- 20 Aralık 2011
- 316
- 40
- 318
- Konu Sahibi Perladerma
-
24 yaşındayım onu her zaman görmeyeceğim ki ben söyleyeceğim bitecek ama şu da var ona ya daha çok bağlanırsam
ya sonuçta evli çocuklu bi adam değil mi bence söylemen çok büyük hata olur sen şimdi evli olsan biri kocana senden çok hoşlanıyorum bil istedim dese ne yaparsın. bence gecici bi hoşlantı bu
haklısın ama genede söylemek istiyorum belki onunla sonra arkadaş oluruz ya da ilk önce arkadaşça davranayım da sonra mı hoşlandığımı söyleyeyim
slm kızlar geçen sene gittiğim dershanede bir ingilizce öğretmeni vardı bana arada sırada gülümserdi iyi bir insana benziyordu ama evliydi ve çocuğu var ben ona ondan hoşlandığımı söylemek istiyorum ama amacım karısından boşansın benimle birlikte olsun demiyorum sadece bilsin istiyorum kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum
haklısın ama genede söylemek istiyorum belki onunla sonra arkadaş oluruz ya da ilk önce arkadaşça davranayım da sonra mı hoşlandığımı söyleyeyim
slm kızlar geçen sene gittiğim dershanede bir ingilizce öğretmeni vardı bana arada sırada gülümserdi iyi bir insana benziyordu ama evliydi ve çocuğu var ben ona ondan hoşlandığımı söylemek istiyorum ama amacım karısından boşansın benimle birlikte olsun demiyorum sadece bilsin istiyorum kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?