ne yapmalıyım ben şimdi :(

Ben burada arkadaşlıktan ziyade insan nasıl kullanılır durumu görüyorum.

Hem şampuanını beğenmesin hem laf etsin sonra dibini getirsin. Ben senin yerinde olsam evimi ayırırım ama ayırmadan önce onun sana davrandığı gibi davranırım.

Alırım onun şampuanını kullanmka istemiyor olsan da dök lavaboya içini suyla doldur.

Onun yiyeceklerini onun gözünün önünde ye.

Yemek sırası geldiğinde sana yumurta yap geç.. çok zor diğerleri yahu de..

Ev temizliğine karışma odan hariç..

Eminimmm kendisi gelip sana geçimsiz düzensiz olduğunu vurgulayacaktır!! Sonra vur poposuna

Kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin.

aslında denedim bunları yapmayı ama böyle bi garip oluyorum onun gibi yapamıyorum ki alışmamışım :44: sanırım bu konuşmaktan daha iyi kendi davranışlarını başkasında yaşayarak görsün.

öyle şey mi olur ya hem arsızlık, hem terbiyesizlik hem de saygısızlık. Benciln teki konuşsan ne değişecek ki en fazla bi gün hadi iki gün olsun o kadar bi daha eskiye döner hiç sevmem öylelerini

yapacagın tek sey konusmak he olmuyosa ya sen gıdeceksın yada arkadasın hem sen nıye goz yumuyosun kı baban fabrıkator mu dıycem ama bı ay param yoktu demıssın demekkı degıl o halde sağdırma kendını sadece maddı degıl manevı olarakta cok yuz vermıssın hem sız bırlıktemı dogdunuz kı bu kadar kahroluyosun arkadasımı kaybederım dıye bence o senı kaybetmekten hıc korkmuyo sende korkma boyle arkadasta olmaz olsun yanlızlıktan ölen olmamıs hem daha ıyı arkadasta edınebılırsın kendıne. ama dıkkat et unı de yıyıcıler cok olur kendımden bılıyorum fırsat verdıkce daha cok yerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…