Aynı bölümde okuduğumuz bi çocuk uzun zamandır benden hoşlanıyordu ve bunu belli ediyordu her şekilde. Ben de fark ettiğim an erkek arkadaşım olduğunu, hatta aynı evde yaşadığımızı falan çaktırmadan söyledim. Bunu bildikten sonra daha ilgilenmez sanıyordum ama sürekli derslerle ilgili mesajlar atmaya, kantinde otururken yanıma muhabbet etmek için gelmeye falan başladı. Umursamadım, art niyet de aramak istemedim ta ki düne kadar. Dün gece saat 2 den sonra telefonum çaldı, bi açtım o. ( telefon numarası yoktu daha önce) Saçma sapan bi ton şey söyledi, sevgilim olması umrunda değilmiş, daha fazla dayanamıyomuş ve daha bi çok şey. Alkollü olduğunu anladığım için ( ya da bana öyle geldi konuşmalarından bilmiyorum ) çok üstelemedim, kapat yarın okulda konuşucaz dedim. O kadar. Numarayı engelledim sonra tekrar aramasın diye. Bugün de okula gelmemişti, ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Resmen başıma bela oldu. İyi de bi insan, birsürü ortak arkadaşımız var. Ve dün erkek arkadaşım uyuyor olmasaydı ortalığı yıkardı. Ona söylemem gerekir mi bu durumu sizce? Söylersem çocuğun ağzını burnunu dağıtır biliyorum ve böyle bi şeye sebep olmak istemiyorum hiç