Ne yapmalıyım bi fikir verin :(

Bayannhhickimse

Lalaland
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
577
612
23
26
Aynı bölümde okuduğumuz bi çocuk uzun zamandır benden hoşlanıyordu ve bunu belli ediyordu her şekilde. Ben de fark ettiğim an erkek arkadaşım olduğunu, hatta aynı evde yaşadığımızı falan çaktırmadan söyledim. Bunu bildikten sonra daha ilgilenmez sanıyordum ama sürekli derslerle ilgili mesajlar atmaya, kantinde otururken yanıma muhabbet etmek için gelmeye falan başladı. Umursamadım, art niyet de aramak istemedim ta ki düne kadar. Dün gece saat 2 den sonra telefonum çaldı, bi açtım o. ( telefon numarası yoktu daha önce) Saçma sapan bi ton şey söyledi, sevgilim olması umrunda değilmiş, daha fazla dayanamıyomuş ve daha bi çok şey. Alkollü olduğunu anladığım için ( ya da bana öyle geldi konuşmalarından bilmiyorum ) çok üstelemedim, kapat yarın okulda konuşucaz dedim. O kadar. Numarayı engelledim sonra tekrar aramasın diye. Bugün de okula gelmemişti, ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Resmen başıma bela oldu. İyi de bi insan, birsürü ortak arkadaşımız var. Ve dün erkek arkadaşım uyuyor olmasaydı ortalığı yıkardı. Ona söylemem gerekir mi bu durumu sizce? Söylersem çocuğun ağzını burnunu dağıtır biliyorum ve böyle bi şeye sebep olmak istemiyorum hiç

Konuşmaktan anlamıyorsa ; samimiyeti kesin , hatta uzak durun erkek arkadaşının problem yaratacağını hissediyosan .

Bela oldu denilecek bir sey yok. Engellemissiniz zaten. Okulda da konusmaya calisirsa lutfen bir daha beni arama mesaj atma, oldugum ortama gelme, beni rahatsiz ediyorsun diyin. Konu kapanir boylece.
Ben olsam sevgilime soylerdim. Birinin agzini burnunu dagitmak o kadar kolay degil. Ben agzinin payini verdim senin karismani istemiyorum dersiniz. Zaten 2 mesaj atti diye kavga cikaracak bir insanla da beraber olmak ne denli mantikli bilmiyorum.

siz söylenecek olanı söylemiş yapacak olanı yapmışsınız görürseniz de konuşmayın eşşek değilse anlar
Sevgilinizle de konuşacaksanız konuşun ama kabadayılığın lüzumu yok

Belli ki niyeti sevgilinle aranı açmak

Engeli kaldırma ilk gördüğünde fırçala bir daha da muhatap olma

bence kesinlikle erkek arkadaşına söylemen lazım. diğeri ağzından kaçırır ya da sırf aranızı bozmak için söyler o zaman daha kötü duruma düşersin. alt erkek arkadaşını varsa ortak samimi arkadaşını böyle böyle durumu anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…