• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım ben şimdi :(

misbonseverim

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
17
0
6
35
Bolu
merhaba kızlar benim derdim ev arkadaşım :( aslında çocukluk arkadaşıyız üçüncü sınıftan beri şuan üniversitede aynı evde kalıyoruz fakat ne kadar onunla konuşmasamda rahatsız olduğum şeyler var. temizliği sürekli ben yapıyorum o yatıyor düzen koymuştum fakat buna uyulmadı. benim eşyalarımı izinsizce alıyor ve kullanıyor odama sormadan giriyor. şampuanımızı normalde ortak kullanıyorduk fakat ikimizde farklı şampuanlar istediğimiz için farklı alalım dedik ben elidor aldım o farklı birşey aldı ve ben elidoru alırken ıy çok kötü falan dedi kızlar ama şuan benim şampuanımı kullanıyor onunkisi daha açılmamış banyoda duruyor resmen 1 haftada bitmiş şampuanım bana yeni dank etti :43: sonra markete gitttik 2 hafta önce o kendine birsürü bişeyler aldı alırkende kendime şundan alayım kendime bundan alayım diye söyleyerek aldı benimde canım çekti ama param yoktu ay sonuna kadar idare etmem gerekiyordu bende kendime 1 tane nugget aldım açıkınca onu pişirir yerim diye ama ben bu ay başka bişey alamayacağımdan bir tane kızrtıp ekmeğe sarıp yiyorum karnım doysun diye . diğer gün bi baktımki nuggetın boş paketi dolapta hepsini pişirip yemiş kendi aldığı etleri zaten yemişti onlar bitince benimkini yemiş ya kızlar gerçekten oturdum ağladım etlerini gözümün önünde pişirdi sormadı bile azcık istermisin diye ben onun eşyasına dokunmazken o neden benimkileri bitiriyor bu ilkte değildi daha önce meyvesuyu almıştım 6 tane dolapta duruyordu saklıyordum vize haftası içerim diye vize haftası dolapta arıyorumki yok 6sınıda içmiş insan bi sorar benim malım kıymetli değil ama sorulmasını isterim tabi ki.Dayanamıyorum artık bencilliğine ya çok doldum. Yemek sırası bendeyken yapıcağım yemeği beğenmeyp bana şunu yapsana falan diyor yapıyorum ona ayrı bana ayrı sonra onun sırasında şu yemek zor bu zaman alır deyip makarna yapıyor akşama tekrar acıkıyoruz diyorumki karnım aç ya diye o da benimde aç aslında dedi sonra ben bilgisayardaydım ödev yapıyodum. bi geldi kendine kadar yemek yapmış bi tabaklık aldı önümde yedi sonuçta bende açım dedim bu kadarıda yapılmaz ki. o hasta oldu ben on yemekler yaptım sürekli ilacını içirdim onun umru bile değil . Yanlış birşeyde yapmak istemiyorum siz benden daha deneyimlisinizdir . ben şimdi ne yapmalıyım konuşsam arkadaşlığımızda bozulacak konuşmasam doldum artık .yardım edin kızlar yaa:43:

Arkadaşım bu kadar düşünme ya git konuş arkadaşlığınız da bozulursa bozulsun, pes yani bu kadar da olmaz ben olsam hemen o evden çıkarım başka bi yere taşınırım yada yurda falan çık bu nedir ya. Çok sinir bozucu :47:

Ya hep ya hiç yapacaksınız.
Mutfak erzaklarını beraber tüketmek için alacaksınız.'Benim et köftem senin meyve suyun' olmayacak.
Yada tamamen yemekler dahil ayrılıcaksınız.Herkes kendi yemeğini yapacak kendi malzemesini kullanacak.
Otur konuş.

Mutfak erzaklarını beraber tüketmek için alacaksınız.'Benim et köftem senin meyve suyun' olmayacak.
Yada tamamen yemekler dahil ayrılıcaksınız.Herkes kendi yemeğini yapacak kendi malzemesini kullanacak.
Otur konuş.

zaten beraber alıyoruz ortak yani normalde mutfak alışverişi ortak benimde şaırdığım bu bu yüzden belirttim alırken yani sen kullanma dercesine kendime şunu bunu alayım dedi . abur cubur konusunda ayrı alıyoruz canımızın çektiğini

Otur konuş.

katılıyorum arkadaşa ya hep ya hiç..
konuşman lazım...
ya ortak olacak herşey yada o da seninkilere dokunmayacak...
yaptığı cidden çirkin...

merhaba kızlar benim derdim ev arkadaşım :( aslında çocukluk arkadaşıyız üçüncü sınıftan beri şuan üniversitede aynı evde kalıyoruz fakat ne kadar onunla konuşmasamda rahatsız olduğum şeyler var. temizliği sürekli ben yapıyorum o yatıyor düzen koymuştum fakat buna uyulmadı. benim eşyalarımı izinsizce alıyor ve kullanıyor odama sormadan giriyor. şampuanımızı normalde ortak kullanıyorduk fakat ikimizde farklı şampuanlar istediğimiz için farklı alalım dedik ben elidor aldım o farklı birşey aldı ve ben elidoru alırken ıy çok kötü falan dedi kızlar ama şuan benim şampuanımı kullanıyor onunkisi daha açılmamış banyoda duruyor resmen 1 haftada bitmiş şampuanım bana yeni dank etti :43: sonra markete gitttik 2 hafta önce o kendine birsürü bişeyler aldı alırkende kendime şundan alayım kendime bundan alayım diye söyleyerek aldı benimde canım çekti ama param yoktu ay sonuna kadar idare etmem gerekiyordu bende kendime 1 tane nugget aldım açıkınca onu pişirir yerim diye ama ben bu ay başka bişey alamayacağımdan bir tane kızrtıp ekmeğe sarıp yiyorum karnım doysun diye . diğer gün bi baktımki nuggetın boş paketi dolapta hepsini pişirip yemiş kendi aldığı etleri zaten yemişti onlar bitince benimkini yemiş ya kızlar gerçekten oturdum ağladım etlerini gözümün önünde pişirdi sormadı bile azcık istermisin diye ben onun eşyasına dokunmazken o neden benimkileri bitiriyor bu ilkte değildi daha önce meyvesuyu almıştım 6 tane dolapta duruyordu saklıyordum vize haftası içerim diye vize haftası dolapta arıyorumki yok 6sınıda içmiş insan bi sorar benim malım kıymetli değil ama sorulmasını isterim tabi ki.Dayanamıyorum artık bencilliğine ya çok doldum. Yemek sırası bendeyken yapıcağım yemeği beğenmeyp bana şunu yapsana falan diyor yapıyorum ona ayrı bana ayrı sonra onun sırasında şu yemek zor bu zaman alır deyip makarna yapıyor akşama tekrar acıkıyoruz diyorumki karnım aç ya diye o da benimde aç aslında dedi sonra ben bilgisayardaydım ödev yapıyodum. bi geldi kendine kadar yemek yapmış bi tabaklık aldı önümde yedi sonuçta bende açım dedim bu kadarıda yapılmaz ki. o hasta oldu ben on yemekler yaptım sürekli ilacını içirdim onun umru bile değil . Yanlış birşeyde yapmak istemiyorum siz benden daha deneyimlisinizdir . ben şimdi ne yapmalıyım konuşsam arkadaşlığımızda bozulacak konuşmasam doldum artık .yardım edin kızlar yaa:43:

merhaba canım,

okuyunca çok üzüldüm çünkü bende öğrencilik ev arkadaşlığı yaptım ve bende bunun gibi birçok sorun yaşadım maalesef

yaşın küçüktür diye tahmin ediyorum o yüzden benden sana abla tavsiyesi konuş arkadaşınla bir iki ay daha bekle baktın olmuyor bitir arkadaşlığını.. evet arkadaşlığınızın bitmesini istemiyor olabilirsin kaç senelik arkadaşsınız sonuçta ama senin iyi niyetini kullanan arkadaştan arkadaş olmaz zaten.. kendin dertli olduğunla kalırsın

benimde ev arkadaşım vardı buna benzer sorunlar yaşadık 3 kişi kaldık 2 kişi kira verdik parası olmuyordu ben alıyordum hem okuyordum hem çalışıyordum diye resmen kullanılıyordum gezmeye eğlenmeye para buluyordu ama diğer şeylere para yok etrafımdakiler bana sen daruşafaka mısın diyordu :)) neyse okul bitti ayrı şehirlerdeyiz şuan bir msjına cevap veremedim diye konuşmuyor benimle arıyorum açmıyor sallamıyor muhtemelen başka saf birini buldu artık e bana da gerek kalmadı..

git kendine bir yurt bak hem daha rahat edersin hem daha uygun olur yada başka ev arkadaşı bul inan bana kafan rahatlıycak çektiğime değmezmiş diyeceksin

merhaba kızlar benim derdim ev arkadaşım :( aslında çocukluk arkadaşıyız üçüncü sınıftan beri şuan üniversitede aynı evde kalıyoruz fakat ne kadar onunla konuşmasamda rahatsız olduğum şeyler var. Temizliği sürekli ben yapıyorum o yatıyor düzen koymuştum fakat buna uyulmadı. Benim eşyalarımı izinsizce alıyor ve kullanıyor odama sormadan giriyor. şampuanımızı normalde ortak kullanıyorduk fakat ikimizde farklı şampuanlar istediğimiz için farklı alalım dedik ben elidor aldım o farklı birşey aldı ve ben elidoru alırken ıy çok kötü falan dedi kızlar ama şuan benim şampuanımı kullanıyor onunkisi daha açılmamış banyoda duruyor resmen 1 haftada bitmiş şampuanım bana yeni dank etti :43: Sonra markete gitttik 2 hafta önce o kendine birsürü bişeyler aldı alırkende kendime şundan alayım kendime bundan alayım diye söyleyerek aldı benimde canım çekti ama param yoktu ay sonuna kadar idare etmem gerekiyordu bende kendime 1 tane nugget aldım açıkınca onu pişirir yerim diye ama ben bu ay başka bişey alamayacağımdan bir tane kızrtıp ekmeğe sarıp yiyorum karnım doysun diye . Diğer gün bi baktımki nuggetın boş paketi dolapta hepsini pişirip yemiş kendi aldığı etleri zaten yemişti onlar bitince benimkini yemiş ya kızlar gerçekten oturdum ağladım etlerini gözümün önünde pişirdi sormadı bile azcık istermisin diye ben onun eşyasına dokunmazken o neden benimkileri bitiriyor bu ilkte değildi daha önce meyvesuyu almıştım 6 tane dolapta duruyordu saklıyordum vize haftası içerim diye vize haftası dolapta arıyorumki yok 6sınıda içmiş insan bi sorar benim malım kıymetli değil ama sorulmasını isterim tabi ki.dayanamıyorum artık bencilliğine ya çok doldum. Yemek sırası bendeyken yapıcağım yemeği beğenmeyp bana şunu yapsana falan diyor yapıyorum ona ayrı bana ayrı sonra onun sırasında şu yemek zor bu zaman alır deyip makarna yapıyor akşama tekrar acıkıyoruz diyorumki karnım aç ya diye o da benimde aç aslında dedi sonra ben bilgisayardaydım ödev yapıyodum. Bi geldi kendine kadar yemek yapmış bi tabaklık aldı önümde yedi sonuçta bende açım dedim bu kadarıda yapılmaz ki. O hasta oldu ben on yemekler yaptım sürekli ilacını içirdim onun umru bile değil . Yanlış birşeyde yapmak istemiyorum siz benden daha deneyimlisinizdir . Ben şimdi ne yapmalıyım konuşsam arkadaşlığımızda bozulacak konuşmasam doldum artık .yardım edin kızlar yaa:43:

seni evliyken düşünemiyorum ben :) kardeş, eşin miki senin o kadar dert ediyosun. Ya çık yada çıkar evden. Katlanman hata zaten. Sende de bi tuhaflık var mış kız

Son düzenleme:
Siz arkadaş değilmişsiniz ki zaten ne diye arkadaşlığınızın bozulmasından korkuyorsunuz.İnsan olan arkadaşı açken önünde yemek yemez.Terbiyesizin tekiymiş arkadaş olarak nitelendirdiyiniz kişi.Hiç aram bozulsun falan diye düşünmeyin ben her şeyimi ayırıyorum deyin yaptığı her şeyide bir bir yüzüne söyleyin sakın utanmayın.Zaten utanması gereken kişi o siz değilsiniz.

Şu an okuduklarım karşısında şoktayım bende bir dönem liseden arkadaşımla aynı evde kaldım...
Ama bir gün olsun şu senin malıın bu benim malım diye laf olmadı
mutfagı geçtim kıyafetlerimiz makyaj malzemelerimiz bile aynı yerde dururdu...
Hatta bir ay arkadaşım hasta oldu benim ailem paramı göndermişti onun ailesi göndermemişti daha gece hastaneye taksiyle filan gitmiştik ilaçlarını almıştım vitamin olsun diye meyvesini filanda almıştım...
O ay arkadaşımın ailesinin gönderdiği ve biraz bende kalan parayla idare etmiştik...
Benim bildiğim arkadaşlık böyle olur aynı evi paylaştığınız kişi çok vicdansız...

Arkadaşın ne yüzünü bırakmış ne astarını.

Ben burda okurken sinir oldum siz bence iyi bile dayanıyorsunuz.

Bu kadar terbiyesizlik olmaz.

Bence bi an önce konuşun baktınız laftan anlamıyor sizin yerinizde olsam kendime kilitli bi dolap yaptırırdım.

Yiyecekler içinde hergün eve gelirken kendim yiyeceğim kadar alır gelirdim.

Hergün biraz zahmetli olucak belki ama arkadaşınızdan kurtulma gibi bi şansınız yoksa tek çözüm bu gibi görünüyor.

Ben, konuştuktan sonra bir daha hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum.Yani olumsuz anlamda...
Bu kadar bencil bir insan, sizin ne hissettiğinizi anlayamayıp bir de üzerine sinirlenecektir bence.
Düzelmesi zor bir ihtimal gibi geldi bana.
Bilemiyorum...
Başka bir ev arkadaşı bulma ihtimaliniz yok mu?

Arkadaşın otlanmayı sevenlerden. Hiç sevmediğim insan tipi. Madem parası var sen ne düşünüyorsun. Kendi mallarını paylaşmıyor prenses ama senin mallarını paylaşmayı iyi biliyor. En azından kendi mallarını ayır. Böyle bir arkadaşın olacağına hiç olmasın daha iyi.

Şu an okuduklarım karşısında şoktayım bende bir dönem liseden arkadaşımla aynı evde kaldım...
Ama bir gün olsun şu senin malıın bu benim malım diye laf olmadı
mutfagı geçtim kıyafetlerimiz makyaj malzemelerimiz bile aynı yerde dururdu...
Hatta bir ay arkadaşım hasta oldu benim ailem paramı göndermişti onun ailesi göndermemişti daha gece hastaneye taksiyle filan gitmiştik ilaçlarını almıştım vitamin olsun diye meyvesini filanda almıştım...
O ay arkadaşımın ailesinin gönderdiği ve biraz bende kalan parayla idare etmiştik...
Benim bildiğim arkadaşlık böyle olur aynı evi paylaştığınız kişi çok vicdansız...

şu yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu ne kadar çok isterdim böyle olabilmeyi anlatamam . aynı şeyşleri bende yaptım ama tek taraflı ne yazıkki

Ben, konuştuktan sonra bir daha hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum.Yani olumsuz anlamda...
Bu kadar bencil bir insan, sizin ne hissettiğinizi anlayamayıp bir de üzerine sinirlenecektir bence.
Düzelmesi zor bir ihtimal gibi geldi bana.
Bilemiyorum...
Başka bir ev arkadaşı bulma ihtimaliniz yok mu?

ben çıkarım bi yurda fakat o ev arkadaşı bulamaz hiç arkadaşı yok çünkü bilmiyorum ama içim rahat etmiyor ne olursa olsun birini o şekilde bırakmak istemem yarım dönem daha dayanıp seneye yurda çıkmayı düşünüyorum.

merhaba canım,

okuyunca çok üzüldüm çünkü bende öğrencilik ev arkadaşlığı yaptım ve bende bunun gibi birçok sorun yaşadım maalesef

yaşın küçüktür diye tahmin ediyorum o yüzden benden sana abla tavsiyesi konuş arkadaşınla bir iki ay daha bekle baktın olmuyor bitir arkadaşlığını.. evet arkadaşlığınızın bitmesini istemiyor olabilirsin kaç senelik arkadaşsınız sonuçta ama senin iyi niyetini kullanan arkadaştan arkadaş olmaz zaten.. kendin dertli olduğunla kalırsın

benimde ev arkadaşım vardı buna benzer sorunlar yaşadık 3 kişi kaldık 2 kişi kira verdik parası olmuyordu ben alıyordum hem okuyordum hem çalışıyordum diye resmen kullanılıyordum gezmeye eğlenmeye para buluyordu ama diğer şeylere para yok etrafımdakiler bana sen daruşafaka mısın diyordu :)) neyse okul bitti ayrı şehirlerdeyiz şuan bir msjına cevap veremedim diye konuşmuyor benimle arıyorum açmıyor sallamıyor muhtemelen başka saf birini buldu artık e bana da gerek kalmadı..

git kendine bir yurt bak hem daha rahat edersin hem daha uygun olur yada başka ev arkadaşı bul inan bana kafan rahatlıycak çektiğime değmezmiş diyeceksin

geçen sene yurtta kaldım gerçekten ne salakmışım eve çıkıp omzuma dert toplamışım boşuna :50:

şu yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu ne kadar çok isterdim böyle olabilmeyi anlatamam . aynı şeyşleri bende yaptım ama tek taraflı ne yazıkki

Bizim herşeyimiz karşılıklıydı canım zaten anca öyle huzur olur bir evde...
Ama o arkadaşından kurtul seni bu kadar üzmeye hakkı yok
Nasıl bir mantıkla hareket ediyor inan anlamadım...
Aslında ona arkadaş bile denmez vampir gibi kanını emiyor resmen...
Nasıl boğazından geçmiş o kadar hak...:47:

herseyden önce sen oraya okumaya gıttın cnm ne kadar yakınında olsa arkadasın da olsa bu cok terbıyesızce bır durum tmm kullansın ama dediğin gibi sorması ızın alıp danısması lazım ben de evde kaldım bız ılk sene 8 kısıydık evde:) bızım öle sorunumuz asla olmadı cunku herkes eve para verıyordu.ve verılen paraalr bır yerde toplanıodu ordan kıra market her ne lazımsa ev ıcın alınıyodu herkesın nobetı vardı.herkes yapardı.sen sanırsam özel evdesın.arkadas böle zmanda cok önemlı özel ıhtıyaclarını zaten kımse karısamas cebınde varsa harcarsın ama bır eve bırlıkte yasamak ıcın gırdıysenız ne kadar yakında olsa arkadasın konusulması gereken kurallar var.erkek arkadaslarımıs vardı özel evde ıdıler ve nasıl bayanlardan daha tıtız sekılde kural koymuslardı uymayanları kendı aralarınd auyarıyorlardı ben ıkıncı sınıfta yıne ev arkadaslarım değişti eskı ev arkadaslarımda vardı ama odamısda ıstedıgımısı alıp yerdık kendı paramısla bırbırımısın esyalarınıda kullanırdık ama sorardık kımse kımsenın kardesı bıle olsa sormadan esyasına özelıne dokunmaya hakkı yok.one öle ama yan yana aysıosanıs evın kuralları olmalı sonucta ıkınızde okumya gıttınız kımse kımsenın nazını cekmek zorunda değil.sen bence al konus cnm bak su su hareketlerınden rahatsısım ben senı sevıyorum ama neden böle yapıyorsun de baktın olmuyor alınıyor kusuyor.sende cık yurda en azından yemek saatın bellı yatma saatın bellı dusun belli.onun ıcın orda ömur bıllah kalmıcaksın okumaya gıttın derslerın önemlı baskasının nazı değil.bısde hep arkadaslarda para olmasa cıkarıp veren ortamlarda caktırmadan ıhtıyacını goren gusel bır okul hayatım oldu ve dort dortluk arkadaslarım oldu hala gorusurum.mesele benım kardesımde öle durumlarla karsılastı ya bıde sans meselesı cnm ıı saqmımı senı dusunen arkadas bulmak zor .ama ben sanslıydım umarım sende yakalarsın sansı.uzulme takma kafana hep durust ol konus kaybetmes kazanırsın.

cok gusel bır unuversıte hayatım oldu sukur.farklı farklı kulturden farklı memlkettten ınsanlarla arkadas oldum yıne aynı yerde okusak yıne aynı arkadaslarımla aynı evde yasardım.asla yabancılık cekmeden sıkılmadan sorunlar yasamadıkmı yasadık evt ama hep yoksa verdık.paylastık sadece maddıyat değil her konuda el ele gos goze omuz omuza olduk haklarımız cok önemlı olan böle arkadaslık kurmak o ne kadar yakınım desen de senı kullanıyor gıbı.bence otur konus konusmak ıstemıosanda sessızce ayrıl .yanı en özel ve gusel anlar unuversıte gunlerı ben suan evlıyım mezun olalı 3 senyı gectı 4 olcak ve hala o gunlerı arıyorum keske kızlar surda olsa eskısı gıbı sabhalasak eskısı gıbı olsak dıyorum aranıyor emın ol hele ev arkadası oda arkadası bambaska oluyo hersyeını bılne gören kısı önemlı dıkkat et arkadslarını anlık değil ömurluk sec.

Back
X