• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım ben

Yaşın kaç annem? Bilmesin boşver,bilince ne olacak ki bu sefer her hareketinden anlam çıkarmaya çalışacaksın baksana bir gülüşüne tav olmuşsun.Geçer merak etme :31:

24 yaşındayım onu her zaman görmeyeceğim ki ben söyleyeceğim bitecek ama şu da var ona ya daha çok bağlanırsam

24 yaşındayım onu her zaman görmeyeceğim ki ben söyleyeceğim bitecek ama şu da var ona ya daha çok bağlanırsam

ya sonuçta evli çocuklu bi adam değil mi bence söylemen çok büyük hata olur sen şimdi evli olsan biri kocana senden çok hoşlanıyorum bil istedim dese ne yaparsın. bence gecici bi hoşlantı bu

ya sonuçta evli çocuklu bi adam değil mi bence söylemen çok büyük hata olur sen şimdi evli olsan biri kocana senden çok hoşlanıyorum bil istedim dese ne yaparsın. bence gecici bi hoşlantı bu

haklısın ama genede söylemek istiyorum belki onunla sonra arkadaş oluruz ya da ilk önce arkadaşça davranayım da sonra mı hoşlandığımı söyleyeyim

slm kızlar geçen sene gittiğim dershanede bir ingilizce öğretmeni vardı bana arada sırada gülümserdi iyi bir insana benziyordu ama evliydi ve çocuğu var ben ona ondan hoşlandığımı söylemek istiyorum ama amacım karısından boşansın benimle birlikte olsun demiyorum sadece bilsin istiyorum kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum

Adam senden aldığı ümitle karısından ayrılsa ne olacak? Adam da etrafa gülücükler saçtığına göre pek sağlam ayakkabı sayılmaz. Senin için bir heves belki ama habersiz bir kadın için felaket.

haklısın ama genede söylemek istiyorum belki onunla sonra arkadaş oluruz ya da ilk önce arkadaşça davranayım da sonra mı hoşlandığımı söyleyeyim

Arkadaş olursanız ne olacak peki... Böyle bir hissiniz varsa bastırmaya çalışın, yaymaya değil... Bekar erkek bitmedi dünyada...

bence kesinlikle söylememelisin. karısının durumunda sen olsan söylenmesini istermiydin bi düşün. doğrusu bunu içine atmak ve unutmak

Hoşlandığını söyleyince ne olacak, başın göğe mi erecek.
Yazık, yazık.
Adam evli ve de çocuklu, farkındasın değil mi.
Allah ıslah etsin.

slm kızlar geçen sene gittiğim dershanede bir ingilizce öğretmeni vardı bana arada sırada gülümserdi iyi bir insana benziyordu ama evliydi ve çocuğu var ben ona ondan hoşlandığımı söylemek istiyorum ama amacım karısından boşansın benimle birlikte olsun demiyorum sadece bilsin istiyorum kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum

Peki, amacın ne.

24 yaşındasın ben 20 yaşındayım öncelikle.
o bi öğrtmen bende dershaneye gittim okula gittim burda ki herkes gtmiştir öncelikle nerede yaşadığını merak ediyorum bence sen mağarada yaşıyorsun . bi insan bi insana gülümsedi diye hoşlanır mı yahu hayatında hiç mi erkek görmedin 24 senedir :D allahım sizin gibiler olduğu sürece insanın evlenesi bile gelmiyor . umarım söylersin ve umarım o adam seni kullanıp atar çünkü hakettiğin bu . kadına yazık eğer adamda senn karakterindeyse ( ki hiç sanmıyorum ) beraber olursun gecelik sonrada hayatına bakar karısına eşine döner ve sende laik olduğun konuma geri dönersin .. yazık ya kaçıncı yüzyıldayız şu durumlara bak... dershaneye okumaay diye gidiyorsundur allah bilir :1:

15 yaşında ergen misin arkadaşım?
ee eline ne geçecek söylesen yani?

bazı kadınlar gerçekten kendilerine yapıyorlar ne yapıyorlarsa..

Evli birine böyle bişeyi söylemek gerçekten çok saçma değil mi sizce de.
Olmayacak bişey için ne kendinizi üzün ne de başkasının kafasını karıştırın..

Back
X