Ne yapmalıyım bilmiyorum

Aynen bende mükemmel değilim. Kaldı ki benim icin fedakarlık yaptı, sevmese neden bu kadar uğraşsın. Ailem diyor ki herşeyi geçtik seni çok sevse sana sahip çıkacağını seni mutlu edeceğini düşündüğümüzden geri kalanı yok sayarız ama o seni sevmiyor diyorlar, nerden çıktı o onuda bilmiyorum

genelde ailenin dinlenmesi hislerinin dikkate alınması kanısındayımdır ama sizin durumda farklı düşünüyorum... siz sevgisinden eminseniz diretin kararınızda... ve ayrıca haklısınız evlendikden sonra eşler birbirine benzer yemek alışkanlıkları temizlik alışkanlıkları uyum sağlar.... hayat garip evlendiğinize pişman olabilirsiniz ama ailenizi dinleyip ayrılırsanız da pişman olabilirsiniz

Ben ailemin çoğu şeyine hak veriyorum ama hiç iyi yönden bakmıyorlar. Yaptıkları herşeyin altında bişey arıyorlar, bi insanın hiç mi iyi bi tarafı olmaz neden oradan bakmıyorlar, çoğunluğu kötüde olsa sevmesen de mutlaka vardır iyi bi huyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…