı kuma gömdüren.Sephora evet elimde olmadan dört dörtlük bir insan istiyorum, ama tabi ki ben değilim
Katilmiyorum. Flort ederken yuz goz oluyorsunuz. Gorucu usulunde en azindan bir saygi oluyor. Ekonomik yonden rahat olanlarda goruculu usulu evlenebiliyor.Çünkü görücü usulü evlilik yapan insanlar dahil oldukları sosyoekonomik durum itibariyle genelde boşanmayı bir seçenek olarak görmüyor.
Bu işin sonunda siz mutsuz olacağınızı düşüyorsanız, yanlışa doğru gidiyorum hissiniz varsa durumu ailenize açıklayın, kararlı ve kendinizden emin durun, herkes de ağzını kapatsın kendi işine baksın. Bu sizin hayatınız. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Yaşınız kaçtı?Evet aynen öyle. Onun ayrıca bir yükü baskısı var.
27 yaşındayımBu işin sonunda siz mutsuz olacağınızı düşüyorsanız, yanlışa doğru gidiyorum hissiniz varsa durumu ailenize açıklayın, kararlı ve kendinizden emin durun, herkes de ağzını kapatsın kendi işine baksın. Bu sizin hayatınız. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Yaşınız kaçtı?
yaşadıklarım ekstra mı ben de bilmiyorum çoğu şeyi eleştirme ihtiyacı hissediyorum bunlar ekstra sanırım normalde bu kadar olmaması lazımBende evlenmeden once nısanlıyken sureklı esım ıcın doğru bı ınsan mı dıye dusunuyordum kucuk bır tartısmada evlenmemelı mıyım acaba dıye gel gıtlerım cok oluyordu yanı kısacaa arkadasım bu tarz seyler oluyor evlenmeden once ama sankı sende extradan nısanlınla ılgılı ıcıne sınmeyen hoslanmadıgın seyler var gıbıme geldı bana nedense
flört edenlerin arasında saygı yok yüz göz oluyorlar öyle mi ?Katilmiyorum. Flort ederken yuz goz oluyorsunuz. Gorucu usulunde en azindan bir saygi oluyor. Ekonomik yonden rahat olanlarda goruculu usulu evlenebiliyor.
Bu devirde görücü usulü evlenen kişi sosyal yönden zayıf biridir. Ayrıca flört ederken "yüz göz" olunuyor da, flört bile etmeden yapılan evliliklerde yüz gözolunmuyor mu?Katilmiyorum. Flort ederken yuz goz oluyorsunuz. Gorucu usulunde en azindan bir saygi oluyor. Ekonomik yonden rahat olanlarda goruculu usulu evlenebiliyor.
aşkın heyecanın eksikliğini boşluğunu hissetmiyor musun peki? Ve hayatındaki insanı her yönüyle kabullenebildin mi?
hisseyorum ara ara. Hissettiğimizden o boşluktan değil mi zaten karşımızdakine küçük sebeplerden yüklenmemiz, kırmamız.. ama büyük kör kütük aşkın yıkıcılığını fazlasıyla yaşadım şimdi durgun olsam da bana gercekten kıymet veren biriyleyim en azından sevdiğinden sevildiğimden eminim. İleride cocuguma iyi bir baba olacagından eminim. Yüreğimin eskisi kadar atmayacagını kabullendim. Biraz bencilce belki ama hiç değilse benim üstüme titreyen biriyle olacagım. Eğer sen kabullenemiyorsan baska yollara basvurabilirsin nikah oldu diye gec değil
Arkadaşlar merhaba. Suan hayatımda ciddi bir kararsızlık içersindeyim o yüzden size danışmak istedim. Nişanlıyım. Nişanlım dünya iyisi, bana ilgisi ve sevgisi çok fazla, ailesi de çok iyi bana karşı çok ilgililer. 1 seneden fazladır nişanlıyım hatta nişandan hemen sonra tayin istemek için nikah da yaptık. Nişanlımla keyfili vakit geçirmenin yanında biz bu süre zarfında fazlaca problem yaşadık benim ciddi anlamda gelgitlerim, endişelerim, içime sinmeyen noktalar oldu .onun kişiliğindeki benim tarzım olmayan özelliklerini onda hata olarak gördüm düzeltmeye çalıştım. kendisinde birsürü eksik buldum, o da yazık hep telafi etmeye çalıştı, alttan aldı, uzlaşmacı bir yol izledi ama bazı şeyler yine de içime tam anlamıyla sinmedi birşeyler eksik gibi geldi hep.. Ufacık şeylerden tartışma çıkardım, herşey istediğim gibi olsun istedim, farkında olmadan bencillik ettim; ha bide bu süre zarfında başkalarının hayatlarını inceledim, merak ettim takip ettim hep , huyum değildir bu normalde. Nişanlım bu sürede kendini her anlamda düğüne hazırladı hem maddi hem manevi anlamda ama ben kendimi bir türlü evliliğe hazırlayamadım... Şuan düğün tarihi ve yeri için gezip karar vermemiz lazım ama ben arafta gibiyim. Onu birakmak da istemiyorum sonradan pişmanlık yaşarım diye korkuyorum. Ne yapmalıyım. Ben mantık evliliği mi yapıyorum? Doğru mu yapıyorum? Lütfen yardım edin
Nikah yaparak zaten evlenmissin .Bosanmak mi istiyorsun.Arkadaşlar merhaba. Suan hayatımda ciddi bir kararsızlık içersindeyim o yüzden size danışmak istedim. Nişanlıyım. Nişanlım dünya iyisi, bana ilgisi ve sevgisi çok fazla, ailesi de çok iyi bana karşı çok ilgililer. 1 seneden fazladır nişanlıyım hatta nişandan hemen sonra tayin istemek için nikah da yaptık. Nişanlımla keyfili vakit geçirmenin yanında biz bu süre zarfında fazlaca problem yaşadık benim ciddi anlamda gelgitlerim, endişelerim, içime sinmeyen noktalar oldu .onun kişiliğindeki benim tarzım olmayan özelliklerini onda hata olarak gördüm düzeltmeye çalıştım. kendisinde birsürü eksik buldum, o da yazık hep telafi etmeye çalıştı, alttan aldı, uzlaşmacı bir yol izledi ama bazı şeyler yine de içime tam anlamıyla sinmedi birşeyler eksik gibi geldi hep.. Ufacık şeylerden tartışma çıkardım, herşey istediğim gibi olsun istedim, farkında olmadan bencillik ettim; ha bide bu süre zarfında başkalarının hayatlarını inceledim, merak ettim takip ettim hep , huyum değildir bu normalde. Nişanlım bu sürede kendini her anlamda düğüne hazırladı hem maddi hem manevi anlamda ama ben kendimi bir türlü evliliğe hazırlayamadım... Şuan düğün tarihi ve yeri için gezip karar vermemiz lazım ama ben arafta gibiyim. Onu birakmak da istemiyorum sonradan pişmanlık yaşarım diye korkuyorum. Ne yapmalıyım. Ben mantık evliliği mi yapıyorum? Doğru mu yapıyorum? Lütfen yardım edin
Severek veya aşık olarak mi evlendiniz pekisevmediğiniz için hep eksik arıyorsunuz ve evlenince her şeyi batacak. evlenince o da bu kadar özverili olmayacak, şikayetlerinizden bıkacak. aşık olduğunuz insanla gözünüzü karartın evlenin diyemem ama aşık olduğunuz insanla mantıgınıza uyuyorsa evlenmeniz gerekir.
yanlış yapıyorsunuz söyleyim. 5 aydır evliyim, bırak eşimin eksiklerinden şikayet etmeyi onları sevmeye bile başladım, evlilik farklı bir şey, şimdiden tahammülünüz olmazsa o zaman hiç olmaz. bence onu da kendinizi de yakmayın. şimdiden bu ilişkide tatmin olmuyorsanız evlenince hiç olmaz, daha büyük hatalara meydan yaratırsınız.
Evet onun kararını almaya çalışıyorum işte.Nikah yaparak zaten evlenmissin .Bosanmak mi istiyorsun.
Nasil bir yorum bu okudum okudum hic bir sey anlamadim. Biraz acarmisinizflört edenlerin arasında saygı yok yüz göz oluyorlar öyle mi ?
siz bu laflarla nasıl saygıdan bahsediyorsunuz yahu ?
Valla istersen 10 yil flort et evlen. Yinede sans isi bu evlilik.Bu devirde görücü usulü evlenen kişi sosyal yönden zayıf biridir. Ayrıca flört ederken "yüz göz" olunuyor da, flört bile etmeden yapılan evliliklerde yüz gözolunmuyor mu?
Flörtün en güzel yanı eğer evlilik düşünüyorsanız karşınızdaki kişinin bir ömür yanınızda olmasını isteyeceğiniz kişi olup olmadığını anlayacak vaktiniz, tecrübeleriniz ve kanaatiniz olur.